Milano

Billigt hotel i Milano

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i Milano

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Den anden mest folkerige by i Italien efter Rom er Milano, hovedstaden i Lombardiet, der er placeret i den nordlige del af landet.

Modecenter
Verdenskendt som et af verdens modecentrummer er Milano en storslået by med gader og torve omringet af prægtigt arkitektur, et væld af førende designerbutikker og en overflod af karakterfyldte caféer fyldte med lokale, der nipper til autentiske cappuccinoer. Men tro ikke at du behøver tømme din bankkonto for at få råd til at besøge modehovedstaden - det er også muligt af finde et billigt hotel i Milano.

I Milano flyver haute couture fra catwalk til designerbutikker inden for et par uger, hvilket gør det til et af de bedste steder i verden for shopping. Byens "Rectangle of Gold" er hvor du finder Milanos bedste butikker, der alle ligger på et enkelt torv, som gør det nemmere at gå fra butik til butik. Hvis priserne her er uden for dit budget, skal du ikke bekymre dig - udsalgsbutikker i Galleria Vittorio Emanuele II er fyldt med nedsat designermode.

Shopping
Hvis du planlægger din ferie omkring shoppingterapi, vil det glæde dig at vide, at der er en håndfuld billige hoteller i Milano tilgængelige med nem adgang fra de vigtigste shoppingdistrikter.

Kultur
Hvis du har mere smag for historie og kultur end mode, vil du ligeledes blive forkælet med valgmuligheder i Milano. Her kan du betragte det prestigefulde "Den Sidste Nadver" maleri af Leonardo da Vinci inden i Santa Maria della Grazie-kirken, tage en elevator til toppen af den 500 år gamle Duomo og nyde udsigten, udforske de 12 mini museer i Castello Sforzesco eller beundre noget af det bedste kunst i byen ved Pinacoteca di Brera kunstmuseum.

Efter du har shoppet nok eller gået rundt gennem tusinde års historie og kunst, kan du tage det roligt ved at forkæle dig selv på et af byens mange kursteder (mange overnatningsmuligheder, selv billige hoteller i Milano, har deres egen spa), nyde topkvalitets espressoer ved byens bedste caféer og ende dagen med et overdådigt måltid i de mange fremragende milanesiske restauranter spredt ud over byen.

Find billigt hotel i MilanoEr du på udkig efter et billigt hotel i Milano kan vi anbefale at bruge søgeboksen øverst på siden. I søgeboksen søger vi på de store bookingsider, sammenligner priser og giver den billigste hotelpris til dig.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.