Indvendig panorama af storslået glaskuplet i bygning med elegante buer og butikker.

Billige flybilletter til Milano

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Når du har fundet billige flybilletter til Milano, kan du se frem til at besøg i byen, der er centeret for mode, næringsliv og økonomi i Italien. I dag er det den by, man oplever som mest elegant i Italien. Milano er et designcentrum, og det kan mærkes på alt lige fra chokolade til parkbænke.

Billige flybilletter til Milano

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
27. maj 30. maj
CPH
BGY
BGY
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 212,- Vælg
10. jun 18. jun
CPH
BGY
BGY
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 298,- Vælg
10. jun 14. jun
CPH
BGY
BGY
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 298,- Vælg
18. jun 20. jun
CPH
BGY
BGY
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 298,- Vælg
15. jun 22. jun
BLL
BGY
BGY
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 315,- Vælg
5. jun 10. jun
CPH
BGY
BGY
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 329,- Vælg

Find billige flybilletter til stilfulde Milano

Milano og Italien

Find et fly til Milano i Norditalien, og kom afsted. Milano er hovedstaden i provinsen Milano samt i regionen Lombardiet. I selve Milano by bor der godt 1,3 millioner indbyggere. I stor-Milano er der – med Monza og forstæderne samt storbyområderne – omkring 7,5 millioner indbyggere. Infrastrukturen er god med et vidtforgrenet sporvejsnet og mange metrolinjer.

Når du har købt dine billige flybilletter til Milano, kan du kun glæde dig! Milano er mange ting, men som turist i Italiens andenstørste by bør du hvert fald se to ting, nemlig Domkirken og Leonardo Da Vincis verdensberømte maleri “Den sidste Nadver”.

Domkirken ligger i centrum, og du kan slet ikke undgå at se den helt fantastiske Duomo. Domkirken har 3.200 statuer og 135 spir – og på toppen står Milanos vartegn, den 3 meter høje guldbelagte Madonna statue. Domkirken er et imponerende syn, og den virker helt eventyragtig. Det tog over 400 år at bygge den, og den er nu verdens 4. eller 5. største kirke.
Trænger du til lidt afveksling fra byen og alle menneskerne, kan det anbefales at besøge nogle af Milanos smukke parker. Det giver ro at slentre rundt og nyde det skønne vejr, og du kan opleve store springvand, mindesmærker og statuer. Og får du lyst til en forfriskende is, kaffe eller pizza er der rig mulighed for at købe det i de små boder.

Shopping i Milano

Italienerne er kendt for at være optaget af mode, og i Milano finder du det elegante i Italien i alle de berømte butikker. Så vil du shopping ferie, så hop på et fly til Milano, som er en af de bedste byer – men også blandt de dyreste. Men har du fundet nogle billige flybilletter til Milano, kan det måske hjælpe lidt på budgettet.
Shoppingcentret Galleria Vittorio Emanuele ll ligger centralt, og det er her, du finder alle de store og dyre butikker. Det er et af verdens ældste shoppingcentre – og nok også det smukkeste. Alle med øje for arkitektur vil finde det meget interessant og spændende. Så uanset om du vil shoppe eller bare kigge, så er centret et must at besøge. Trænger du til et hvil eller noget forfriskende til halsen eller ganen, er der restauranter og caféer lige i nærheden.

I centret finder du butikker som Gucci, Armani, Valentino osv. Indbyggerne i Milano er meget diskrete i stilen, med stilige dragter, elegant tilbehør og smarte, men praktiske sko. Endvidere er der i Milano en stærk håndværkstradition, og der findes en række markeder, som sælger lokale- og regionale specialiteter.

Mad i Milano

Så snart du forlader dit fly til Milano, vil du opleve, at mad er noget, som italienerne tager meget seriøst. De har en fin madkultur, og de er utrolig stolte af den. De er generelt meget kvalitetsbevidste om den, ligesom de også er det omkring mange andre ting. Til maden serveres udsøgte vine, og de tilbringer mange timer rundt om bordet. Italienske restauranter serverer sjældent andet end italienske retter, og italienske måltider består ofte af 3 eller 4 retter. På restauranter forventes det, at du spiser mindst 2 forretter, derefter hovedretten og til sidst dessert, frugt eller ost.

Både det traditionelle- og det nye køkken er populært, og du kan selv vælge lige, hvad du har lyst til!

Populære lufthavne med fly til Milano

Andre populære lufthavne for flyrejser til Italien

Populære rejsemål i Sydeuropa