Find billige flybilletter til stilfulde Milano

Billige flybilletter til Milano

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere Søger du efter en billig flybillet til Milano, kan du finde den her hos Travelmarket. Milano er en rigtig italiensk storby med utallige forretninger, glimrende restauranter og caféer, storslåede kirker, glimrende kunstmuseer og så er den én af verdens førende modebyer. Hav en skøn rejse til Milano.

Find billige flybilletter til stilfulde Milano

Besøg Milano, der er centeret for mode, næringsliv og økonomi i Italien. I dag er det den by, man oplever som mest elegant i Italien. Milano er et designcentrum, og det kan mærkes på alt lige fra chokolade til parkbænke.

Milano og Italien

Milano er mange ting, men som turist i Italiens andenstørste by (1,3 millioner indbyggere) skal man i hvert fald se to ting, Domkirken og Leonardo Da Vincis verdensberømte maleri ”Den sidste Nadver. ”

Domkirken ligger i centrum, man kan slet ikke undgå at se den helt fantastiske Duomo. Domkirken har 3.200 statuer, 135 spir og på toppen af den står Milanos vartegn en 3 m høj guldbelagt Madonna statue. Domkirken er et imponerende syn, den virker helt eventyragtig. Det tog over 400 år at bygge den, som nu er verdens 4. største kirke.

Shopping i Milano

Italienerne er kendt for at være optaget af mode, og i Milano finder man det elegante i Italien i alle de berømte butikker.

Her finder man butikker som Gucci, Armani, Valentino osv. Milanos er meget diskret i stilen, med stilige dragter, elegant tilbehør og smarte, men praktiske sko. Endvidere er der i Milano en stærk håndværkstradition, og der findes en række markeder, som sælger regionale specialiteter.

Mad i Milano

Mad er noget, man tager meget alvorligt i Italien. Italienerne er stolte af deres mad og udsøgte vine, og de tilbringer mange timer rundt om bordet. Italienske restauranter serverer sjældent andet end italienske retter. Italienske måltider består ofte af 3 eller 4 retter, og på restauranter forventer de, at du mindst spiser 2 forretter. Derefter forventer de at man spiser hovedretten, og til sidst dessert, frugt eller ost.

Både det traditionelle køkken og det nye køkken, er populært! Man kan selv vælge, hvad man lige har lyst til.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK