Solnedgang i Venedig med gondoler forankret ved træpæle, og San Giorgio Maggiore kirken i baggrunden.

Billige flybilletter til Venedig

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søger du efter en billig flybillet til Venedig, kan du finde den hos Travelmarket. Venedigs kanaler med de smukke, sorte gondoler, Dogepaladset med Sukkenes Bro, Markus-kirken, sjove karnevaler og fine restauranter er kendte verden over. Og det med rigtig god grund! Hav en skøn rejse til Venedig.

Billige flybilletter til Venedig

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
22. jun 26. jun
BLL
TSF
TSF
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 276,- Vælg
7. aug 12. aug
CPH
VCE
VCE
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 740,- Vælg
12. aug 19. aug
CPH
VCE
VCE
CPH
Norwegian Air Direkte
Jat Airways 1 stop
Fra kr. 852,- Vælg
29. jun 6. jul
BLL
TSF
TSF
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 920,- Vælg
25. jul 27. jul
CPH
VCE
VCE
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 939,- Vælg
2. dec 8. dec
CPH
VCE
VCE
CPH
Austrian Air 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 989,- Vælg

Find en billig flybillet til Venedig

Overdådige Venedig er en sand havperle i det nordligste Adriaterhav. Her er enestående skønt og de mere end 100 øer, utallige kanaler, sorte gondoler, fantastiske seværdigheder, smukke bygninger og lækre restauranter omfavner og lokker feriegæsterne til at spendere alle deres feriedage og -penge her. Venedig står højt på Top 10-listen over verdensbyer, du skal opleve mindst én gang i livet.

Gondoler, Markuskirken og Dogepaladset – Venedigs enestående seværdigheder

Venedig, der i det 13. århundrede var et enestående magtcentrum, er nu verdensberømt for sine betagende kanaler, hvor de gondolerne sejler byens feriegæster rundt på sightseeing. Det er en dejlig oplevelse at se den smukke by ad vandvejen, og det er noget helt særligt at sejle op igennem Grand Canal, opleve Rialto-broen og Sukkenes Bro nedefra og forelske dig i de mange overdådige paladser og huse, I sejler forbi.
Gå efterfølgende tur på den legendariske Markusplads, hvor Markuskirken troner som en guddommelig juvel med sine runde kupler og sin lyse, marmorfacade. Markuspladsen er hvert år centrum for det verdensberømte karneval, hvor byens indbyggere og dens feriegæster fester i gaderne iført flotte kostymer med fine masker – her er alle lige, og du er mere end velkommen til at tage del i den meget festlige begivenhed.
Besøg det imponerede Doge-palads, hvor byens tidligere magthavere (dogerne) regerede fra. Paladset er iklædt en prægtig, lyserød marmor, og bag facaderne er der udstillinger af store kunstværker og spændende historiske genstande. Husk også at gå ned i den gamle fangekælder, hvor du kan opleve mørke, trænge fængselsceller, hvor det eneste, fangerne kunne høre, var hinandens klageråb og lyden af vandskvulp i kanalen udenfor – det var lyden af friheden, der lå uopnåelig lige på den anden side af den tykke fængselsvæg.

Attraktioner og aktiviteter for alle aldre

Når du når til det tidspunkt, hvor du har set nok paladser, kirker og museer, er der heldigvis utallige andre aktiviteter og attraktioner i Venedig.
Hvis du rejser med børn, er det altid en sjov oplevelse at fodre duerne på Markuspladsen; fuglene er sultne og spiser gerne brød direkte af hånden til stor jubel hos børnene.
Hop på den lokale båd til øen Lido, hvor der er dejlige badestrande og skønt havvand.
Det er også altid sjovt at shoppe, og især lokale markeder har det med at gå lige i glade feriegæsters hjerter, uanset hvilken alder man har. Der er flere forskellige markeder i Venedig, hvor du kan finde alverdens spændende ting og sjove sager. Og så er der mange glimrende modebutikker, forretninger der sælger lokalt fremstillede varer, butikker med lækre kulinariske delikatesser og endelig et hav af boder med den uimodståelige italienske is.
Tag til en forrygende klassisk koncert, oplev et stykke på La Fenice-teateret, besøg Venedigs årlige filmfestival eller find en plads i skyggen og beundre byens prægtige omgivelser, utallige, glade feriegæster, og lad dig glide med i den evigt levende og overdådige atmosfære.

Havbunden under Venedig er ikke stabil, hvorfor byen en dag vil forsvinde i havet. Men indtil da har Venedig to muligheder: Enten kan den vælge at opgive kampen og bare lade sig dø stille hen, eller også kan den gå ned med et brag af pomp og pragt – og heldigvis har Venedig valgt det sidste!

Skønhed, kærlighed og dunkle skygger – Venedig har det hele

Romantiske serenader lader sig glide med i aftenvinden og når frem til Venedigs livsnydende feriegæster, der har sat sig ved små borde rundt om ved Markuspladsens restauranter og caféer. Solen er ved at gå ned bag byen, og en afslappet og nærmest lettet stemning har lagt sig. De store horder af turistbusser og én-dags-besøgende er væk, så nu er der kun de lokale og de overnattende feriegæster tilbage, og det er hér, vi finder de virkelige livsnydere. Børn leger fangeleg med pladsens duer eller spiser store mængder af is, mens det voksne publikum nipper til gode glas vin, en lille grappa eller den søde Vino Santo med lækre cantuccini’er til – så kan livet næsten ikke blive skønnere!
Med mørkets frembrud dukker skyggerne op – byens skygger er visse steder så mørke, at man godt kan blive ganske ængstelig, hvis man skal forbi. Venedigs baggader er fyldt med små, labyrintiske gyder og stræder, hvor man i dén grad kan fare vild. Og i nattens mørke kan man med lethed forestille sig alverdens skabninger, når den klukkende lyd fra byens kanaler blander sig med de mørke, stille gader. Og netop denne uhygge-dramatik er blevet til fantastiske effekter i Hollywood-kult-thrilleren ”Rødt Chok” fra 1973 med Donald Sutherland og Julie Christie i hovedrollerne.

Køb en billig flybillet til Venedig. Her er scenen sat til pragtfulde ferieoplevelser i de mest storslåede omgivelser, og både børn og voksne vil tage oplevelser de aldrig vil glemme med sig hjem fra en ferietur til Venedig.

Populære lufthavne med fly til Venedig

Andre populære lufthavne for flyrejser til Italien

Populære rejsemål i Sydeuropa