Storbyferie til Venedig

Storbyferie til Venedig

Udvalgte storbyferier til Venedig

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

  • Aarhus

Hotel & Residence Venezia 2000
Hotel & Residence Venezia 2000 Dobbeltværelse
Venedig, Den Italienske Adriaterhavskyst, Italien 24. okt fra Billund 2 nætter
904,- Vælg
Hotel San Giuliano
Hotel San Giuliano Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Venedig, Den Italienske Adriaterhavskyst, Italien 1. dec fra København 3 nætter
935,- Vælg
Hotel Villa Sorriso
Hotel Villa Sorriso Dobbeltværelse
Venedig, Den Italienske Adriaterhavskyst, Italien 6. okt fra Aarhus 2 nætter
1.009,- Vælg
Belstay Venezia Mestre
Belstay Venezia Mestre Standard
Venedig, Den Italienske Adriaterhavskyst, Italien 9. okt fra Hamborg 2 nætter
2.335,- Vælg
Lugano Torretta
Lugano Torretta Comfort dobbeltværelse
Venedig, Den Italienske Adriaterhavskyst, Italien 1. dec fra Aalborg 2 nætter
3.299,- Vælg
Bedøm rejsemål (91 bedømmelser)
4.5

Værd at opleve i Venedig

I Venedig handler det om vand. Byen består af mere end 100 øer og huse bygget på gamle træpæle. 400 broer fører fører dig over 150 kanaler rundt i byen, der har lagt scene til masser af film. Den 4 km. lange Canal Grande er hovedfærdselsåren, der flyder gennem byens hjerte.

Markuspladsen
Smukke Piazza San Marco er det oplagte udgangspunkt for besøget i Venedig. Pladsen ligger i det mest centrale område af byens 6 distrikter. Her på denne store åbne plads er der liv, restauranter og masser af mennesker. Udover at fodre duerne finder du her nogle af byens mest markante seværdigheder.

Basilica San Marco er et arkitektonisk mesterværk med sine 5 enorme kupler. Inde i kirken må du bare se de smukke loftsmosaikker, hvor især Himmelfartskuplen er et fantastisk syn. Skatkammeret og den prægtige altertavle Pala d’Oro må du heller ikke gå glip af.

Næste stop er Palazzo Ducale. I Dogepaladset er der mulighed for at se, hvorledes byens tidligere regenter levede. Bygningens ydre er markant med den lyserøde marmorbeklædning. Inde i paladset skal du se Kæmpernes Trappe, hvor regenterne blev kronet. Sala dello Scudo med vægge fyldt af verdenskort og de 2 store globusser er enorm betagende. Fængselscellerne fra 1500-tallet og de meget smalle gange er en helt speciel oplevelse. Den prægtige rådssal er også et besøg værd – den enorme sal har tidligere været brugt til arrangementer for op til 3000 gæster. Sidst men ikke mindst finder du her den berømte Sukkenes Bro, der forbinder paladset med fængslet.

Straks ude på Markuspladsen igen ser du Campanile. Fra toppen af tårnet har du mulighed for at nyde den betagende udsigt over byen og lagunen.

Gå heller ikke glip af
Se mere om byens historie indtil Italiens samling på Museo Correr. Husk også en romantisk tur på kanalerne i de legendariske gondoler. Find ægtheden af Venedig ved at gå ud i de små snoede gyder, hvor der ikke er så mange turister.

Rialto-broen er en af byens mest populære og vigtigste broer, der ligger i et af byens travleste handelsområder. Her finder du markeder med masser af atmosfære og lokale produkter. Den Italienske opdagelsesrejsende Marco Polo er født i dette område.

Besøg Harrys bar tæt ved Markuspladsen og smag deres verdensberømte cocktails. Eller drik en kop kaffe på Caffé Florian på Markuspladsen. Den er som et museum, og det er nok også nærmere det, du betaler for her, imponerende sted, som daterer sig tilbage til 1720. Byens ældste teater La Fenice er en stor anbefaling, hvis du ønsker at krydre dit ophold med en opera eller koncertoplevelse.

 I Venedigs smalle og charmerende gader er der masser af små butikker og værkstedsgader. Følg Merceria dell’orologia fra den nordlige side af Markuspladsen og find masser af lokal håndværk.

Øer i lagunen
Kun 15 minutter med båd fra Markuspladsen ligger Lidoen. Byens badestrand er en 12 km lang og smal sandbanke. Et meget populært område i de varme måneder. Se øens domkirke, lagunens ældste bygning på Torcelli. Find berømtheder begravet på øens kirkegård på San Michele. På Burano finder du masser af boder med lokale varer. Murano er mest kendt for glasproduktion, og du kan opleve glaspustere på øen.

Veneto
Inden for kort afstand finder du den gamle romerske fæstningsby Verona, der er kendt for sit fantastiske Amfiteater samt Romeo og Julie. Italiens smukkeste sø, Gardasøen er også et besøg værd. Eller se på Palladios arkitektur i renæssancebyen Vicenza eller udforsk den gamle universitetsby Padova.

Rejsebureauer med storbyferier til Venedig

  • Billige storbyferier med Escapeaway
  • Billige storbyferier med SOLFAKTOR
  • Billige storbyferier med Spies
  • Billige storbyferier med TripX

Populære storbyer i Sydeuropa

Find rejsen til Venedig her

Find inspiration til Venedig her

Læs mere om Venedig på vores blog