Afbudsrejser til Italien

Afbudsrejser til Italien

Du kan finde den billigste afbudsrejse til Italien her hos Travelmarket. Italien er elsket for sin smukke natur, sine store seværdigheder, sin formidable madkultur, sine storslåede vine, de lokales livsglæde, sit pragtfulde byliv, sproget og kulturen, og de meget skønne strande. Hav en pragtfuld rejse til Italien.

Afbudsrejser til Italien

Bedøm rejsemål
4,6
(61 bedømmelser)
Afbudsrejser til Italien
Vil du finde de billigste afbudsrejser til Italien? Så er du kommet til det rette sted.

I vores søgemaskine har vi samlet de afbudsrejser, der er til Italien fra rejsebureauerne.

Det betyder, at du kun behøver at søge her på travelmarket.dk for at få overblikket over markedet.

Det smukke støvleland er nemt at forelske sig i. Det er trods alt ikke alle lande, hvor man kan sejle igennem byens gader, stå på ski på nogle af de mest eftertragtede områder og som samtidig har nogle af de mest storslåede historiske bygningsværker.

Er du allerede klar til at komme afsted? Så søg afbudsrejser til Italien med det samme.

Italien er et land, der har sin helt egen charme og kultur. I Italiens hovedstad Rom bor 2,7 millioner. Det er en enestående oplevelse at se den italienske storby både om dagen og om natten. Her er alt, hvad man kan forestille sig og lidt til.

Rom er byen, hvor nogle af verdens mest kendte historiske bygninger står. Der er blandt andet Colosseum, hvor slaver har kæmpet for livet mod vilde dyr og gladiatorer. Og der er Forum Romanum, som gennem 1.000 år var centrum for det politiske, religiøse, kommercielle og juridiske liv i Romerriget. Det er en oplevelse, man ikke må være foruden når man besøger Rom.

På en sightseeing kommer man godt omkring og får en god forklaring om de imponerende bygninger. Ellers kan det varmt anbefales at bruge minimum en dag på at gå rundt i byen og slappe af med en kop espresso og spise på en af de indbydende restauranter eller caféer. Og hvis man har en stor shoppe-lyst, så kan Rom helt sikkert indfri dine ønsker.

Der er alverdens shopping muligheder, og er man til det mest hippe nye modetøj, kan man helt sikkert finde butikker, der kan friste med det, der er højeste mode fra de mest populære designere.

Vælger man en af de mange fristende afbudsrejser til Italien, får man helt sikkert en uforglemmelig rejse til det charmerende støvleland.

Klimaet i Italien er et typisk middelhavsklima. Det har tidligere været mest normalt, at butikkerne i fx Rom har haft lukket, mens der var højsommer pga. de høje temperaturer. Men i takt med folks øgede rejselyst holder de fleste nu åbent hele sommeren igennem, så turisternes shoppe-lyst kan blive indfriet.

De gode italienske vine er både rød-, hvid- og rosévine. Vin er blevet dyrket i 4.000 år i Italien og bliver dyrket i hele 20 forskellige provinser. Og landet er da også det højest vinproducerende land i verden.

Man kan næsten ikke omtale Italien uden også at nævne det italienske køkken. Køkkenet er meget kendt og højt værdsat over hele verden.

Typisk tænker man finere anretninger, ofte på restauranter, men der er tre top retter som når ud til næsten alle. Pasta, pizza og is.

Man behøver heldigvis ikke søge afbudsrejser til Italien hver gang, man får lyst til italiensk mad. Men der er noget magisk ved maden, for har du først været i Italien og smagt på de lækre retter, vil du helt automatisk få fornemmelsen af Italien næste gang du er i Danmark og sætter tænderne i forretten, som kunne være en gang carpaccio.

Italien skal opleves, søg derfor afbudsrejser til Italien i vores søgemaskine og bliv inspireret.

Travelmarket.dk ønsker jer en god rejse!

Rejseselskaber med afbudsrejser til Italien

Afbudsrejser med Amisol Travel
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Italien?

Du kan rejse til Italien med Amisol Travel, Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Italien?

Du kan rejse til Italien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Italien populære?

Ja, afbudsrejser til Italien er populære. Vores brugere giver Italien 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Italien her

Hvad koster afbudsrejser til Italien?

Prisen på afbudsrejser til Italien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2356. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.