Afbudsrejser til Sardinien

Afbudsrejser til Sardinien

Leder du efter en billig afbudsrejse til Sardinien, kan du finde den her hos Travelmarket. Sardinien er en italiensk ferieperle med paradisiske badestrande, enestående kulturliv, hyggelige og stemningsfulde byer, lækker mad, smuk natur og utroligt søde mennesker. Hav en dejlig rejse til smukke Sardinien.

Billige afbudsrejser til Sardinien

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find billige afbudsrejser til Sardinien

Bedøm rejsemål
4,6
(147 bedømmelser)
Med en billig afbudsrejse til Sardinien får du uovertrufne strande og naturoplevelser, dejligt byliv med spændende kultur, og småbyer med fantastisk mad.

Paradisiske strandliv og lokale delikatesser – tag til Orosei

Orosei er en lille, smuk og hyggelig strandby, der ligger i det mest naturskønne område, du kan drømme om. Her er små bugter med det hvideste strandsand og krystalklart havvand, hvor børnefamilier og kærestepar kan få utallige timer til at gå. Her er grotter, med den smukke Blå Grotte som højdepunktet. Og her er smukke klipper og granitsten, der giver området et dramatisk udtryk. Du kan dykke og snorkle i området, eller tage på en god tur med at sejle i havkajak.
I området lige nord for byen er der rig mulighed for fantastiske vandre- og cykleture.
De gamle traditioner er i højsædet i denne del af Sardinien, og det samme er maden. På en afbudsrejse til Sardinien kan du glæde dig til at kaste dig over pragtfulde fiske- og skaldyrsretter, lokale spegepølser, oste og brød, skønne lammeretter, pasta og sprøde salater.

Cagliari – byliv, når det er bedst

Sardiniens hovedby, Cagliari, er et absolut et besøg værd, uanset om du bor i byen på din ferie, eller du har fundet dig en anden ferieby. Her er pragtfulde strande, byliv, lækker mad og skøn kultur.
Er du glad for at shoppe, er området ved lystbådehavnen lige noget for dig. Her er mange forskellige butikker, der tilbyder alt fra designertøj til rejsesouvenirs, og her finder du også et fint storcenter med mange butikker. Rundt om i byen bliver der arrangeret markeder i weekenderne, og her kan du gøre en god handel – husk nu at prutte om prisen!
Er du glad for kultur og lokale seværdigheder, har Cagliari meget at byde på. Hele området ved byens borg, Castello, er fyldt med gamle, smukke, historiske bygninger. Bymure, tårne, et slot, en fantastisk katedral, den smukke Palazzo-plads og alle de fine museer vil lige være noget for dig. Cagliari har også et romersk amfiteater, du bestemt må besøge. Men vil du hellere se en god fodboldkamp og opleve de ivrige og engagerede italienske fodboldfans fra første parket, kan du tage til en Serie A-kamp med byens fodboldhold.
Cagliari er virkelig en by for alle!

Tempio Pausania – korktræer, wellness, naturrigdom og en uovertruffen atmosfære

I den nordlige del af det centrale Sardinien ligger byen Tempio Pausania. Området ved byen er utroligt naturskønt med udsigt til bjergkæden Monte Limbara. Lige ved byen finder du utallige, frodige vinmarker og korktræsplantager med sine karakteristiske, forvredne korktræer. Der er fantastiske muligheder for vandreture i det smukke landskab, eller du kan vælge at forkæle dig selv med en dejlig omgang wellnesss på det lokale spa-center.
Som feriegæst bliver man helt forelsket i den fredelige atmosfære, der hersker i bjergbyen med de elegante men bastante huse, de smukke pladser, hvor de lokale mødes og snakker om dagen og livet.
Tempio Pausania er om noget byen, hvor du bør nyde livet over et godt måltid mad og en god flaske vin.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Sardinien

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Sardinien?

Du kan rejse til Sardinien med Hideaways, In-Italia.dk, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Sardinien?

Du kan rejse til Sardinien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til Sardinien populære?

Ja, afbudsrejser til Sardinien er populære. Vores brugere giver Sardinien 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Sardinien her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Sardinien?

Prisen på afbudsrejser til Sardinien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5475. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.