Panoramaudsigt over et krystalklart blåt hav med grønne øer og en bjergkæde i baggrunden under en blå himmel.

Rejser til Sardinien

Sardinien er en sand, italienske perle, hvor alle ingredienser til den perfekte ferie for alle typer rejsende er sammensat: lange, hvide sandstrande, hvor blide bølger skyller ind langs kanten, svajende palmer giver skygge for den bagende sol, traditionelle restauranter byder på fantastisk mad, lokale vingårde byder smagninger af deres fantastiske vin, frodige, grønne bjerge stræber mod himlen, ungdommen fester trygt til langt ud på natten og børnefamilier boltrer sig i de rolige omgivelser.

Billige rejser til Sardinien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Sardinien

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Red Sun Village
Red Sun Village Dobbeltværelse
Sardinien 29. maj fra København 7 nætter
2.160,- Vælg
Club Esse Cala Gonone Beach Village
Club Esse Cala Gonone Beach Village Dobbeltværelse
Cala Gonone 31. maj fra Hamborg 7 nætter
3.122,- Vælg
Hotel Residence La Baia
Hotel Residence La Baia Studio
Castelsardo 19. jun fra Hamborg 7 nætter
3.188,- Vælg
Olbia City Hotel
Olbia City Hotel Dobbeltværelse
Olbia 31. maj fra Hamborg 7 nætter
3.195,- Vælg
Il Gabbiano
Il Gabbiano Dobbeltværelse
Alghero 5. jun fra København 7 nætter
3.503,- Vælg
Club Esse Posada
Club Esse Posada Dobbeltværelse
Palau 31. maj fra Hamborg 7 nætter
4.037,- Vælg
Telis Hotel
Telis Hotel Classic dobbeltværelse
Arbatax 31. maj fra Hamborg 7 nætter
4.522,- Vælg
Bagaglino I Giardini di Porto Cervo
Bagaglino I Giardini di Porto Cervo Economy lejlighed
Porto Cervo 31. maj fra Hamborg 7 nætter
4.737,- Vælg
Hotel Flora
Hotel Flora Classic-værelse - kingsize-seng
Cagliari 24. aug fra Aalborg 7 nætter
9.905,- Vælg
Su Lithu Hotel
Su Lithu Hotel Værelse (udsigt til haven)
Bitti 17. jul fra Aalborg 7 nætter
10.250,- Vælg
Bedøm rejsemål (86 bedømmelser)
4.5

Sardinien – en italiensk perle

Sardinien ligger ud for Italiens vestlige kyst, roligt placeret i det varme Middelhav. Med charterrejser til det varme, skønne Sardinien kan alle rejsende opleve en af italienernes foretrukne feriedestinationer.

Mulighederne på Sardinien

Sardinien bugner af smukke strande, hvor der findes utallige strandbarer, aktiviteter og restauranter. Især finder man på Sardinien nogle eminente dykkersteder. Ud til de sceniske strande kan man finde hoteller i alle prisklasser – på de paradisiske strande kan man tilbringe mange dage.

Dog kan det kun anbefales også at tage på tur, eventuelt i flere dage, og derved opleve nogle af de mange skønne byer på Sardinien.

Middelalderbyen Bosa, der har aner fra de mange forskellige kulturer der gennem tiden har levet på Sardinien, er en af de smukkeste byer i hele Italien. Sådan blev den i hvert fald kåret på prestigelisten I Borghi più Belli D’Italia. Byen befinder sig på et lille bjerg, med en skøn udsigt udover det smukke Middelhav. I byen finder man et hav af traditionelle restauranter, avantgarde gallerier, historiske museer og smukke kirker og templer.

Hele Sardinien bugner af spændende byer, der har en stor variation i tempo, kultur og historie. I de midterste egne af øen finder man desuden en skøn natur, hvor vilde blomster, søer og bjerge kæmper om opmærksomheden. Vandreruter er at finde mange steder på Sardinien.

Find charterrejser til mulighedernes Sardinien.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Sardinien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Sardinien?

Du kan rejse til Sardinien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Sardinia | Charterresor till Sardinien

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Sardinien

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX
  • Billige charterrejser med TUI

Sardinien – en perle i Middelhavet

Sardinien er en skøn og populær ferieø i Middelhavet. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til aktiv ferie, afslapning ved øens skønne sandstrande eller hygge i de charmerende byer.

Sardinien er en flot bjergrig ø i Middelhavet syd for den franske ø Korsika. Øen har i mange år været et populært Italiensk feriemål, men andre ferieturister har de senere år fået øjnene op for Sardinien. Øen der er lidt mindre end Jylland, er den næststørste ø i Middelhavet efter Sicilien.

Værd at opleve på Sardinien

Rundt på øen
Lufthavnsbyen Olbia på nordøen er et godt udgangspunkt. Herfra finder du Costa Smeralda eller Smaragd-kysten, der er en usædvanlig smuk kyststrækning. Tidligere var her græssende køer – i dag et eksklusivt ferieområde ved Middelhavet. La Maddalena skærgården med sine 7 øer ligger i samme område. Den Italienske nationalhelt Giuseppe Garibaldi boede på øen Caprera og du finder også hans gravsted her.

Sassari på den nordvestlige del af øen er Sardiniens næststørste by. Her finder du små snoede gader med lækre butikker med lokalt håndværk. Corso Vittorio Emanuele er byens hovedstrøg med god inspiration til shoppegenet. Byens katedral San Nicola finder du på Piazza Duomo. Piazza Italia er øens største plads. En meget elegant plads hvor især Palazzo della Provincia er meget markant. Sydvest for centrum finder du den charmerende Monserrato-park. Et skønt åndehul og et oplagt sted at slappe af og nyde solen.

Alghero er øens hjerte på vestkysten. Den gamle catalanerby er fyldt med snævre gader med små forretninger, der indbyder til indkøb, fx en af øens mest berømte vine, Vernaccia. Livlig og stemningsfuld atmosfære fylder havnepromenaden, helt specielt om aftenen. Nyd solnedgangen og ikke mindst udsigten til Capo Caccia, hvor forbjerget skyder ud i havet og er mere end 180 meter høj. Du finder også lækre badestrande uden for den gamle bydel.

Tag en af bådene fra Alghero og besøg Nettuno-grotten ved Capo Caccia, en af øens helt store attraktioner. Der er også mulighed for at komme ud at snorkle eller se delfiner. I det hele taget anbefales det at komme en tur ud på havet, for at få en oplevelse der.  

Middelalderbyen Bosa syd for Alghero kaldes Sardiniens Firenze. Floden Temo løber smukt gennem byen med Malaspina-borgen højt oppe over byen.

Nationalparken Gennargentu finder du centralt på øens mest bjergrige område. Her ses også øens højeste punkt Punta La Marmora, der er mulighed for at bestige. Parken blev indviet i 1998 og fylder enorme 74.000 hektar. Øens hjerte er kendetegnet ved, at man finder de mest originale og ældgamle landsbysamfund ved bjergenes hårnålesving.

Monte Tiscali er et andet spændende bjerg i området. Tag den hårde vandretur op og få udover panoramaudsigten et syn på en forhistorisk bosættelse, der ligger skjult i en stor hule i bjergets top.

På sydkysten inde i Golfo di Cagliari finder vi øens hovedby Cagliari. Byen er grundlagt på 7 høje på samme måde som Rom og er proppet med levn fra fortiden. Tag din indre gladiatorudrustning på og udforsk ruinerne af byens gamle amfiteater. Nyd flere hundrede plantearter i den skønne botaniske have, der også indeholder huler og tunneller. Domkirken Santa Maria i Castello-kvarteret på byens højeste bakketop er bestemt et besøg værd. Bemærk løverne der holder vagt ved indgangen. Snup også en cappuccino på Caffè Swizzero på Largo Carlo Felice, en elegant bar fra 1890 med buegange. Byens ældste café Antico Caffè ligger på Piazza Constituzione fra 1885.

Øen San Petro på sydvest-kysten er livsnydernes ø, der har fået navn efter apostlen Peter. Tag færgen derud eller dyk ned i den underjordiske verden til de mere end 500 grotter der findes her i området.