Billige flybilletter til Italien

Billige flybilletter til Italien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Du kan finde den billigste flybillet til Italien her på Travelmarket. Du skal bare udfylde felterne nedenfor, så finder vi den billigste pris til dig. Og så er du på vej til støvlelandet med den fantastiske historie, skønne mad, smukke natur og de utallige seværdigheder. Hav en helt fantastisk rejse til dejlige Italien.

Billige flyrejser til Italien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Italien?

Italien er et af de billigste lande at flyve til fra Danmark. Ofte kan du finde billige flyrejser fra Danmark til Italien til mindre end kr. 100 t/r.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Italien?

Det er heldigvis billigt at flyve til mange forskellige lufthavne i Italien. Rom, Pisa, Bologna, Milano og Catania på Sicilien er nogle af de byer, der findes billige flybilletter til.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse til Italien?

De billigste flybilletter til Italien fås ofte fra lufthavnene i Billund og København. Det er dog en god idé at søge afrejse fra flere lufthavne. Her på Travelmarket kan du søge afrejse fra 4 lufthavne i én flysøgning.

Hvilke flyselskaber flyver til Italien?

Mange af de store lavprisflyselskaber flyver til Italien fra Danmark. Blandt andet flyver Ryanair, EasyJet og Wizz Air billigt til Italien.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Italien?

Flyvetiden fra Danmark til Italien er på cirka 2,5 timer med direkte fly. Skal du have et stop undervejs, så regn med 4-5 timers flyrejse.

Bedøm rejsemål (219 bedømmelser)
4.5

Find en billig flybillet til Italien

Italien er et af os danskeres absolutte yndlings-feriesteder – og det er da ikke så underligt! Med det fantastiske byliv, den rå men romantiske natur, det ene lækre måltid mad efter det andet, den skønne vin og de varmblodige, højtråbende, fodboldelskende og utroligt venlige italienere, kan man da heller ikke andet end at forelske sig hovedkulds i støvlelandet.

Rom – storhed til alle tider

Italiens hovedstad er et af verdens absolutte storbyhøjdepunkter med sine gigantiske seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum, Peterskirken, Pantheon, Trevi-fontænen, Piazza Navona – vi kunne blive ved! Rom er et overflødighedshorn af det ene fantastiske bygnings, kunst- eller historiske vidunder efter det andet. Og oven i al denne herlighed får du et hav af lækre restauranter, charmerende caféer og smarte barer, hvorfra du kan nyde din dejlige ferie i ”den evige by”. Så find en billig flybillet og skynd dig af sted – du vil få en oplevelse for livet.

Firenze – overdådig skønhed og kunstnerisk forførelse

Når du første gang kaster et blik på Firenzes utroligt smukke domkirke, den enestående Duomo, bliver du indfanget af hele byens sjæl – den forfører dig, lokker dig med nogle af verdenshistoriens største malere, billedhuggere og naturvidenskabelige genier, så du til sidst ikke ved hvilket ben, du skal stå på. Byens forholdsvis lille centrum måske kan godt vandres igennem på en dag, men selvom du rejser tilbage til Firenze utallige gange, vil du aldrig nå at se alle byens vidunderlige seværdigheder og storslåede attraktioner.
Firenze er en fuldstændig uovertruffen rejseoplevelse for alle!

Alghero – Sardiniens hjerte

Hyggelige Alghero er Sardiniens bankende lufthavns-hjerte. Her er enestående smukt med alle de lyse bygninger i den gamle bydel, de mange, smalle gader og de skønne middelhavsstrande, hvor både små og store vil elske at ligge henslængt i solen eller hygge sig i det hvide sand og varme badevand. Gå rundt i byen og oplev alle de smukke seværdigheder og bygninger, der er her. Find en lille bar på en lokal ”piazza” og køb kolde drikkevarer, mens du nyder solen og livet.
Alghero er så absolut en skøn ferieby!

Venedig – gondoler, karneval og paladser

Venedig er om noget kendt for sine sorte gondoler, hvori byens feriegæster kan blive sejlet rundt på sightseeing af storsyngende, sorthårede herrer med stribet bluse, halsklud og hat. Ellers er Venedig også verdensberømt for sit enestående karneval, hvis deltagere er udklædte i fantasifulde, farverige dragter. Venedig er en enestående by på mange måder: havet og alle kanalerne, de utallige, smukke huse, imponerende og storslåede paladser og selveste Markuskirken. Her er en elegance uden lige, men samtidig med ved byen og dens beboere godt, at de nok kun er her sammen på lånt tid.

Milano – Norditaliens perle

Fodbold spiller en stor rolle i Italien og ikke mindst i Milano, hvor to af verdens største klubber holder til. Men Milano kan præsentere meget mere end fodbold for sine feriegæster. Som modeby ligger Milano helt i verdenstoppen, og med seværdigheder som den fabelagtige domkirke, Leonardo da Vincis maleri ”Den Sidste Nadver”, Scala-operaen og storslåede museer og gallerier, er Milano ligeledes særdeles godt med her. Milano er en fornem og dejlig ferieby for feriegæster i alle aldre.

Efter at du har fundet og booket din flybillet til Italien har de fleste brug for et hotel. Hotellet finder du også på Travelmarket – du kan for eksempel finde hoteller til Venedig, Firenze, Rom og Milano i vores hotelsøgemaskine.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Italien:
Billund til Pisa
20. december til 23. december fra kr. 114,-

De mest populære lufthavne i Italien

Populære rejsemål i Sydeuropa

Find rejsen til Italien her

Find inspiration til Italien her

Læs mere om Italien på vores blog