Venedig

Billigt hotel i Venedig

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i romantiske Venedig

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Venedig ligger på den nordøstlige kyst af Italien og er en af de mest ikoniske byer i verden, hvor billeder af akvamarinblå kanaler, romantiske gondolture og farverige historiske bygninger dukker op i hovedet, så snart man nævner stedet.

Venedig er ikke bare passende for bryllupsrejsende og forelskede par på udkig efter en pragtfuld udflugt, men en passende feriedestination for solo rejsende, par, grupper og familier med dens muligheder for at finde et billigt hotel.

Canal Grande
Canal Grande er uden tvivl Venedigs mest ikoniske vartegn. Denne kanal snor sig gennem byen omringet af imponerende renæssancepaladser og forbinder Saint Mark Basin med Santa Lucia togstation. Den mest populære måde at se kanalen på er ved at tage en tur i en gondol styret af en traditionel påklædt venetianer, men bare rolig hvis dit budget ikke rækker så langt.

Kanalerne
Der er masser af vandtaxaer, der transporterer folk op og ned af kanalen, såvel som fortov på hver side, der giver dig smukke omgivelser til en gåtur. Ligeledes skal man ikke tro at man skal være rig for at få råd til at overnatte i Venedig. Selvom hotellerne omkring Canal Grande uden tvivl er dyre, er det stadigt muligt at finde et billigt hotel i Venedig, du skal bare kigge i bydelene væk fra centrum.

På trods af at være den mest kendte er Canal Grande ikke den eneste ting at se i Venedig. Der er et stort udvalg af kulturelle hot-spots at besøge inden i byen, inklusivt det pragtfulde Scuola Grande di San Rocco kunstgalleri, Interpreti Veneziani musikkoncerter, operaforestillinger i Teatro La Fenice og historiske Palazzo Ducale. Hvis kultur ikke lige er dig, vil du helt sikkert nyde gourmetrestauranterne, de fremragende vinstuer, spændende sightseeing ture, fantastiske shopping muligheder og billige ferieboliger i Venedig, som byen tilbyder i overflod.

Find dit billige hotel i Venedig hos os

Her på Travelmarket søger vi blandt hundredevis af hoteller i Venedig, Via søgeformularen øverst fortæller os du dine ønsker, du trykker søg, og vi sætter vores robotter til at finde et godt og billigt hotel til dig.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.