Istanbul

Billigt hotel i Istanbul

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Find et billigt hotel i Istanbul – hvor østen møder vesten

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Istanbul er den største by i Tyrkiet og forbinder fysisk og kulturelt Asien med Europa. Med et område på 5,196 kvadrat km er Istanbul imponerende stort og indeholder deraf følgende en næsten uendelig liste af ting at se og gøre.

Takket være dens farverige historie, der strækker sig tilbage til den græske æra, er byen fyldt med fascinerende historiske steder og museer fyldte med ægte kulturgenstande. For at balancere mængden af tusindårgamle steder er der også masser af nutidige attraktioner at finde over hele byen, inklusivt moderne shoppingcentre, dynamisk natteliv og topkvalitetsrestauranter, som alle er let tilgængelige for besøgende, takket være muligheden for at finde et billigt hotel i Istanbul.

Fantastiske seværdigheder
Basilica Cistern med sin bizarre Medusa hovedstatue vendt på hovedet, det byzantinske mesterværk Hagia Sophia, det luksuriøse interiør af Topkapi-paladset og den betagende smukke Blå Moske er alle must-see steder i løbet af dit besøg i Istanbul, men det er ikke alt den historiske by har at tilbyde.

Også noget for børnefamilien
Hvis du rejser med små børn og vil have familievenlige aktiviteter og attraktioner, vil du virkelig blive forkælet med valg her - Giycek Old Time Photo Studio garanterer latterfyldte minder for hele familien, Rahmi M. Koc museet tilbyder forskellige aktiviteter for de yngre og ældre børn og Istanbul Dolphinarium er et hit hos besøgende i alle aldre. Smid billige internationale fly ind i blandingen, prisvenlige spisesteder og billige hoteller i Istanbul, og du har en fremragende feriedestination som hele familien vil elske.

For en ægte tyrkisk oplevelse, bliver du nødt til at besøge en hamam i løbet af din ferie i Istanbul. Disse rolige bade er fundet i hele Istanbul og er det perfekte sted at slappe af væk fra alt ståhejet i byen, med rolige varme og kolde afslapningsrum, baderum og luksusmassagekabiner.

Du kan også være heldig at finde et billigt hotel Istanbul, der har sin egen hamam, så du ikke behøver forlade dit billige hotel for at opleve den rene forkælelse af et tyrkisk bad i løbet af dit ophold.

Søg og find dit hotel i Istanbul her på Travelmarket

På Travelmarket søger vi efter billige hoteller i hele verden fra mange store udbydere, og på den måde finder vi også et billigt hotel i Istanbul til dig. Du udfylder bare felterne i søgeboksen øverst og vi sætter en søgning igang til dig.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.