All inclusive i Tyrkiet

All inclusive i Tyrkiet

Billige All Inclusive rejser til Tyrkiet

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Tyrkiet

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Lucky 3 Star
Lucky 3 Star Dobbeltværelse
Sydlige Tyrkiet, Øvrige Tyrkiet, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
2.499,- Vælg
Arsi Hotel
Arsi Hotel Økonomiværelse
Alanya, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
2.695,- Vælg
Sunlight Garden Hotel
Sunlight Garden Hotel 2 værelses lejlighed
Side, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
3.245,- Vælg
Begonville Hotel
Begonville Hotel Standardværelse
Marmaris, Tyrkiets vestkyst, Tyrkiet 20. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
3.345,- Vælg
Eftalia Village
Eftalia Village Dobbeltværelse
Incekum, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
3.499,- Vælg
Pine House Hotel Resort
Pine House Hotel Resort Standardværelse - Pooludsigt
Kemer, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
3.545,- Vælg
Bedøm rejsemål (23 bedømmelser)
4.9

Store oplevelser venter på dig i Tyrkiet

Tyrkiet ligger i smørhullet mellem de to store kontinenter og lokker med sin utrolige historie og sine fantastiske seværdigheder. Landet byder på all inclusive-rejser i alle former og til alle budgetter.

Utallige muligheder
Tyrkiet er et utrolig stort land, der byder på alle slags rejser lige fra aktive ferier og kulturhistoriske ture til badeferier ved kysterne. Da landet er placeret mellem to kontinenter, er der store forskelle på kultur og traditioner i landet, der kan beskrives som en blanding af øst og vest.

Med de mange muligheder, landet byder på, kan det være svært at bestemme sig for, hvor man skal rejse hen, men her er et par seværdigheder, man ikke må snyde sig selv for:

Istanbul
Byen er Tyrkiets og en af verdens største målt på indbyggertal og er samtidig landets kulturelle og finansielle centrum. Byen har tidligere været centrum for mange imperier og store herskere og emmer derfor af fantastiske historier og antikke seværdigheder. Især monumenter fra den romerske, byzantinske og ottomanske periode er fremtrædende og værd at holde øje med. En god start er ved Sultanahmet-pladsen, hvor man finder den Blå Moske, den romerske Basilica cistern samt Topkapi-paladset, der engang var Osman-sultanernes residens i byen.

Hamam – Derudover er det værd at prøve en af de lokale hamamer, også kaldet tyrkiske bade. Her er det dejligt at få skyllet støvet fra storbyen af og evt. også udnytte sig af muligheden for en omgang massage med velduftende olier og sæbe. Især badet ”Cemberlitas Hamami”, der er kendt for sin historie og renlighed, kan anbefales. Ellers er det også muligt selv at finde sin egen lokale hamam, hvor de små lokale oplevelser venter.

Byliv – Istanbul er også stedet, hvor et smut på den lokale vandpibe-café også er en god mulighed for at se den travle by fra sidelinjen. De små cafeer finder du på et hvert gadehjørne og her serveres også stærk te og kolde drikke.

Cruise eller fodbold – Benyt også muligheden til at tage et cruise på Bosporus-strædet, der skiller byen i to eller tag til fodboldkamp, hvor hele tre storhold dominerer billedet og de stærke følelser kommer i spil når klubberne Galatasaray, Fenerbache og Besiktas mødes.

Ankara
Ankara er Tyrkiets hovedstad og næststørste by. Byen er landets største universitetsby og samtidig også hovedsæde for mange af regeringens institutioner. Byen er ikke så historisk som Istanbul, men byder derimod på mere moderne bygninger og infrastruktur. Der er specielt to ting, man ikke må gå glip af, når byen skal besøges. Det første er ”Anitkabir”, der er et mausoleum for den første præsident for Republikken Tyrkiet, Mustafa Kemal Atatürk. Det er et fantastisk bygningsværk og vil imponere de fleste. Museet for Anatolske Civilisationer er det andet sted på ruten gennem Ankara, som bare må opleves. Det er et smukt restaureret museum, der fortæller den spændende historie om de etniske befolkninger, der levede i det gamle Tyrkiet.

Tyrkiet byder på all inclusive

Tyrkiet er meget mere end blot storbyer. I byerne Alanya, Bodrum og Antalya finder du fantastiske strande og lækre hoteller, der alle tilbyder masser af all inclusive-muligheder. Destinationerne er oplagte, når man bare trænger til at slappe af i solen og nyde en dukkert i det friske hav.

Er du mere til en mere aktiv ferie og interesseret i landets unikke historie, er der også masser af byer fordelt over hele landet, hvor du kan støde på antikke monumenter og historiske seværdigheder. Her er det oplagt at kigge nærmere på byerne Amasya, med sin ottomanske arkitektur og gravsteder, Bursa, den første hovedstad under det ottamanske imperium samt Eskisehir også kaldet ”Tyrkiets Venedig”.

Tyrkiet er stort og der er mange flere muligheder, end man lige går og tror, så der er ingen undskyldninger for ikke at opleve et af regionens mest spændende lande.

Afbudsrejser All Inclusive

All inclusive ferie i Tyrkiet

Afrejselufthavne til Tyrkiet

Find rejsen til Tyrkiet her

Find inspiration til Tyrkiet her