Afbudsrejser til Tyrkiet

Afbudsrejser til Tyrkiet

Afbudsrejser til rejsemål i Tyrkiet

Fly + Hotel

Første afrejse

All inclusive

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Tyrkiet

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Uspecificeret hotel Tyrkiet
Uspecificeret hotel Tyrkiet
Sydlige Tyrkiet, Øvrige Tyrkiet, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
1.999,- Vælg
Babaoglu Apart
Babaoglu Apart
Alanya, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 19. okt fra København 7 nætter
2.199,- Vælg
Lejlighedshotel New Garden Luna Side
Lejlighedshotel New Garden Luna Side Familieværelse alm.
Side, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 28. sep fra København 8 nætter
2.240,- Vælg
Wassermann Hotel
Wassermann Hotel Dobbeltværelse
Kemer, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 10. okt fra Hamborg 7 nætter
2.900,- Vælg
Malhun
Malhun Economy dobbeltværelse
Fethiye, Tyrkiets vestkyst, Tyrkiet 9. okt fra Hamborg 7 nætter
2.990,- Vælg
Exporoyal Hotel
Exporoyal Hotel Dobbeltværelse
Antalya, Tyrkiets sydkyst, Tyrkiet 9. okt fra Hamborg 7 nætter
3.126,- Vælg
Lejligheder Pasahan
Lejligheder Pasahan 3-værelses lejlighed alm.
Marmaris, Tyrkiets vestkyst, Tyrkiet 27. sep fra Billund 7 nætter
3.648,- Vælg
Bedøm rejsemål (98 bedømmelser)
4.5

Afbudsrejser til Tyrkiet

Afbudsrejser til Tyrkiet er billige rejser til et land, hvor temperaturerne nemt runder de 40 grader om sommeren, og hvor de lokale for længst har tilpasset deres ordforråd til at kunne sige ”billigere end Bilka”. Og det er lige netop små ting som disse, der gør, at du føler dig velkommen og mærker, at tyrkerne er vant til at rumme forskellige nationaliteter.

Tyrkiet har et spændende mix af både europæiske og mellemøstlige prægninger både i kulturen, maden og sproget. Også gennem de oplevelser, du får i landet på dine afbudsrejser til Tyrkiet, kan du fornemme den unikke blanding af kulturer.

Hvad skal du lave på din afbudsrejse?
Tyrkiet byder på både spændende storbyer og øde landskaber, og der er kort sagt oplevelser for enhver smag, når du tager på en af de mange last minute rejser til Tyrkiet. Her er masser af seværdigheder og spændende aktiviteter lige fra bjergvandring, vandsport, arkæologiske udgravninger og festlige natklubber.

Hav på din afbudsrejse
Tyrkiet ligger både i Mellemøsten og Europa med kyster ud til Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet. Det giver mulighed for mange skønne oplevelser, så skynd dig at finde billige rejser til Tyrkiet.

Storbyer på din afbudsrejse
Hovedstaden hedder Ankara, hvor der bor ca. 3,5 mio. indbyggere. Tyrkiets største by er Istanbul med hele 13 mio. indbyggere, og hvis du ikke vil tilbringe hele ferien i den fortryllende storby, kan du på din afbudsrejse slutte af med et par dages besøg i byen.

En by af den størrelse byder selvsagt på oplevelser udover det sædvanlige. Byen har en lang historie, masser af spændende arkitektur, basarer, moskéer, koncerter, fine restauranter og alle de muligheder for shopping, du kan forestille dig.

De mange afbudsrejser til Tyrkiet kan være din billet til et land med hele 75 mio. indbyggere, hvoraf ca. 60% bor i byerne. Det er derfor ikke kun Istanbul eller Ankara, der kan være spændende at besøge. Det er en god idé at planlægge din afbudsferie ud fra, om du vil være tæt på bestemte byer, da der er så mange ting at se, at du måske ikke ønsker at bruge meget tid på transporten mellem byerne.

Det tyrkiske køkken
Det tyrkiske køkken betegnes som et af de bedste og mest kendte i hele verden, og består af en bred vifte af ingredienser og tilberedningsmetoder fra mange lande og områder. Og det er netop dette mix, der – trods sin inspiration fra mange forskellige steder – gør det tyrkiske køkken så unikt og verdenskendt. Det kan varmt anbefales at prøve en masse forskellige retter på din afbudsferie til Tyrkiet.

Specificerede eller uspecificerede afbudsrejser
Last minute rejser og afbestillingsrejser er begge andre betegnelser for afbudsrejser. Der er oftest tale om restpladser, som blot er en charterrejse, der er på udsalg. Afbudsrejserne er billigere, og kan fås med både specificeret og uspecificeret ophold, hvor de uspecificerede afbudsrejser næsten altid er de billigste. Jo, det kan sagtens lade sig gøre, at finde billige rejser til Tyrkiet.

Med specificerede afbudsrejser ved du, hvad du får. Med en uspecificeret ved du det derimod ikke. Der er løbende billige afbudsrejser at få til Tyrkiet. Dog varierer antallet af restpladser, og prisen afhænger i høj grad af udbud og efterspørgsel, og specielt vejret herhjemme er en vigtig faktor.

Afbudsrejser All Inclusive
Forplejning er for de fleste en vigtig del af ferien, og ikke mindst hvis du rejser med børn. Afbudsrejser All Inclusive er oplagt og det mest nærliggende valg, da det er praktisk med mad og drikke til rådighed og inden for rækkevidde det meste af døgnet.

I restauranten eller den lille snack-buffet er der som regel noget for enhver smag og ethvert behov. Børnene kan hente snacks, is og drikke – og du behøver ikke bekymre dig om kontanter eller kort, eller om budgettet løber løbsk, når du vælger afbudsrejser All Inclusive.

Kan du finde afbudsrejser All Inclusive på et hotel, der er kendt for at lave fantastisk mad, så plejer det at være en sikker succes.

Læs mere om de store oplevelser, der venter dig i Tyrkiet her: All inclusive Tyrkiet

Find den bedste og billigste afbudsrejse
Har ikke du allerede oplevet Tyrkiets gode strande, frodige natur, spændende storbyer, udsøgte køkken og det lave prisniveau, så er det en god idé at søge billige afbudsrejser til Tyrkiet her i vores søgemaskine.

På Travelmarket.dk vælger du blot ”Afbudsrejser” i menuen i toppen, og så kan du gå i gang med din søgning. Vi gennemsøger nemlig markedet for afbudsrejser, og du sparer samtidig tid, når du i én søgning får et overblik over de bedste og billigste afbudsrejser på markedet. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over, hvilke last minute rejser til Tyrkiet, der har præcis de kriterier, du har for fx afrejsetidspunkt, antal stjerner på hotellet, børnepool og afstand til strand.

Afbudsrejser til Tyrkiet er for alle, unge som gamle, singler, par og børnefamilier. Kort sagt, Tyrkiet skal opleves.

For at læse mere om skønne Tyrkiet, kan du klikke dig videre her https://www.lonelyplanet.com/turkey

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god rejse!

Afbudsrejser til Tyrkiet

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Tyrkiet?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Tyrkiet, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Tyrkiet.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge, Sverige og Finland:
Restplasser til Tyrkia | Sista Minuten till Turkiet | Pakettimatkat Turkki

Rejsemål med afbudsrejser til Tyrkiet

Afrejselufthavne til Tyrkiet

Rejseselskaber med afbudsrejser til Tyrkiet

 • Billige afbudsrejser med Apollo
 • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
 • Billige afbudsrejser med Corendon
 • Billige afbudsrejser med Escapeaway
 • Billige afbudsrejser med Mixx Travel
 • Billige afbudsrejser med Nazar
 • Billige afbudsrejser med Primo Tours
 • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
 • Billige afbudsrejser med Spies
 • Billige afbudsrejser med Sunweb
 • Billige afbudsrejser med Ticket
 • Billige afbudsrejser med TripX
 • Billige afbudsrejser med TUI

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Tyrkiet

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Tyrkiet?

Du kan rejse til Tyrkiet med Amisol Travel, Apollo, Bravo Tours, Corendon, Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, Primo Tours, SOLFAKTOR, Spies, SunCharter, Sunweb, Ticket, TripX, TUI og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Tyrkiet?

Du kan rejse til Tyrkiet fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Tyrkiet populære?

Ja, afbudsrejser til Tyrkiet er populære. Vores brugere giver Tyrkiet 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Tyrkiet her

Hvad koster afbudsrejser til Tyrkiet?

Prisen på afbudsrejser til Tyrkiet skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.595,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Tyrkiet her

Find inspiration til Tyrkiet her

Læs mere om Tyrkiet på vores blog