Tropisk strand med palmer, stråparasoller og en klar blå himmel.

Afbudsrejser til Izmir

Billige afbudsrejser til Izmir

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Izmir

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Hamborg

Ontur Hotel
Ontur Hotel Standardværelse
28. jun fra Hamborg 7 nætter
4.395,- Vælg
Ontur Hotel
Ontur Hotel Standardværelse
27. jun fra København 7 nætter
5.395,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Izmir

Hvad koster afbudsrejser til Izmir?

Prisen på afbudsrejser til Izmir skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4.395,-. Find den aktuelle pris lige her

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Izmir?

Du kan rejse til Izmir med Mixx Travel.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Izmir?

Du kan rejse til Izmir fra følgende lufthavne: Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Izmir populære?

Ja, afbudsrejser til Izmir er populære. Vores brugere giver Izmir 4,5 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (232 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Izmir

Med en billig afbudsrejse til Izmir kommer du til en moderne storby, der emmer af liv, kultur og afslappende feriestemning ved stranden. Der er noget for alle i Izmir.

Izmir – en moderne metropol

Izmir er Tyrkiets tredje største by, og er du på afbudsrejse i byen, kan du være sikker på, at der både er aktiviteter og seværdigheder, som lige er noget for dig.
Stemningen i Izmir er hektisk, som i enhver storby, men du vil alligevel også opleve, at lokalbefolkningen er afslappet og utroligt gæstfri. Måske er Izmir ikke den smukkeste by, du har oplevet, men til gengæld vinder byen feriegæsternes hjerter med sin stemningsfulde charme og glimrende indhold. Izmirs nordlige bydel, Alsancak, er nyrestaureret og meget hyggelig, og her er et glimrende natteliv og flere gode restauranter.

Den populære boulevard Kordon

Helt tæt på havet ligger den grønne boulevard Kordon. Her finder du utallige restauranter, caféer og barer med de skønneste havudsigter. Dagen lang er det et meget levende område, for både lokale og feriegæster elsker at tage hertil for at gå ture, sidde og snakke i græsset eller bare købe lidt mad, før turen går til stranden.

Skønt strandliv i Izmir

Izmir ligger i en stor bugt med smukke, stejle bjerge knejsende i baggrunden. Strandene her er intet mindre end fantastiske, med helt lyst sand og klart, azurblåt havvand – her kan både børn og voksne sagtens bruge mange timer på at dase, svømme og boltre sig med forskellige boldspil og andre strandaktiviteter. Strandene ved Izmir ligger tæt på byen, så det er altid let og hurtigt at komme til vandet.

Byens fantastiske basar

Efter nogle dage med strandsand mellem tæerne og sol på maven, er det altid rart at opleve noget andet. Så hvorfor ikke tage en tur med dejlig shopping og bruge alle dine opsparede feriepenge? Et godt sted at købe feriesouvenirs er i Izmirs sjove basar, med den overdækkede basar-del, Kizlaragasi Han, som det helt stor højdepunkt. Denne del af basaren ligger i en gammel karavanestation, og med sine mange, små, overdækkede gader, virker basaren som være taget ud af 1001 nats eventyr. Du kan købe tæpper, lamper, lædervarer, køkkensager, krydderier, tyrkisk slik, parfumer, smukt dekorerede guld- og sølvsmykker, legetøj og meget, meget mere her.
Er det mere vestligt-prægede butikker, du kigger efter, så er der flere shoppingcentre og forretninger med tøjmærker du kender hjemmefra Danmark.

Det gamle Izmir

Izmir, der tidligere blev kaldet Smyrna, er en flere tusind år gammel by, der altid har været driftig, veludviklet og meget moderne. I dag forenes byens dynamik med gamle tyrkiske og religiøse traditioner, og med alle de ferielystne rejsegæster, på en behagelig og opløftende måde. Du kan opleve Izmirs spændende historie rundt om på byens museer, som både tæller et etnografisk museum og flere glimrende historiske museer. Et absolut højdepunkt, på din tur rundt i Izmir, er at opleve den gamle romerske agora, som blev bygget til ære for Alexander den Store. Ruinerne af den gamle bys handelscentrum er udmærket bevaret, og du kan få et rigtig godt indtryk af, hvordan en handelsplads så ud i Romerriget.

Kulinariske oplevelser i verdensklasse

Når er på afbudsrejse til Izmir, og du har gået så meget at dine fødder er helt ømme og benene ikke gider mere, er det blevet tid til at sætte dig på en af de restauranter, der serverer den lækre, lokale mad – du må bestemt ikke gå glip af det tyrkiske køkken, når du er i Izmir. Om eftermiddagen er det en god idé på café og få en kop te (çay, der udtales: [tjai]) og de søde kager som for eksempel baklava eller den lokale feta-kage, som er lidt af en specialitet i Izmir.Om aftenen er det blandt andet retter som kebab, pide (tyrkisk pizza), köfte (krydrede kødboller), kyllingekebab og dolma’er (fyldte vinblade), du skal vælge på menukortet – det er fantastisk mad, som alle kan lide.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Izmir | Sista Minuten till Izmir

Rejseselskaber med afbudsrejser til Izmir

  • Billige afbudsrejser med Mixx Travel

Rejsemål med afbudsrejser til Tyrkiets vestkyst

Afrejselufthavne til Izmir