Afbudsrejser til Kusadasi

Afbudsrejser til Kusadasi

Kigger du efter en billig afbudsrejse til Kusadasi, er du kommet til rette sted. Tyrkiske Kusadasi er en skøn, lille ferieby, hvor du bliver mødt med fantastiske strande, et dejligt byliv, som foregår i hyggelige, smalle gader, en dejlig stemning på havnen og de sødeste mennesker. Hav en dejlig tur til Kusadasi.

Billige afbudsrejser til Kusadasi

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Kusadasi

Bedøm rejsemål
4,6
(143 bedømmelser)
Kusadasi – en charmerende, lille by med et glimrende liv, dejlige strande, sjove aktiviteter og smukke seværdigheder i verdensklasse.

Charmerende, stemningsfuld og hyggelig – sådan er Kusadasi

Kusadasi er en lille og yderst charmerende ferieby på den tyrkiske sydvestkyst. Her hersker den skønneste, afslappede feriestemning, samtidig med at der hele tiden sker noget nyt. Tyrkerne er utroligt venlige og vil gerne snakke med byens feriegæster. Gågaden, Barbaros Hayrettin Bulvari, er omdrejningspunktet i et livligt område i byen, hvor der ligger et hav af forretninger, restauranter, barer og glimrende caféer. Gå ind ad de små, smalle gader og find dit kommende yndlingsspisested her. En af byens smukkeste bygningsperler er den gamle karavanestation, der ligger kun et stenkast fra havet. Der er nu hotel i bygningen, hvor karavaner langvejsfra i gamle dage kom til for at holde hvil for natten og for at gøre gode handler.
Rundt om i Kusadasi by kan du se statuer af en statelig og venligt udseende mand. Det er Atatürk, det moderne Tyrkiets landefader, som reformerede store dele af det tyrkiske samfund.

Aktivt strandliv eller fredelig daseferie

Med en afbudsrejse til Kusadasi får du dejlige, lyse sandstrande og helt klart badevand. Er du bidt af sjove vandsportsaktiviteter, så er her meget at hente. Du kan prøve både jet-ski, parasailing, vandcykler og bananbåde på strandene. Du kan også leje en liggestol og nyde livet med en god bog, mens du morer dig over alle de mere aktive feriegæster. Der er en stor offentlig strand lige ved Kusadasi, men de mere populære badestrande finder du både nord og syd for denne strand. Du kan bare hoppe på de lokale små-busser, der dagen lang fragter solelskende feriegæster til de forskellige strande. Søger du en mere rolig og privat strand, hvor du måske kan være nogle timer alene med rejsekammeraterne eller kæresten, er det en glimrende idé at tage til Dilek National Park. Her er der gode muligheder for at finde en fredelig bugt eller et stykke strand, hvor der kun er jer.

Shopping, moskebesøg, vandsjov og jeeptur

Der er glimrende muligheder for shopping i Kusadasi, og du kan købe alverdens ting og sager i byens små og store handelsboder og forretninger. Når du er i Kusadasi, skal du naturligvis se byens store moske, Kaleici Camii. Det er en meget flot og spændende bygning, som alle er velkomne til at besøge. Men husk nu at overholde de simple, men vigtige, regler, som moskeerne har: gå ikke ind i sko, husk en respektfuld påklædning, som hvis du skulle ind i en kirke i Sydeuropa, og er du kvinde, så husk et tørklæde om håret – så let er det faktisk. Vil du gerne prøve lidt mere fysiske aktiviteter, når du er på en billig afbudsrejse i Kusadasi, kan du for eksempel besøge de sjove vandlande, hvor der både er vilde rutsjebaner og dejlige bassiner for børn og voksne. Du kan også kaste dig over en jeep-safari for at få oplevet lidt af naturen udenfor byen.

Dejlige restauranter og skønt natteliv

Efter en lang dag med strandliv eller udflugter er det utroligt rart at tage en tur i byen. Der er utallige, glimrende restauranter og caféer i Kusadasi, hvor du kan spise den lækre, lokale mad. Herefter er det dejligt at nyde aftenen med kolde drikkevarer på byens gode barer. Du vil finde mange fine steder, hvor du kan købe en sodavand, en øl eller en paraply-pyntet drink. Nattelivet er ganske udmærket i Kusadasi, og især i og ved gaden Barlak Sokak er der liv.

Havnen er lidt af en perle

Der er myldrende aktivitet på havnen i Kusadasi. Dagen lang lægger store krydstogtsskibe og fragtskibe til kaj her, og havnen er fyldt med mennesker fra hele verden. Havnen er med til at give Kusadasi sin skønne, charmerende stemning, og du må helt sikkert ikke snyde dig selv for en god gåtur her.
Hele strandpromenaden i Kusadasi er renoveret for nylig, så den fremstår smuk og moderne. Her er dejligt at gå aftentur side om side med de lokale. Følg strømmen helt ud til den lille ø, ”Fugle-øen”, der hænger sammen med fastlandet via en dæmning. ”Fugle-øen” er et meget populært mål og samlingssted om aftenen, og du har da også den mest fantastiske og fotogene udsigt herfra.

Efesus, attrationen du vil huske for livet

Kusadasi ligger kun 20 km syd for byen Selçuk, der er hjemsted for en af de største attraktioner i Tyrkiet: den gamle oldtidsby Efesus. Efesus var en central handelsby i datidens Tyrkiet, og i dag bliver man som besøgende fuldstændig overvældet af de smukke ruiner, med det gamle bibliotek og det imponerende Store Teater som besøgets absolutte højdepunkter. Efesus havde en stor havn, da det var en driftig og moderne by; i dag har havet trukket sig mange kilometer tilbage fra området, og det er kun fantasien, der kan sætte sejlskibe og azurblåt havvand tilbage på Efesus’ landkort.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Kusadasi

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Mixx Travel

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Kusadasi?

Du kan rejse til Kusadasi med Detur, Mixx Travel og Sunweb. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Kusadasi?

Du kan rejse til Kusadasi fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

✔️ Er afbudsrejser til Kusadasi populære?

Ja, afbudsrejser til Kusadasi er populære. Vores brugere giver Kusadasi 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Kusadasi her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Kusadasi?

Prisen på afbudsrejser til Kusadasi skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2795. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.