Afbudsrejser til Bodrum

Afbudsrejser til Bodrum

Er du på jagt efter en billig afbudsrejse til Bodrum, kan du finde den her hos Travelmarket. Smukke og hyggelige Bodrum har den dejligste feriestemning, de flotteste huse, dejlige strande, et spændende slot, glimrende shopping og et hav af forlystelser og seværdigheder. Hav en dejlig rejse til Bodrum.

Billige afbudsrejser til Bodrum

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find billige afbudsrejser til Bodrum

Bedøm rejsemål
4,6
(156 bedømmelser)
På en afbudsrejse til Bodrum bliver du mødt med moderne luksus, pragtstrande, forrygende natteliv, smukke seværdigheder og en yderst charmerende stil.

Den moderne, luksuriøse og livlige tyrkiske ferieby

Bodrum har meget mere at tilbyde sine feriegæster end de klichéagtige forlystelser og seværdigheder, som en del andre feriedestination kan tilbyde. I Bodrum finder du en overraskende selvsikkerhed og stilfuldhed, som du skal til den Franske Riviera for at finde tilsvarende. Bodrum er fyldt med små, hvide, firkantede huse, som er overstrøget med de smukke bougainvillea-blomster i pink- og lillanuancer. Alle steder er der palmer, og gaderne munder ud ved byens havn- og strandområde, hvor strandpromenaden og den nye og moderne lystbådehavn er samlingssted for både lokale og for feriegæster. Store lystyachter lægger dagligt til i havnen, og byens stemning emmer af glamour, kvalitet og jet-setliv. Bodrum er en fantastisk smuk og spændende by at holde ferie i.

Strande for alle

Strandene ved Bodrum er intet mere end fantastiske. Her er strande for alle, både strande med mange vandsportsaktiviteter, strande som er glimrende til afslapning og børneleg i det skønne, lyse sand, og strande hvor festmusik banker igennem luften dagen lang. Sandet er alle steder pænt og lyst, og havvandet er rent, krystalklart og meget indbydende. Langs med strandene i Bodrum er der en lang strandpromenade, hvor det er skønt at gå lange ture, og om aftenen rykker mange restauranter deres udendørsservering ned til det solopvarmede strandsand.

Bodrums berømte natteliv

På en afbudsrejse til Bodrum kommer du til at stifte bekendtskab med byens verdenskendte og hektiske natteliv. I takt med at solen går ned bag de oliven- og fyrretræsdækkede bjerge mod vest, begynder de unge, rige og chikke at komme ind til byen, og Bodrum bliver klædt på til fest, dans og samvær, der varer til langt ud på natten på byens utallige diskoteker. Det er sjovt at opleve, både hvis du selv deltager, men også hvis du hellere vil observere festivitassen lidt på afstand. Måske får du øje på verdenskendte tyrkere eller måske endda Hollywood-stjerner, der, ligesom mange tusinde andre feriegæster, holder uendeligt meget af Bodrums hektiske, men tilbagelænede ferieliv.

Bodrum – en alle-tiders ferieby

Bodrum er en by, der hovedsagligt tjener sine penge på sine utallige turister, som hvert år kommer hertil. Dog giver Bodrums udseende, samt de enkelte, tilbageværende, lokale fiskere, byen et autentisk præg, så man som feriebesøgende føler sig oprigtigt velkommen. Men Bodrum ved også, hvad den har med at gøre, for byen har været et foretrukket ferie- og tilflugtssted siden oldtiden. For eksempel kom Kleopatra og hendes elsker, Markus Antonius, til Bodrum, som på dette tidspunkt var kendt for at huse et af Verdens Syv Vidundere: Mausoleet i Halikarnassos. I dag er der ikke meget tilbage at se af gravmonumentet, men stedet er bestemt et besøg værd.

Slottet og fremragende shopping

Udover at besøge mausoleums-pladsen, er Bodrums St. Peters-slot en seværdighed, du bestemt må besøge, når du er på afbudsrejse hertil. Bodrum blev i mange år forsvaret fra slottet, og i dag ligger der flere spændende museer i de gamle bygninger, blandt andet historiske og marinehistoriske museer. Slottet har udstillet et flot, gammelt, romersk skib, og så kan du også se besøge flere af slottets tårne, samt fangekældrene. Slottet er lige stedet, der får din barnlige indre ridder eller prinsesse frem, og du kan virkelig fornemme historiens vingesus i de flotte rum og sale.
Området nedenfor slottet er byens handelscentrum med basaren og gågaden, der har mange gode forretninger. Begge steder sælges der kvalitetsvarer og bestemt ikke kun de sædvanlige rejsesouvenirs. Lidt længere inde i byen ligger finder du et spændende frugtmarked, som tilbyder alverdens frugt og grønt.

Moskebesøg og sejlture

Når du er i Bodrum, må du også besøge den smukke, hvide moske, Adliye Camii, der ligger helt centralt for enden af byens gågade. Husk at overholde påklædningsreglerne, når du besøger moskeen, hvor alle er mere end velkomne til at kigge ind og nyde lidt tid med fredelig ro.
Fra havneområdet nedenfor St. Peter-slottet, kan du købe billetter til organiserede båd-dagsture, men du kan også sagtens købe billetter til de lokale færger og så selv stå for turens program. Det er let, enkelt og billigt.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Bodrum

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Bodrum?

Du kan rejse til Bodrum med Detur, Loveholidays.dk og TripX. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Bodrum?

Du kan rejse til Bodrum fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til Bodrum populære?

Ja, afbudsrejser til Bodrum er populære. Vores brugere giver Bodrum 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Bodrum her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Bodrum?

Prisen på afbudsrejser til Bodrum skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2857. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.