Afbudsrejser til Side

Afbudsrejser til Side

Søger du efter en billig afbudsrejse til Side, kan du finde den her hos Travelmarket. Sides strande er i absolut topklasse, stemningen er afslappet og behagelig, og bylivet, med de glimrende restauranter, smukke oldtidsruiner, sjove aktiviteter og spændende markeder er skønt. Hav en dejlig rejse til Side.

Billige afbudsrejser til Side

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Side

Bedøm rejsemål
4,6
(140 bedømmelser)
Fra at være en lille fiskerlandsby, med små, farverige både og en lokal atmosfære, har Side i dag udviklet sig til at være en meget moderne feriedestination på den tyrkiske middelhavskyst beliggende lige imellem Antalya og Alanya.

Shopping, markeder, moskebesøg og lækker mad - sådan er bylivet i Side

Der er noget for enhver smag, når du er på bytur i Side. Her er utallige forretninger og gadesælgere, hvor du kan finde fine rejsesouvenirs at tage med hjem. Det er rigtig sjovt at besøge de lokale markeder, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt, lokal slik og krydderier til T-shirts, hatte og solbriller. Der bliver ofte holdt større markeder rundt om i byen, men du kan også være heldig at finde mindre markeder og boder ved de forskellige ressorts og i de mindre badebyer.
Tag forbi Sides flotte moske, Fatith, hvor du er mere end velkommen til at kigge indenfor – husk nu at gå barfodet, vær respektabel påklædt, som skulle du besøge en kirke, og er du kvinde, så husk lige et tørklæde til håret; så let er det såmænd.
Side har nogle glimrende natklubber, hvor du kan feste og danse til den lyse morgen. Og så kan du finde mange gode restauranter og caféer rundt om i byen, hvor du kan smage den utroligt lækre, lokale, tyrkiske mad.
Så køb dig en billig afbudsrejse til Side og nyd livet i den dejlige ferieby.

Storslåede strande ved Side

Strandene ved Sides middelhavskyst virker flotte, rene og indbydende på alle, der kommer der. Sandet løber i brede linjer ud til hver side af byen, men de fleste feriegæster opholder sig på strandene mod vest, hvor hovedparten af byens hoteller ligger. Den østlige strand er dog mindst lige så skøn, og du kan frit bevæge dig rundt og finde en passende plads, lige hvor du har lyst til.
Der er en levende og meget behagelig stemning på Sides strande, hvor afslapning og hygge er kodeordene for både feriegæsterne og for de lokale. Strandenes sand er lækkert hvidt, og badevandet er krystalklart, varmt og lige til at hoppe i for enhver alder. Og er du til sjove aktiviteter, når du er på strandbesøg, er her utallige muligheder, du kan kaste dig over. Blandt andet kan du finde vindsurfing, beachvolley, bananbåde, jet-ski og vandski her.

Sides smukke og spændende fortidslevn

Utroligt smukke oldtidsruiner pryder byens ellers måske lidt turistede image. De gamle templer blev bygget til ære for de græske guder Athena og Apollon, og de er så absolut et besøg værd.
Det er ikke sådan lige til at se, at der oprindeligt stod hele to pragtfulde templer her, for i dag ligger bygningernes ruinsten side om side. Det er betagende smukt at se, hvordan havets bølger slår mod kysten blot få meter fra templernes tilbageværende søjler, og i solnedgangens skær virker stedet nærmest magisk.
Du må også besøge Sides gamle amfiteater, der, som Athena og Apollons templer, blev bygget i det. 2. århundrede f.v.t. Oprindeligt var her plads til 20.000 tilskuere, der kunne more sig over sjove komedier eller krumme tæer, når tragedierne blev voldsomme.
Lige ved siden af teateret ligger den gamle handelsplads, agoraen, hvor det dagligt myldrede med handlende fra nær og fjern. Du kan finde et lille museum ved agoraen.

Hav en rigtig dejlig rejse til Side.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Side

Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Mixx Travel
Afbudsrejser med Nazar
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Side?

Du kan rejse til Side med Detur, Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, Primo Tours, TripX og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Side?

Du kan rejse til Side fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Hamborg og Bornholm (Rønne).

Er afbudsrejser til Side populære?

Ja, afbudsrejser til Side er populære. Vores brugere giver Side 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Side her

Hvad koster afbudsrejser til Side?

Prisen på afbudsrejser til Side skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 998. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.