Afbudsrejser til Antalya

Afbudsrejser til Antalya

Leder du efter en billig afbudsrejse til Antalya, kan du finde den her hos Travelmarket. Antalya er en af Tyrkiets mest populære feriebyer og det med god grund. Her vil du finde fantastiske strande, et moderne og levende byliv og den skønneste, afslappende feriestemning. Hav en dejlig rejse til Antalya.

Billige afbudsrejser til Antalya

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Antalya

Bedøm rejsemål
4,5
(150 bedømmelser)
Antalya – den moderne storby med de mange muligheder
Antalya er en utroligt moderne og sofistikeret tyrkisk strandby, der har rødder helt tilbage til stenalderens samfund. I dag er byen i dynamisk vækst, og det har mange års beliggenhed i toppen af listen over Tyrkiets mest populære feriedestinationer medvirket til.
Når du kommer til Antalya, vil du komme til en dejligt livlig by med utallige gode restauranter, hvor du som besøgende bliver nødt til at smage den fremragende, lokale mad. Du kan også finde mange hyggelige caféer, festlige barer og farverige natklubber i Antalya.

Den gamle bydel

Oplev den gamle bydel i Antalya, hvor der er den fredeligste stemning i de smalle gader. Gaderne er omkranset af gamle smukke huse, som, efter en nyrenovering, fremstår lige så elegante, som da de blev bygget. Der er indrettet forretninger i mange af de gamle bygninger, og souvenirsælgerne lever godt i denne del af byen.
Det er en rigtig god idé at gå væk fra hovedstrøgene, der kan være godt fyldte her, for nede i den gamle bydels små sidegader kan du finde en mere oprindelig og lokale stemning.

Antalyas pragtfulde strande

Antalya er indbegrebet af strandliv og badeferie, men her er også meget at komme efter. De gyldne sandstrande indbyder til timelange ophold for børnefamilierne, der trygt kan lade de små poder boltre sig i det rene sand. Her er også mange muligheder for sjove strandaktiviteter for større feriegæster, der gerne vil lave andet end at ligge med en bog i solen.
Og så er havvandet ved Antalya utroligt skønt og indbydende for alle med selv den mindste badelyst i maven.
Så find dig en billig charterrejse til Antalya, hop på flyet, og få en pragtfuld tur til en af Tyrkiets ferieperler.

Seværdigheder og aktiviteter i AntalyaNår du besøger Antalya på en charterrejse, er det skønt at starte ferien med afslapning og hygge på stranden og i byen. Antalya har et glimrende kulturliv med et have af attraktioner og muligheder.
Antalya har virkeligt gode museer, hvor det arkæologiske museum er lidt af en perle.
Og du må ikke snyde dig selv for en tur ned til den smukke lystbådehavn, der blev grundlagt som en vigtig handelshavn under Romerriget.
Her er fantastisk muligheder for shopping, for besøg i de smukke moskeer, og for at nyde livet i et hamam, som er et lokalt badehus.

Travelmarket ønsker dig rigtig god rejse til Antalya.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Antalya

Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Mixx Travel
Afbudsrejser med Nazar
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Antalya?

Du kan rejse til Antalya med Detur, Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, Spies, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Antalya?

Du kan rejse til Antalya fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Hamborg og Bornholm (Rønne).

Er afbudsrejser til Antalya populære?

Ja, afbudsrejser til Antalya er populære. Vores brugere giver Antalya 4,4 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Antalya her

Hvad koster afbudsrejser til Antalya?

Prisen på afbudsrejser til Antalya skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1799. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.