Afbudsrejser til Alanya

Afbudsrejser til Alanya

Find en billig afbudsrejse til Alanya her hos Travelmarket. Alanya er med god grund den mest kendte ferieby i Tyrkiet. Med sine gyldne sandstrande, utallige aktiviteter, et skønt byliv med borg-besøg, fine museer, sjove markeder og lækre restauranter, er Alanya bare fantastisk. Hav en god rejse til Alanya.

Billige afbudsrejser til Alanya

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Alanya

Bedøm rejsemål
4,6
(144 bedømmelser)
Sol fra en skyfri himmel, varme, overdådige badestrande og et fantastisk byliv - det er, hvad du møder på en billig afbudsrejse til Alanya. Her er en skøn stemning af glade feriegæster, søde, lokale mennesker, en fantastisk naturrigdom og en gammel bydel, hvor du kan bruge mange timer med shopping, sightseeing og café- og restaurantbesøg.

Efter mange år som klichefyldt ferieby, med en ukontrolleret ferieindustri, har Alanyas borgmester taget konsekvensen og sat tingene i nye systemer med faste rammer. Og dét med et fantastisk resultat!
Byen er nu igen utroligt indbydende at rejse til for alle, der elsker sommer, sol, sand og vand.

Alanyas fantastiske strandliv

De mere end 20 kilometer sandstrande ved Alanya adskilles af den såkaldte ”Alanya klippe” – en 250 meter høj klippe, hvorpå byens imponerende borg-område ligger. På begge sider af klippen strækker de lækreste, hvide badestrande sig mod øst og vest. Og du kan finde lige den strand, der passer dig.

Belediye Plaji/Øststranden

På den østlige side af Alanya-klippen ligger den offentlige badestrand Belediye Plaji (også kaldet Øststranden). Denne strand er helt perfekt for dig, der er i Alanya med mindre børn. Her er havvandet roligt og lavt til langt ud fra kysten. Og sammen med det skønne strandsand og de mange forskellige aktivitetsmuligheder, du kan finde her, vil børnene elske at lege og hygge sig på Belediye Plaji.
Der er mange fine caféer og restauranter ved stranden, og mange af dem har servering og liggestole ved vandkanten. Nyd livet, find en liggestol og en parasol – her er der god plads til afslapning og feriesjov for hele familien.

Kleopatra-stranden

Vest for Alanya-klippen ligger Kleopatra-stranden, og her finder du det skønneste strandliv med dejlig sandstrand og fantastisk havvand med bølger og med en god dybde. Her er dejlige caféer og restauranter, og så er her en rigtig livlig og god feriestemning. Du har den flotteste udsigt til Alanyas gamle borg og til det naturskønne, bjergrige landskab, som strækker sig ind i landet bag ved byen, fra Kleopatra-stranden.
Tæt på stranden er der en grotte, hvor du blandt andet kan se store, flotte stalaktitter ”vokse” ned fra grotteloftet.

Byliv med borg-besøg, moskeer, lystbådehavn og lækre restauranter

Alanyas flotte borg ligger på toppen af Alanya-klippen, og herfra har du den skønneste udsigt over byen, lystbådehavnen og strandene. I området ved borgen ligger der mange gamle huse og spændende bygninger, som bestemt er værd at se nærmere på. Her er blandt andet det flotte tårn Kizilkule, og ruinerne af en gammel kirke og den lokale cisterne. Du bør også besøg i Süleymaniye Camii-moskeen, når du er på afbudsrejse i Alanya, du er altid velkommen. Og så er her fine museer, der bestemt er et besøg værd.
Find en lille café eller en lækker, lokal restaurant – der er utallige glimrende spisesteder nær ved borgen.

Efterfølgende kan du gå en tur på byens flotte lystbådehavn. Det er et alle tiders område til, at du kan købe dig en is, finde en bænk i skyggen og nyde livet, mens du kigger på alle de andre, der går tur i solskinnet. Og så er det altid fantastisk at gå på marked i Tyrkiet. Her kan du finde alverdens fine ting og sager til billige priser – husk nu at prutte godt om priserne, for så kan du altid få en god pris ud af sælgerne.

Alanyas festlige natteliv

Alanya er kendt verden over for sit sjove og festlige natteliv. Her kan du gå i byen, drikke farverige drinks, danse og hygge dig med utallige glade og feststemte unge, der trykker den af i Alanyas mørke nat. Musikken banker ud af højttalerne, og du bliver med det det samme grebet af den fantastiske stemning, der er så kendetegnende for Alanyas natteliv.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Alanya

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Mixx Travel
Afbudsrejser med Nazar
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med SunCharter
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Alanya?

Du kan rejse til Alanya med Detur, Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, Primo Tours, Spies, SunCharter og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Alanya?

Du kan rejse til Alanya fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Hamborg og Bornholm (Rønne).

Er afbudsrejser til Alanya populære?

Ja, afbudsrejser til Alanya er populære. Vores brugere giver Alanya 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Alanya her

Hvad koster afbudsrejser til Alanya?

Prisen på afbudsrejser til Alanya skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1199. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.