Rejser til Side

Rejser til Side

Billige rejser til Side

Tag en charterrejse til Side

Bedøm rejsemål
4,5
(80 bedømmelser)
100 % FERIE: Charterrejsende til Side går efter den fuldendte ferie, og det får de i den skønne tyrkiske ferieby.

På Tyrkiets sydlige Middelhavskyst ligger ferieresortet Side. Den oldgamle by var allerede eftertragtet i romersk tid, men dengang for kultur, videnskab og handel.

Side og regionen omkring resortet er rig på kulturarv, og samtidig ligger byen i en vidunderligt landskab. Her har guderne været særligt gavmilde, da de skabte jorden.

Museet i Side giver et godt overblik over de historiske perioder og har mange unikke genstande. Side har også et amfiteater i byens centrum.

Side ligger mellem de to store feriedestinationer Antalya og Alanya, så der er gode muligheder for turister, der vil på udflugter.

Byens liv

Side har et fint butiksliv og gode lokale markeder, hvor turister og lokale kan købe både fugt og grønt og mere turistprægede ting som T-shirts og solbriller.

Byen har flere gode lokale restauranter, som man med fordel kan prøve. Især de tyrkiske fiskerestauranter er skønne, da fisken er frisk fra Middelhavet. Turister finder lettest restauranter ved at gå til centrum eller langs havnepromenaden. Restauranter med udsigt er en smule dyrere, men det er det hele værd.

Alle andre typer restauranter med mad fra alverdens lande er også at finde i Side, hvor turister flokkes om den billige mad af høj kvalitet. Tyrkiet er et fantastisk landbrugsland at dyrke frugt, grønt og krydderier i.

Natteliv i Side

I Side kan man dyrke dansen hele natten. Karaokebarer er der masser af, så turister kan både give den fuld gas ved mikrofonen og bagefter springe ud i dansen. Det er i Side, du finder kæmpe diskoteker med pool, så bliver det for varmt, kan du bare springe i.

En charterrejse til Side vil derfor være en oplevelse ud over det sædvanlige.

Side har et rigtigt flot udvalg af barer og natklubber, så ingen behøver at kede sig. Natklubberne er kendt for at forføre alle, og det gælder især de natklubber, hvor der er open air. Her har man frit udsyn til himlen over Tyrkiet og mulighed for at danse med den, man har udvalgt sig som sin feriepartner.

Nogle natklubber har over 3000 gæster, så der er gode chancer for, at charterrejsen bliver en fantastisk oplevelse. Mange af de gode dansesteder ligger i centrum eller i det vestlige strandområde. Musiksmagen skal turister ikke spekulere på, for der er noget for alle. Hver natklub og diskotek henvender sig til sit eget publikum.

Til vandet

De flotte strande ved Side er kendt for at være rene og velholdte. Mange vælger strandene mod vest, hvor man også finder de fleste af resortets hoteller. Tyrkiets Middelhavskyst har det klareste, rene vand, og turisterne elsker det.

Sides strande summer af liv. Det er strande, der henvender sig både til børnefamilierne og til alle andre grupper.

Strandlivet i Side er fuld af aktivitet. Det er muligt at vindsurfe, dyrke beachvolley, tage på jet-ski, vandski eller hoppe ud over bølgerne på de gule bananbåde.

Aktiviteter i Side

Side ligger centralt placeret i forhold til udflugter til historiske oldtidslevn. Templerne for Athena og Apollon ligger som ruiner i dag.

Sides smukke amfiteater blev bygget for over 2000 år siden og havde dengang plads til omkring 20.000 tilskuere.

Fra Side er det muligt at tage på en lang række udflugter og cruises til de nærliggende store turistattraktioner og byer.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Side?

Du kan rejse til Side fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Bornholm (Rønne) og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Side

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Detur
Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Mixx Travel
Billige charterrejser med Nazar
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med Sunweb
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.