Charterrejser med Århus Charter

Charterrejser med Århus Charter

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Rejseselskaber
Aarhus Charter
Søg
Søstrene Jette Rantala og Ulla Stæt Andersen startede begge deres karriere indenfor rejsebranchen på Simon Spies guideskole på Mallorca. I 80’ernes havde charterturismen udviklet sig til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og som modstykke hertil, stiftede søstrene i 1988 Aarhus Charter med salgskontor i Århus.

I 2013 kunne de fejre 25 års fødselsdag, og året efter blev Aarhus Charter solgt til det danske rejsebureau Primo Tours fra Ringkøbing. De to selskaber fortsatte som to selvstændige brands.

Aarhus Charter er gennem årene blevet tildelt anerkendelser og priser. Bl.a. har de rejsende fem gange kåret dem som Danmarks bedste Charterbureau, tre år har de fået dagbladet Børsens Gazelle pris, og i 2007 modtog de Erhverv Aarhus Erhvervspris.

Den klassiske charterrejse er igen blevet populær blandt danskerne. Det er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Derudover er der danske rejseledere og guider på destinationerne, som kan svare på spørgsmål og give råd & vejledning, og når turen går tilbage til Danmark, bliver man fulgt i lufthavnen.

Denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly, transfer og hotel samlet. Det kan også være omkring mad på flyet, forplejning f.eks. halvpension eller All Inclusive, eller om man vil benytte sig af udflugter og i så fald hvilke. Alt kan være planlagt hjemmefra.

Udvalget af charterrejser med Aarhus Charter er stort året rundt. De mest populære destinationer er bl.a. Paphos på Cypern, Mallorca og Tenerife i Spanien, og Kreta og Rhodos i Grækenland. Efter salget til Primo Tours fulgte Maldiverne også med.

Hvad angår indlogering og varighed, er der mange muligheder. Det kan f.eks. være et værelse på 2 stjernet hotel eller dobbeltværelse på 4 stjernet hotel med All Inclusive i 7 nætter/8 dage eller længere.

Når man tager på charterrejser med Aarhus Charter forgår flyvningerne med det danske flyselskab DAT – Danish Air Transport og med afrejse fra Aarhus, Billund og Aalborg. Aarhus Charter tilbyder i øvrigt gratis parkering i Aarhus Lufthavn under visse betingelser.

Aarhus Charter er medlem af Rejsegarantifonden og Rejsearrangører i Danmark (RID)

Charterrejser med andre charterselskaber

Billige charterrejser med Almena Travel
Billige charterrejser med Amisol Travel
Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Atlantis Rejser
Billige charterrejser med Balkan Holidays
Billige charterrejser med Best Travel
Billige charterrejser med Bravo Tours
Billige charterrejser med Detur
Billige charterrejser med Eliza was here
Billige charterrejser med FolkeFerie.dk
Billige charterrejser med Hideaways
Billige charterrejser med In-Italia.dk
Billige charterrejser med Mixx Travel
Billige charterrejser med Nazar
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med Sun Tours
Billige charterrejser med SunCharter
Billige charterrejser med Sunweb
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med TUI
Billige charterrejser med Turistrejser
Billige charterrejser med VERDN
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK