Rejser til Spanien

Rejser til Spanien

Leder du efter en billig charterrejse til Spanien, er du kommet til rette sted. Solskin og varme, dejlige, børnevenlige sandstrande, skønne byer, utroligt smuk natur, afslapning med tapas og god rødvin, og et hav af seværdigheder og aktiviteter – sådan er en charterrejse til Spanien. Hav en dejlig rejse til Spanien.

Alle charterrejsers moder – Spanien

Bedøm rejsemål
4,6
(90 bedømmelser)

Spanien – solskin, hygge og dejlige oplevelser

Rejser til Spanien er et fantastisk valg til årets ferie. Her får du både dage med afslapning og strandliv, den smukkeste natur og besøg i hyggelige byer, når du nyder ferie i Spanien.

Solen skinner fra en skyfri himmel på smukke rejser til Spanien. Ferie med dejligt strandliv, vandreture i bjerge og køreture til hyggelige landsbyer. Spis tapas og paella på lækre restauranter, oplev det sjove natteliv, de fantastisk storbyer, den spændende kultur og gode seværdigheder – sådan er ferier i Spanien.

España: Mulighedernes land

Uanset om du er barn eller voksen, kvinde eller mand, så er rejser til Spanien et godt valg. Det sydeuropæiske land indeholder nemlig alt, hvad hjertet kan begære, når vi taler om rejseønsker. Middelhavet, der breder sig ud ved Spaniens fod, gør forholdene perfekte, og hvad end du er til luksus, storbyrejser, strandferier, golfrejser, naturoplevelser, skirejser eller kulinariske smagsprøver, så er dette landet for dig. Du kan rejse til Spanien fra Billund, København, Aalborg og Aarhus.

Hvad kan du opleve på rejsen til Spanien?

Snedækkede bjergtoppe, olivenlunde og appelsintræer flugter med landevejene i det solrige land. Palmer og tørre sletter i syden står i skarp kontrast til de frodige skove og store klipper i norden, og de to modpoler viser den diversitet, som rejser til Spanien indeholder. Af samme årsag er landet et yndet rejsemål for mange, og her anbefaler vi et par steder, der er værd at besøge, uanset hvilken rejsetype du er.

Madrid: Stedet hvor det pulserende storbyliv forenes med historiske monumenter, små hyggelige brostensgader, lokale tapasbarer og et bredt udvalg af butikker. Og det er nemt at forelske sig i byens unikke steder som det originale egyptiske tempel, Templo de Debod, eller markedet Mercado de San Miguel, hvor kulinariske oplevelser ligger på række i form af sprøde grøntsager, søde frugter, friske fisk og nyskåret kød. For fodboldinteresserede er en tur forbi Madrids kendte fodboldstadion Bernabéu et must på ferie i Spanien.

Barcelona: Kreativt mekka, hvor kunstneren Antonio Gaudí blandt andet har sat sit aftryk i form af byens største attraktion, den ufærdige kirke La Sagada Familia. Det Gotiske Kvarter er en perle i sig selv, hvor små specialforretninger og second hand butikker pryder gadebilledet. Barcelonas måske største fordel er den lange strandpromenade, hvor gademusikanter, små strandbarer og badende forenes langs kysten. Nattelivet bør også nævnes, da Barcelona er byen, hvor man finder alt fra små mørke barer og reggaeklubber til loungesteder og store lysende natklubber.

Mallorca: Glem alt om grisefester på rejser til Mallorca. Øen, der ligger i det vestlige Middelhav, er et rent naturalistisk paradis. Her bør standene Playa Es Coll Baix og Cala Varques fremhæves, da de er små uberørte oaser, hvor få mennesker har opholdt sig. Det blågrønne hav og det solrige klima gør skønne strandene til en af Mallorcas største attraktioner, og det er en oplevelse værd af leje cykler og lade sig føre rundt på øen af de små stier. Hvis du planlægger at rejse til Spanien uden børn og ønsker en ferie i Spanien med hele familien på stranden så er Mallorca helt ideel.

Costa Del Sol: Stedet hvor solen altid skinner. Det er her tyrefægtning, sangria og den intense flamencodans blev født, og de mange strandbyer indbyder til fest og hyggelige stunder, mens solnedgangen over middelhavet kaster det sidste lys ind mod det sydspanske fastland. Børnevenlige faciliteter findes overalt på den lange kyststrækning, og stedet er det perfekte rejsemål for familier samt ældre og unge på ferien i spanien.

De Kanariske Øer: En øgruppe af vulkaner i Atlanterhavet med et rigt undervandsliv og et yndet dykkerparadis. På flere af øerne findes et subtropisk klima, og dyrelivet er spektakulært. Øgruppen ligger nordvest for Afrikas kyst, og der er solgaranti, hvad end øerne besøges i højsommeren eller om vinteren. Det er umuligt at sige hvilken af de Kanarise øer er bedst når man rejser til Spanien, de har med deres forskellighed så meget at byde på.
La Palma, El Hierro and La Gomera er de mest ukendte øer og de minste øer af de kanariske øer . Det er her du kan komme længest væk fra de meres turistede områder.
Gran Canaria er kendt for de skønne strande. Her er virkeligt noget for en hver smag.
Tenerifes gyldne strande skuffer bestemt ikke. Heller ikke nattelivet i Playa de las Americas. Her er alle de fede klubber. Det bedste tidspunkt at besøge Tenerife er i slutningen af ??februar / begyndelsen af ??marts, når hovedstaden Santa Cruz kaster den største karnevalsfest efter Rio De Janeiro.
Lanzarote er kendt for de smukke hvidkalkede byer som er i kontrast til de smukke klipper. Århundreder af vulkansk aktivitet har forvandlet Lanzarotes landskab til en månelignende udsigt med forkullet sand og klipper. Hvad mere er, afslører et nærmere kig smukke hvidkalkede byer.
Fuerteventura har med de kurvede, maleriske bakker med hvide landsbyer. Der findes grønne kløfter, men generelt ser landskabet tættere på Nordafrika end nogen anden af de Kanariske Øer.

Maden på rejser til Spanien: Det spanske køkken varierer meget afhængig af, hvor du befinder dig på ferien i spanien. Men det er blandt andet kendt for sine mange fiskeretter, paella og små anretninger kaldet tapas. Navnet tapas kommer at ordet ”låg”, da tapas før i tiden var små brødstykker med fyld, som blev placeret oven på ølglasset, så det blev holdt fri for hvepse og fluer. Traditionelle gryderetter kaldet Pucheros serveres på hver en lokal restaurant, og den rige Iberico-skinke findes i flere variationer, hvoraf ”Jamón Ibérico Bellota Puro” er den reneste og dyreste af sin slags. Enhver spansk storby har også sin egen markedsplads, hvor grøntsager, nødder, fisk, kød og frugter kan købes for en skilling. Priserne er generelt lave under rejser til Spanien, men i de større byer, må man regne med at betale lidt ekstra for varerne.

CHARTER CLASSICO: Charterferie begyndte for manges vedkommende med en ferie i Spanien. Efter nogle år med tilbagegang er landet tilbage helt i front med det mest moderne indenfor hoteller og tilbud til turister når man er på ferie.

Da Simon Spies for et halvt århundrede siden åbnede danskernes øjne for en verden, der var større end en biltur til Harzen, var rejser til Spanien på programmet. Det var med god grund, for landet havde alt til turister, der ønskede en god og afslappet ferie til rimelige penge.

Sådan er det stadig! Men ellers er der ikke meget, der er ved det gamle. Den store rejsekonge er væk for længst, og mange andre tilbyder nu rejser til Spanien.

Ved at bruge Travelmarket.dk sikrer du, at du får fuldt overblik over rejsemarkedet og finder det billigste og bedste rejsetilbud.

Landet Spanien
Heldigvis er langt de fleste danskere godt klar over, at Spanien er langt mere end fortidens grisefester. Uanset hvor i Spanien rejsen går til så er der altid masser af oplevelser lige om hjørnet. Skal du til Madrid, Barcelona, Mallorca, Costa Blanca eller Menorca så skal man ikke lede længe efter den spanske sjæl.

Klimaet i Spanien er meget varieret på grund af beliggenheden på den Iberiske halvø og naturligvis på grund af landets størrelse. Som helhed har Spanien et varmt og meget tørt klima, der er præget af Middelhavet. Vintrene er milde med jævnlige regnbyger.

Spanien er et smukt land med bjerge, ørkener, frodige egne, maleriske kyster og skønne byer. Mod nord afgrænses landet af Frankrig og Andorra og mod vest de Baleariske Øer med Mallorca og Ibiza som de mest kendte.

De sydligste områder er De Kanariske Øer, hvor de mest kendte er Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. Mange sportsglade kender øen fra deres ophold på Playitas, der er et resort med over 40 forskellige sportsaktiviteter og baner med internationale mål.

Rejser til Spanien er mange ting

Rejsende til Spanien overraskes over, hvor forskelligt landet er. Strandene på De Kanariske Øer kan være sorte eller hvide, andre steder i Spanien finder man de skønneste, gyldne og hvide sandstrande, nogle er massivt befolket af turister på ferie i Spanien og andre er helt øde.

Byerne er ligeså forskellige som de mennesker, der bor der. Spaniens hovedstad er Madrid, og den ligger centralt i landet. Madrid har mange storslåede monumenter og slotte, der vidner om landets fortid som betydningsfuld kolonimagt. Den spanske regering og monarken holder til her. Madrid har et pulserende storbyliv på linje med London og Berlin, og byen går under huden på mange feriegæster.

Barcelona er den anden store meget betydningsfulde by. Det er en af charterturisternes foretrukne destinationer, og byen er elsket for sin særprægede stil. Arkitekten Gaudi personificerer byens atmosfære på fineste facon. Barcelona har i kraft af sin beliggenhed nem adgang til skønne strande. Her leger turister og fastboende, og sport af enhver slags udfoldes. Nogle vælger dog at slappe af og lade op i den varme, skinnende Middelhavssol.

Andalusiens særprægede byer Sevilla, Granada og Cordoba, for blot at nævne nogle få, tiltrækker hvert år masser af turister. Denne del af Spanien vidner om en fortid, hvor landet var besat af de muslimske maurere.

Valencia med Costa Blanca tiltrækker mange badegæster, der også lige vil se lidt mere af det skønne land med de stolte traditioner.

For især Spaniens store byer gælder det, at de er mest behagelige at tage til om efteråret eller i det tidlige forår. På denne tid af året er varmen til at holde ud, og man kan koncentrere sig om at shoppe eller nyde en paella eller et glas god spansk vin. Restauranter tilbyder såvel traditionel spansk mad som internationale menukort tilpasset turisterne.

Primært kommer chartergæster til Spanien for at opleve ægte charterrejse med alt, hvad det indebærer af skønne strandoplevelser på Mallorca, ved Costa del Sol, på De Kanariske Øer eller på en af Spaniens mange andre destinationer.

Afbudsrejser til Spanien

Nogle gange kan det betale sig at tage en impulsbeslutning og rejse til Spanien uden den store forberedelse - og med kort tid til afrejse. Du kan sammenligne priser på afbudrejser til Spanien fra alle bureauerne på Travelmarket.
Blandt de mest populære rejsemål med afbudsrejser i Spanien er Mallorca og De Kanariske Øer .

Landet er kendt for sine mange skønne strande med EUs blå flag, der signalerer god vandkvalitet og gode forhold for badegæster. Spanien er tilbage som nummer tre på danskernes favoritter over chartermål, og landet arbejder sig hele tiden fremad på listen. Alle charterrejsers moder er tilbage. God rejse.

Fakta

Lokalt navn: Espana
Hovedstad: Madrid (3.000.000)
Areal: 504.782 km2
Primære sprog: Spansk, katalansk, galicisk og baskisk
Største religion: Romersk katolsk Indbyggere 39.371.147 (1999) '
Styreform: Monarki
Geografi: Spanien er et kæmpeland og har derfor også meget afvekslende landskab.
Fra Galiciens (i det nordvestlige hjørne) grønne frodige bakker, over Pyrenæernes bjerglandskab til det tørre, varme Andalucien.
Floden Guadalquivir er Spaniens største, og landet har både Atlanten (nordpå og sydpå) og Middelhavet (i øst) at prale med.

Rejseforberedelse

Bedste rejsetid
Spanien kan besøges, hvornår det skal være. Om sommeren lokker de lange kyststrækninger og øerne med de pragtfulde hvide sandstrande, og om vinteren kan man gå ombord i det væld af kulturelle og historiske tilbud, landet kan byde på.
I juli og august er det en god idé at holde sig fra et område som Castilla-La Mancha, der ligger midt inde i landet, og hvor temperaturen når godt op over de 40 grader.
Madrid er også smeltende varm om sommeren

Rejselitteratur
Køb dine guidebøger her

Pas og visum
Planlægger du en rejse til udlandet, er det vigtig, at dit pas er gyldigt. Du skal være opmærksom på, at det ikke altid er nok, at passet er gyldigt i det tidsrum, du rejser til Spanien. En del lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i månederne efter udrejse af landet.
Inden du rejser til Spanien, er det også vigtigt, at du undersøger, om der kræves visum til de lande, du ønsker at besøge. Du kan få informationer om dette ved de enkelte landes ambassader eller ved det danske udenrigsministerium.
Ofte er det muligt at få visum ved indrejse i landet, men vil du undgå ventetid og eventuelle problemer, er det en god ide at søge om visum, inden du rejser hjemmefra.

Helbred og vaccinationer
Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i landet. Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside sikkerrejse.dk. Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet.

Toldregler
Når man rejser til Spanien kan det være fristende at købe lidt ekstra spiritus eller parfume med hjem til at forsøde dagligdagen, men må man egentlig det? Toldreglerne ændres fra tid til anden, ligesom der er forskel på, om man har opholdt sig indenfor EU eller udenfor EU. Derfor bør man inden afrejse tjekke toldreglerne, så man ved, hvor meget det er tilladt, man køber med hjem.

Pakkeliste
Står du og skal ud og rejse, er det vigtigt, du overvejer, hvad du vil pakke i kufferten eller rygsækken. Hvad der skal med på turen, afhænger naturligvis af, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk.
Det er altid en god ide at undersøge ting som vejrforhold og eventuelle regler om påklædning i de lande, du gerne vil besøge. Vi har lavet en pakkeliste med ting, der er vigtige at medbringe. Et-to par bukser/nederdele Trøjer/skjorter Undertøj Strømper Godt fodtøj Badetøj, shorts og t-shirts (hvis der er varmt) Lille taske eller rygsæk til penge, solbriller og så videre Gyldigt Pas Eventuelt visum Forsikringspapirer Flybilletter Kreditkort Lidt lokal valuta Eventuelt Vaccinationsattest Toiletsager Solcreme Lille håndklæde Aspirin eller Paracetamol mod smerter og feber Diarrépiller Insektspray Plaster Kondomer Nål og tråd

Husk inden afrejse
Inden du tager på ferie, er der nogle praktiske ting, som er værd at huske. Bekræft eventuelle flybilletter Husk at lukke alle vinduer og lås døren inden afrejse Træk stikket ud til fjernsyn, computer, kaffemaskine og andre el-installationer. Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt vande dine blomster Hvis du er væk i længere tid, så flyt eventuelt din adresse, bed i alle tilfælde familie eller venner om at tjekke din post, betale husleje og regninger.

Lokale forhold

Valuta
Valutaen er Euro. Du kan altid se den seneste kurs på valuta her.

Netcaféer
Der er et væld af internetcaféer i Spanien. Selv i mindre byer, der har en rimelig tiltrækningskraft på turister, kan man komme ud og surfe. Netcaféerne i Barcelona, Madrid, Valencia og andre store byer har mange computere og er som regel indrettet som caféer og/eller barer, hvor man kan få sig en forfriskning

Nødhjælp
For at tilkalde hjælp i Spanien skal man ringe på følgende nummer: Ambulance, brandvæsen og politi (091)

Drikkepenge
Det er normalt at give drikkepenge i Spanien. Der er lagt service oveni på restauranter, men alligevel er det almindeligt, at man runder op. På caféer og barer giver man som regel nogle småmønter. Man giver også lidt Euro til stuepiger og taxichaufføren, hvis han har ydet en eller anden form for service.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Spanien, bortset fra De Kanariske Øer, hvor klokken er 11.00.

Vægt og mål
I Spanien benytter man følgende måleenheder: Længde: meter Vægt: kilo Væske: liter

Fotografering
Man kan tage billeder, nogenlunde som man vil i Spanien. Man bør dog være opmærksom på, at mange spaniere er dybt katolske, og at man på hellige steder bør undersøge om fotografering er tilladt. Man bør også spørge, før man fotograferer enkeltpersoner

Drikkevand
Man kan godt drikke vand fra hanen de fleste steder i Spanien, men det smager ikke særlig godt. Vil man være sikker på at undgå en maveinfektion, bør man købe vand på flasker, der fås i de fleste fødevarebutikker og kiosker

Elektricitet
I Spanien benytter man følgende strømkilde: 220voltAC/50Hz

Opførsel
Spanien er i dag en moderne nation, hvor tidligere tiders strenge religiøse normer står i skyggen af den frisindede civilisation, Spanien er i dag. Man bør dog ikke vade rundt i byerne i badetøj, og man bør være hensynsfuld og bære tækkeligt tøj på religiøse steder.

Åbningstider
Banker har åbent fra 9.00 til 13.30/14.00 (mandag-fredag). Butikker har åbent fra 9.00/10.00 til 13.00 og fra 16.30 til 19.30 (mandag-lørdag).

Mad og drikke
Maden er enkel, men utrolig velsmagende i Spanien. Spanierne spiser meget kød. Prøv en serano-skinke, som er en tyndtskåret salt skinke. Smag også et stykke chorizo på et nybagt flute. Nationalretten i Spanien er Paella: ris på en pande med hummer, rejer, blæksprutter, muslinger og andet fisk. Man kan også gå på bar og tage sig en tapas (en lille enkel ret, der kan bestå af for eksempel kartofler eller små friturestege fisk) med et glas rioja-rødvin til. Spanierne drikker meget vin og udbuddet er stort. Prøv også en forfriskende sangria.

Forhold for handicappede
Spanierne er ikke gode til at indrette særlige forhold for handicappede. På store turiststeder på for eksempel Mallorca og ved Costa del Sol er der dog mange steder taget hensyn til handicappede. Men vil man rejse på egen hånd, bør man undersøge, hvordan det ser ud, der hvor man gerne vil hen.

Helligdage
Nytårsdag, 1. januar Helligtrekongersdag, 6. januar Arbejderdag, 1. maj Marias Optagelse, 15. august Nationaldag, 12. oktober Allehelgensdag, 1. november Forfatningsdag, 6. december Den Ubesmittedes Dag, 8. december Juledag, 25. december Flytbare helligdage Langfredag, marts eller april Påskedag, marts eller april

Overnatning / Hotel

Camping
Der er masser af campingpladser i Spanien af svingende kvalitet og pris. Hvis man gerne vil campere udenfor campingpladserne, skal man indhente tilladelse hos det lokale politi.

Hoteller
Hoteller myldrer det med i Spanien. I de store byer kan man ikke gå mange skridt, før man støder på et hotel, og også mindre byer har et stort udbud. Hoteller findes i alle prisklasser.

Pension
Der er masser af pensioner og gæstehuse i Spanien. Den menige spanier har forlængst opdaget, at der er Euro at tjene på turisterne, og mange lejer derfor værelser ud, ofte kan man også få morgenmad på pensionerne.

Vandrehjem
Der er små 200 vandrerhjem i Spanien i dag, og de fleste er af en god standard, hvor man ofte kan få morgenmad med i købet. For at kunne overnatte skal man have et kort hos The Spanish Youth Hostel Network (REAJ)

Andre overnatningsformer
Man kan også leje hytter eller andre overnatningssteder gennem Det Spanske Turistministerium, hvis man skal overnatte isolerede steder.
Det kan udover hytter være et værelse på et slot, et gammelt kloster eller palads. Standarden er som regel høj.
Vil du gerne have privat pool, et godt køkken og separate soveværelser, så var det en mulighed at leje en feriebolig i Spanien frem for et hotel.
Spanien tilbyder mange ferieboliger til udlejning direkte fra ejerne, som er dine bedste informationskilder til lokale restauranter, seværdigheder osv.
Lej feriebolig i Spanien

Lokal transport

Fly
Man kan flyve mellem en lang række store byer som Madrid, Barcelona og Sevilla og store feriesteder som San Sebastián, Mallorca og De Kanariske Øer. Det er ikke billigt at flyve indenrigs. Book flybilletter her.

Bus
Busnettet er godt udbygget i Spanien både mellem byer og lokalt. Det er billigt at køre i bus, men sjældent så komfortabelt som tog.

Tog
Tognettet dækker stort set hver en krog i Spanien. Man kan køre på forskellige klasser. Turistklasse koster cirka det halve som hurtigtogene. Generelt er det spanske tognet et af de billigste i Europa.

Taxi
Det er nemt at få fat i en taxi i Spanien. Man kan som regel praje en på gaden, og det er en billig måde at komme rundt på. Chaufføren er ofte meget hjælpsom, men forventer drikkepenge til gengæld. Der køres efter taxameter.

Billeje
Man kan leje biler overalt i Spanien. Hos lokale biludlejningsfirmaer er det ofte noget billigere end hos de store, dog ikke ved store turistmagneter som Mallorca og Costa del Sol.

Båd eller færge
Der sejler jævnligt færger fra Spanien til Nordafrika og til de Kanariske- og Baleariske Øer. Der er både bilfærger og hurtigbåde.

Andre transportformer
Barcelona, Valencia, Bilbao og Madrid har alle godt udbyggede metrosystemer. Det er den nemmeste måde at komme rundt på i de store byer

Specielle forhold
Top Spanien er tyrefægternes land, og kan man tåle at se blod, er muligheden der for at overvære en af de store tyrefægterkonkurrencer i for eksempel Sevilla. Stemningen er helt fantastisk spansk, men man skal ikke være for sart.

Seværdigheder i Spanien

Der er så meget du kan opleve på din rejse til spanien. Landet har så meget at byde på, uanset om du er til vandreferie, charterferie eller vil på storbyferie.

Bjergkæden Sierra Nevada (Andalusien)
Bjergkæden i Granada er snedækket meget af året, og man kan stå på ski fra november til slutningen af maj.
Resten af året er Sierra Nevada naturpark, og der er uendelige muligheder for vandreture. Mount Mulhacen er 3000 meter højt, og står man på toppen, får man en fornemmelse af at være på månen.

Floden Guadalquivir (Andalusien)
Floden Guadalquivir flyder langsomt vestpå mod Sevilla gennem Andalusien.
Mange byer er skudt op ved floden, og mange af dem er et besøg værd.
Man kan også se den gamle bro Puente de la Donadas, som det skal have taget 50 år at bygge.
Ifølge historien blev broen kun færdigbygget fordi landsbyernes beboere solgte deres smykker for at rejse den nødvendig kapital

Paladset i Granada (Andalusien)
Granada by er domineret af Alhambra, et af de mest spændende og romantiske af alle europæiske monumenter. Stedet var sultanens palads i det spanske mauriske rige. Bygningens udseende og arkitektur afslører da også meget af den mauriske kultur og ånd.

Camp Nou stadion (Barcelona)
Camp Nou er FC Barcelonas hjemmebane og et imponerende stadion med plads til 100.000 tilskuere.
Klubben har et museum, man kan se samtidig med et besøg på Camp Nou. Museet tager en igennem hele FC Barcelonas historie og viser billeder af de mange verdensstjerner, der har spillet i klubben

La Sagrada Familia bygningen i Barcelona (Barcelona)
La Sagrada Familia, der ligger midt i den elegante catalanske by Barcelona, er et forunderligt bygningsværk. Det var arkitekten Antoni Gaudi, der påbegyndte bygningen af den spektakulære kirke med de mærkelige måneagtige farver og former. Kirken blev ikke færdigbygget før Gaudis død, og den dag i dag arbejder man stadig på at færdiggøre den i Gaudis ånd. Skal man se én attraktion i Barcelona må det absolut være Sagrada Familia.

Parc Nöell (Barcelona)
Parc Nöell er parken, hvor den forunderlige Antoni Gaudi har foldet sig ud. Bænkene i parken snor sig som mærkelige farverige fantasibænke, og man kan få en flot udsigt over byen fra parken.
Der er ofte live-musik i parken, som man kan nyde sammen med Gaudis arkitektur

Strøget La Ramla (Barcelona)
Ramblaen er Barcelonas hovedstrøg og en af de kendteste gader i verden. Ramlaen strækker sig fra den enorme Plaza de Andalucia ned til Barcelonas imponerende havn. Ramblaen har skyggefulde træer, et væld af restauranter (og turister), kunstnere i mange afskygninger og en stemning, man ikke finder mage til noget andet sted i byen

De grønne områdere - Parque Natural de las Lagunas de Ruidera (Castilla - La Mancha)
Parque Natural er en dejlig grøn oase midt i Castilla-La Mancha regionen. Her finder man skyggefulde pletter, små søer, vandfald og et rigt fugleliv. Mange castilianere tager til parken for at slappe af. Parken har i øvrigt et hostel.

Middelalderbyen Atienza (Castilla - La Mancha)
Atienza ligger nordvest for Sigüenza og er en charmerende lille middelalderby omgivet af en bymur.
Byen er domineret af slotsruiner. Der er mange kirker i Atienza og et lille museum i en af dem, nemlig i Iglesia de San Gil.

Byen Ciutadella (De Baleariske Øer)
Byen Ciutadella på Menorca har flere interessante seværdigheder.
Blandt andet er den gamle bydel og havnen værd at udforske, og så kan man nyde, at byen er uspoleret af turismen.
Midt på hovedgaden, som er idyllisk omgivet af palmer, kan man se en smal obelisk, der blev bygget for at mindes de indbyggere, der døde i forsøget på at nedkæmpe tyrkerne i 1558.
Vil man gerne shoppe skal man tage til Ses Voltes, hvor man finde alle byens glamourøse butikker og barer.

Populære rejsemål i Spanien

Spanien har så meget at byde på når man er på ferie i Spanien

Område:
Andalusien
Castilla - La Mancha
De Baleariske Øer
De Kanariske Øer
Katalonien
Nordspanien
By:
Barcelona
Lleida
Madrid
Malaga
Sevilla
Valencia

✔️ Hvad koster rejser til Spanien?

Rejser til Spanien findes i mange prisklasser. Ofte kan man finde rejser med fly og hotel for mindre end kr. 2.000. Ved vores seneste pristjek var prisen kr. 1.014. Søg selv flere priser her.

✔️ Hvilke rejsebureauer har rejser til Spanien?

Store rejsebureauer som Spies og TUI har rejser til Spanien, men også mange andre rejsebureauer har Spaniensrejser. Sammenlign rejser fra alle rejsebureauerne på Travelmarket. Start din søgning her.

✔️ Er Spanien et populært rejsemål?

Ja, rejser til Spanien er meget populære blandt vores brugere. Spanien er blevet bedømt til 4,6 ud af 5, hvilket er en af de højeste bedømmelser overhovedet. Bedøm selv rejser til Spanien her.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Spanien?

Du kan rejse til Spanien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Odense, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Spanien

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Mixx Travel
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med SunCharter
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med TUI
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.