To personer smiler og svømmer i det krystalklare havvand med en farverig badebøje.

Rejser til Spanien

Rejs til Spanien og oplev alt muligt. Tag på solferie til Mallorca, Gran Canaria, Costa del Sol eller tag på storbyferie til Barcelona eller Madrid. Spanien har det hele.

Billige rejser til Spanien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Spanien

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Hotel Samos
Hotel Samos junior suite balcony or terrace
Mallorca 20. jun fra København 7 nætter
1.627,- Vælg
Coral Teide Mar
Coral Teide Mar 1-værelses lejlighed mod poolområdet
Puerto de la Cruz, Tenerife 18. jun fra Billund 7 nætter
1.695,- Vælg
Tenerife Sur
Tenerife Sur 1-værelses lejlighed
Los Cristianos, Tenerife 18. jun fra Billund 7 nætter
2.095,- Vælg
Natural Park
Natural Park 2-værelses lejlighed
Puerto Rico, Gran Canaria 26. jun fra Aalborg 7 nætter
2.095,- Vælg
Hotel Mar de Tossa
Hotel Mar de Tossa Dobbeltværelse
Tossa de Mar, Costa Brava 26. jun fra Hamborg 7 nætter
2.378,- Vælg
Playa Cambrils Camping
Playa Cambrils Camping Bungalow
Cambrils de Mar, Costa Dorada 3. sep fra Billund 7 nætter
2.391,- Vælg
Inter2 Aparthotel Salou
Inter2 Aparthotel Salou Studio med balkon el. terrasse
Salou, Costa Dorada 3. sep fra Billund 7 nætter
2.490,- Vælg
Servatur Green Beach
Servatur Green Beach 2-værelses lejlighed under stueplan med terrasse
Arguineguin, Gran Canaria 26. jun fra Aalborg 7 nætter
2.545,- Vælg
Hotel Merce
Hotel Merce Economy dobbeltværelse
Pineda De Mar, Costa Brava 17. jun fra Hamborg 7 nætter
2.587,- Vælg
Brisamar Canteras
Brisamar Canteras 1-værelses lejlighed
Las Palmas - Gran Canaria, Gran Canaria 26. jun fra Aalborg 7 nætter
2.595,- Vælg
Torreluz Senior
Torreluz Senior Dobbeltværelse
Andalusien 22. jun fra Aarhus 7 nætter
2.607,- Vælg
BLUE SEA Copacabana
BLUE SEA Copacabana Standard
Lloret de Mar, Costa Brava 17. sep fra Billund 9 nætter
2.615,- Vælg
Reymar Playa
Reymar Playa Værelse med balkon - adskilte senge
Malgrat de Mar, Costa Brava 3. sep fra Billund 7 nætter
2.669,- Vælg
Sunwing Fañabé Beach
Sunwing Fañabé Beach 2-værelses Family-lejlighed til 5 personer med balkon mod omgivelserne
Playa de las Americas, Tenerife 25. jun fra Billund 7 nætter
2.695,- Vælg
Playitas Resort
Playitas Resort 2-Værelses Lejlighed
Las Playitas, Fuerteventura 18. jun fra Billund 7 nætter
2.738,- Vælg
30 Degrees - Hotel Espanya
30 Degrees - Hotel Espanya Classic dobbeltværelse
Calella, Costa Brava 3. sep fra Billund 7 nætter
2.750,- Vælg
Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol
Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol Lejlighed
Manilva, Costa del sol 4. sep fra Aalborg 7 nætter
2.845,- Vælg
Los Angeles
Los Angeles 2-værelses lejlighed mod poolområdet
Playa Del Ingles, Gran Canaria 26. jun fra Aalborg 7 nætter
2.845,- Vælg
Hotel Leuka
Hotel Leuka Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Alicante, Costa Blanca 1. sep fra Aarhus 7 nætter
2.895,- Vælg
Nuria Sol Hotel Apartamentos
Nuria Sol Hotel Apartamentos Lejlighed
Fuengirola, Costa del sol 22. jun fra Aarhus 7 nætter
2.965,- Vælg
Bedøm rejsemål (129 bedømmelser)
4.6

Alle charterrejsers moder – Spanien

Spanien – solskin, hygge og dejlige oplevelser

Rejser til Spanien er et fantastisk valg til årets ferie. Her får du både dage med afslapning og strandliv, den smukkeste natur og besøg i hyggelige byer, når du nyder ferie i Spanien.

Solen skinner fra en skyfri himmel på smukke og billige rejser til Spanien. Ferie med dejligt strandliv, vandreture i bjerge og køreture til hyggelige landsbyer. Spis tapas og paella på lækre restauranter, oplev det sjove natteliv, de fantastisk storbyer, den spændende kultur og gode seværdigheder – sådan er ferier i Spanien.

España: Mulighedernes land

Uanset om du er barn eller voksen, kvinde eller mand, så er rejser til Spanien et godt valg. Det sydeuropæiske land indeholder nemlig alt, hvad hjertet kan begære, når vi taler om rejseønsker. Middelhavet, der breder sig ud ved Spaniens fod, gør forholdene perfekte, og hvad end du er til luksus, storbyrejser, strandferier, golfrejser, naturoplevelser, skirejser eller kulinariske smagsprøver, så er dette landet for dig. Du kan rejse til Spanien fra Billund, København, Aalborg og Aarhus.

Hvad kan du opleve på rejsen til Spanien?

Snedækkede bjergtoppe, olivenlunde og appelsintræer flugter med landevejene i det solrige land. Palmer og tørre sletter i syden står i skarp kontrast til de frodige skove og store klipper i norden, og de to modpoler viser den diversitet, som rejser til Spanien indeholder. Af samme årsag er landet et yndet rejsemål for mange, og her anbefaler vi et par steder, der er værd at besøge, uanset hvilken rejsetype du er.

Madrid: Stedet hvor det pulserende storbyliv forenes med historiske monumenter, små hyggelige brostensgader, lokale tapasbarer og et bredt udvalg af butikker. Og det er nemt at forelske sig i byens unikke steder som det originale egyptiske tempel, Templo de Debod, eller markedet Mercado de San Miguel, hvor kulinariske oplevelser ligger på række i form af sprøde grøntsager, søde frugter, friske fisk og nyskåret kød. For fodboldinteresserede er en tur forbi Madrids kendte fodboldstadion Bernabéu et must på ferie i Spanien.

Barcelona: Kreativt mekka med mange seværdigheder, hvor kunstneren Antonio Gaudí blandt andet har sat sit aftryk i form af byens største attraktion, den ufærdige kirke La Sagada Familia. Det Gotiske Kvarter er en perle i sig selv, hvor små specialforretninger og second hand butikker pryder gadebilledet. Barcelonas måske største fordel er den lange strandpromenade, hvor gademusikanter, små strandbarer og badende forenes langs kysten. Nattelivet bør også nævnes, da Barcelona er byen, hvor man finder alt fra små mørke barer og reggaeklubber til loungesteder og store lysende natklubber.

Mallorca: Glem alt om grisefester på rejser til Mallorca. Øen, der ligger i det vestlige Middelhav, er et rent naturalistisk paradis. Her bør standene Playa Es Coll Baix og Cala Varques fremhæves, da de er små uberørte oaser, hvor få mennesker har opholdt sig. Det blågrønne hav og det solrige klima gør skønne strandene til en af Mallorcas største attraktioner, og det er en oplevelse værd af leje cykler og lade sig føre rundt på øen af de små stier. Hvis du planlægger at rejse til Spanien uden børn og ønsker en ferie i Spanien med hele familien på smukke  strande så er Mallorca helt ideel.

Costa Del Sol: Stedet hvor solen altid skinner. Det er her tyrefægtning, sangria og den intense flamencodans blev født, og de mange strandbyer indbyder til fest og hyggelige stunder, mens solnedgangen over middelhavet kaster det sidste lys ind mod det sydspanske fastland. Børnevenlige faciliteter findes overalt på den lange kyststrækning, og stedet er det perfekte rejsemål for familier samt ældre og unge på ferien i Spanien.

De Kanariske Øer: En øgruppe af vulkaner i Atlanterhavet med et rigt undervandsliv og et yndet dykkerparadis. På flere af øerne findes et subtropisk klima, og dyrelivet er spektakulært. Øgruppen ligger nordvest for Afrikas kyst, og der er solgaranti, hvad end øerne besøges i højsommeren eller om vinteren. Det er umuligt at sige hvilken af de Kanariske øer er bedst når man rejser til Spanien, de har med deres forskellighed så meget at byde på.

La Palma, El Hierro and La Gomera er de mest ukendte øer og de mindste øer af de kanariske øer . Det er her du kan komme længest væk fra de meres turistede områder.
Gran Canaria er kendt for de skønne strande. Her er virkeligt noget for en hver smag. Gran Canaria er en af ​​Spaniens Kanariske Øer, ud for det nordvestlige Afrika. Gran Canaria er kendt for sin sorte lava og hvide sandstrande. Dens sydlige strande omfatter travle Playa del Inglés og Puerto Rico samt mere stille Puerto de Mogán og San Agustín. I nord er hovedstaden Las Palmas et vigtigt stop for krydstogtskibe og toldfri shopping. Gran Canaria har et landligt og bjergrigt indre.

Tenerifes gyldne strande skuffer bestemt ikke. Heller ikke nattelivet i Playa de las Americas. Her er alle de fede klubber. Det bedste tidspunkt at besøge Tenerife er i slutningen af februar / begyndelsen af marts, når hovedstaden Santa Cruz kaster den største karnevalsfest efter Rio De Janeiro.

Lanzarote er kendt for de smukke hvidkalkede byer som er i kontrast til de smukke klipper. Århundreder af vulkansk aktivitet har forvandlet Lanzarotes landskab til en månelignende udsigt med forkullet sand og klipper. Hvad mere er, afslører et nærmere kig smukke hvidkalkede byer.

Fuerteventura har med de kurvede, maleriske bakker med hvide landsbyer. Der findes grønne kløfter, men generelt ser landskabet tættere på Nordafrika end nogen anden af de Kanariske Øer.

Maden på rejser til Spanien: Det spanske køkken varierer meget afhængig af, hvor du befinder dig på ferien i spanien. Men det er blandt andet kendt for sine mange fiskeretter, paella og små anretninger kaldet tapas. Navnet tapas kommer at ordet ”låg”, da tapas før i tiden var små brødstykker med fyld, som blev placeret oven på ølglasset, så det blev holdt fri for hvepse og fluer. Traditionelle gryderetter kaldet Pucheros serveres på hver en lokal restaurant, og den rige Iberico-skinke findes i flere variationer, hvoraf ”Jamón Ibérico Bellota Puro” er den reneste og dyreste af sin slags. Enhver spansk storby har også sin egen markedsplads, hvor grøntsager, nødder, fisk, kød og frugter kan købes for en skilling. Priserne er generelt lave under rejser til Spanien, men i de større byer, må man regne med at betale lidt ekstra for varerne.

CHARTER CLASSICO: Charterferie begyndte for manges vedkommende med en ferie i Spanien. Efter nogle år med tilbagegang er landet tilbage helt i front med det mest moderne indenfor hoteller og tilbud til turister når man er på ferie.

Da Simon Spies for et halvt århundrede siden åbnede danskernes øjne for en verden, der var større end en biltur til Harzen, var billige rejser til Spanien på programmet. Det var med god grund, for landet havde alt til turister, der ønskede en god og afslappet ferie til rimelige penge.

Sådan er det stadig! Men ellers er der ikke meget, der er ved det gamle. Den store rejsekonge er væk for længst, og mange andre tilbyder nu rejser til Spanien.

Ved at bruge Travelmarket.dk sikrer du, at du får fuldt overblik over rejsemarkedet og finder det billigste og bedste rejsetilbud.

Landet Spanien

Heldigvis er langt de fleste danskere godt klar over, at Spanien er langt mere end fortidens grisefester. Uanset hvor i Spanien rejsen går til så er der altid masser af oplevelser lige om hjørnet. Skal du til Madrid, Barcelona, Mallorca, Costa Blanca eller Menorca så skal man ikke lede længe efter den spanske sjæl.

Klimaet i Spanien er meget varieret på grund af beliggenheden på den Iberiske halvø og naturligvis på grund af landets størrelse. Som helhed har Spanien et varmt og meget tørt klima, der er præget af Middelhavet. Vintrene er milde med jævnlige regnbyger.

Spanien er et smukt land med bjerge, ørkener, frodige egne, maleriske kyster og skønne byer. Mod nord afgrænses landet af Frankrig og Andorra og mod vest de Baleariske Øer med Mallorca og Ibiza som de mest kendte.

De sydligste områder er De Kanariske Øer, hvor de mest kendte er Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. Mange sportsglade kender øen fra deres ophold på Playitas, der er et resort med over 40 forskellige sportsaktiviteter og baner med internationale mål.

Rejser til Spanien er mange ting

Rejsende til Spanien overraskes over, hvor forskelligt landet er med alle de populære rejsemål. Strandene på De Kanariske Øer kan være sorte eller hvide, andre steder i Spanien finder man de skønneste, gyldne og hvide sandstrande, nogle er massivt befolket af turister på ferie i Spanien og andre fantastiske strande er helt øde.

Byerne er ligeså forskellige som de mennesker, der bor der. Spaniens hovedstad er Madrid, og den ligger centralt i landet. Madrid har mange storslåede monumenter og slotte, der vidner om landets fortid som betydningsfuld kolonimagt. Den spanske regering og monarken holder til her. Madrid har et pulserende storbyliv på linje med London og Berlin, og byen går under huden på mange feriegæster.

Barcelona er den anden store meget betydningsfulde by. Det er en af charterturisternes foretrukne destinationer, og byen er elsket for sin særprægede stil. Arkitekten Gaudi personificerer byens atmosfære på fineste facon. Barcelona har i kraft af sin beliggenhed nem adgang til skønne strande. Her leger turister og fastboende, og sport af enhver slags udfoldes. Nogle vælger dog at slappe af og lade op i den varme, skinnende Middelhavssol.

Andalusiens særprægede byer Sevilla, Granada og Cordoba, for blot at nævne nogle få, tiltrækker hvert år masser af turister. Denne del af Spanien vidner om en fortid, hvor landet var besat af de muslimske maurere.

Valencia med Costa Blanca tiltrækker mange badegæster, der også lige vil se lidt mere af det skønne land med de stolte traditioner.

For især Spaniens store byer gælder det, at de er mest behagelige at tage til om efteråret eller i det tidlige forår. På denne tid af året er varmen til at holde ud, og man kan koncentrere sig om at shoppe eller nyde en paella eller et glas god spansk vin. Restauranter tilbyder såvel traditionel spansk mad som internationale menukort tilpasset turisterne.

Primært kommer chartergæster til Spanien for at opleve ægte charterrejse med alt, hvad det indebærer af skønne strande på Mallorca, ved Costa del Sol, på De Kanariske Øer eller på en af Spaniens mange andre destinationer.

Afbudsrejser til Spanien

Nogle gange kan det betale sig at tage en impulsbeslutning og rejse til Spanien uden den store forberedelse – og med kort tid til afrejse. Du kan sammenligne priser på afbudrejser til Spanien fra alle bureauerne på Travelmarket.
Blandt de mest populære rejsemål med afbudsrejser i Spanien er Mallorca og De Kanariske Øer.

Spanien er et berømt rejsemål af mange forskellige årsager: de fantastisk velbevarede historiske bygninger, de mange forskellige landskaber fra solrige strande til snedækkede bjerge og den rige kultur og traditioner. Der er masser af måder at nyde alt det, Spanien har at byde på, uden at det koster dyrt. For eksempel er det spanske fastland hjemsted for en række billige rejsemuligheder, såsom lavprisflyselskaber og vandrehjem. Og hvis du er på udkig efter en mere luksuriøs ferie, tilbyder De Kanariske Øer en række dejlige strande og kurbade til meget rimelige priser. Så uanset om du er på udkig efter billige rejser til Spanien eller en mere luksuriøs ferie, er der helt sikkert en mulighed, der passer perfekt til dig.

Landet er kendt for sine vidunderlige strande med EUs blå flag, der signalerer god vandkvalitet og gode forhold for badegæster. Spanien er tilbage som nummer tre på danskernes favoritter over chartermål, og landet arbejder sig hele tiden fremad på listen. Alle charterrejsers moder er tilbage. God rejse.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Spanien

Hvad koster rejser til Spanien?

Rejser til Spanien findes i mange prisklasser. Ofte kan man finde rejser med fly og hotel for mindre end kr. 2.000. Ved vores seneste pristjek var prisen kr. 1.627,-.

Hvilke rejsebureauer har rejser til Spanien?

Store rejsebureauer som Spies og TUI har rejser til Spanien, men også mange andre rejsebureauer har Spaniensrejser.

Er Spanien et populært rejsemål?

Ja, rejser til Spanien er meget populære blandt vores brugere. Spanien er blevet bedømt til 4,6 ud af 5, hvilket er en af de højeste bedømmelser overhovedet.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Spanien?

Du kan rejse til Spanien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Odense, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Er det sikkert at rejse til Spanien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Spanien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Spanien.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Spania | Charterresor till Spanien

Rejser til rejsemål i Spanien

Charterbureauer med charterrejser til Spanien

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Corendon
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med Primo Tours
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med SunCharter
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter