Rejser til La Gomera

Rejser til La Gomera

Billige rejser til La Gomera

Udvalgte rejsetilbud til La Gomera

Bedøm rejsemål (86 bedømmelser)
4.6

Atlanterhavsøen Gomera

Under sydens subtropiske himmelstrøg finder man den uspolerede, uopdagede og ufatteligt fascinerede ø Gomera. Øen er den mindste af de Kanariske Øer og måler kun 20 kilometer fra nord til syd. Det er derfor overraskende at opleve, hvordan en så lille ø, tilsyneladende er en af de Kanariske Øers største oplevelser.

Med et verdenskendt naturreservat, som UNESCO uden tøven optog på sin liste over verdensarven, et besynderligt fløjtesprog, som også UNESCO optog på listen over verdens immaterielle verdensarv og de mange, små, sorte sandstrande som pryder øen, er Gomera en uforglemmelig, overraskende og usammenlignelig oplevelse.

Bedre bliver det kun af, at Gomera har en lang sommer med temperaturer over de 30 grader, Atlanterhavets krystalklare vand at bade i og en verdensberømt gastronomisk tradition. Med charterrejser til denne geniale ø, vil man opleve et paradis, som man ikke vidste eksisterede.

Gomera, Den Magiske Ø

Gomeras varierende, brogede og fascinerede landskab består af palmefyldte dale, nøgne klipper, tropiske skove og dybe kløfter. I landskabet finder man Garajonay Nationalpark, som består af præhistorisk, sjælden vegetation, og som UNESCO derfor satte som verdensarv.

Gomeras farvestrålende landskab gav før teknologiens tid, en del problemer rent kommunikationsmæssigt. Derfor udviklede Gomeras indbyggere et særligt fløjtesprog, hvor man kort fortalt fløjtede ordenes stavelser. Det er denne kommunikationsform, som UNESCO har valgt at placere på listen over verdensarven, og som Gomeras indbyggere stadig praktiserer i de mange fløjtekonkurrencer, som tit afholdes på øen.

De fleste byer på Gomera er hyggelige, mindre byer, hvor tempoet er sat helt ned. Størstedelen ligger ud til vandet, og har sine egne, små, fantastiske strande, hvor dykkermulighederne i top. Gomeras overdådige landskab har desuden nogle af Spaniens bedste vandreruter.

Gomera var – til trods for at han opdagede et helt nyt kontinent – Christoffer Columbus absolutte favorit. Besøg Gomera og oplev hvorfor.

Charterrejser til rejsemål i Spanien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til La Gomera?

Du kan rejse til La Gomera fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til La Gomera

  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TUI

Find rejsen til La Gomera her

Læs mere om La Gomera på vores blog