Charterrejser til La Gomera

Charterrejser til La Gomera

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige rejser til Gomera

Atlanterhavsøen Gomera

Bedøm rejsemål
4,6
(54 bedømmelser)
Under sydens subtropiske himmelstrøg finder man den uspolerede, uopdagede og ufatteligt fascinerede ø Gomera. Øen er den mindste af de Kanariske Øer og måler kun 20 kilometer fra nord til syd. Det er derfor overraskende at opleve, hvordan en så lille ø, tilsyneladende er en af de Kanariske Øers største oplevelser.

Med et verdenskendt naturreservat, som UNESCO uden tøven optog på sin liste over verdensarven, et besynderligt fløjtesprog, som også UNESCO optog på listen over verdens immaterielle verdensarv og de mange, små, sorte sandstrande som pryder øen, er Gomera en uforglemmelig, overraskende og usammenlignelig oplevelse.

Bedre bliver det kun af, at Gomera har en lang sommer med temperaturer over de 30 grader, Atlanterhavets krystalklare vand at bade i og en verdensberømt gastronomisk tradition. Med charterrejser til denne geniale ø, vil man opleve et paradis, som man ikke vidste eksisterede.

Gomera, Den Magiske Ø

Gomeras varierende, brogede og fascinerede landskab består af palmefyldte dale, nøgne klipper, tropiske skove og dybe kløfter. I landskabet finder man Garajonay Nationalpark, som består af præhistorisk, sjælden vegetation, og som UNESCO derfor satte som verdensarv.

Gomeras farvestrålende landskab gav før teknologiens tid, en del problemer rent kommunikationsmæssigt. Derfor udviklede Gomeras indbyggere et særligt fløjtesprog, hvor man kort fortalt fløjtede ordenes stavelser. Det er denne kommunikationsform, som UNESCO har valgt at placere på listen over verdensarven, og som Gomeras indbyggere stadig praktiserer i de mange fløjtekonkurrencer, som tit afholdes på øen.

De fleste byer på Gomera er hyggelige, mindre byer, hvor tempoet er sat helt ned. Størstedelen ligger ud til vandet, og har sine egne, små, fantastiske strande, hvor dykkermulighederne i top. Gomeras overdådige landskab har desuden nogle af Spaniens bedste vandreruter.

Gomera var – til trods for at han opdagede et helt nyt kontinent – Christoffer Columbus absolutte favorit. Besøg Gomera og oplev hvorfor.

Charterbureauer med charterrejser til La Gomera

Billige charterrejser med Spies
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK