Afbudsrejser til Gomera

Afbudsrejser til Gomera

Besøg den fantastiske vulkanø Gomera

Bedøm rejsemål
4,6
(125 bedømmelser)
Gomera er en del af de Kanariske øer, men er den langt mest uspolerede og naturmæssigt vidunderlige. Den byder dog samtidig også på mange muligheder for afslappende dase-ferie i strandkanten, så det er virkeligt lidt til enhver smag, om man er af sted på afbudsrejse eller normal charter.

Om øen Gomera

Gomera er en vulkanø, men modsat de ved siden af liggende øer, Cran Canaria og Tenerife, har vulkanen ikke været i udbrud i de sidste to millioner. Det kan ses på naturen, der frodigt og uberørt dækker store dele af øen, hvor især nationalparken – der for resten er en af Europas få urskove og står på UNESCO’s verdensarvsliste – er et uforglemmeligt besøg værd.

Hovedstaden er San Sebastian, selvsamme by som Columbus stoppede ved inden turen over Atlanten, og den hyggelige by er ideel for besøgende, der nyder lidt shopping og en hyggelig restaurant.

Aktiviteter på afbudsrejsen

Som allerede skrevet er naturen på Gomera fuldstændig fantastisk! Få steder kan måle sig den følelse af fuldstændig isolation fra omverdenen som Gomera, og rejsende med interesse inden få trekking vil helt sikkert ikke blive skuffet. Øen er fyldt med både lettilgængelige og udfordrende vandrestier, som du kan følge alene, med familien eller måske i en guidet gruppe. Og det er lige meget hvor erfaren en vandrer du er, for vi lover dig, at du nok skal få at se fantastiske landskaber, der vil gøre din nabo grøn af misundelse.

Udover den frodige urskov byder Gomera også på andre unikke natur-oplevelser, f.eks. de sorte lavestens-strande, der ligger på de syd- og vestsiden af øen, der er ideel at besøge som dagstur.

Og så kan du selvfølgelig også bare tage en slapper på dit hotel eller i vandkanten efter en hård dag på de mange stier, eller måske en lur i en hængekøje og glemme alt om arbejdet og kulden i Danmark.

Så hvad venter du egentligt på?

Rejseselskaber med afbudsrejser til Gomera

Afbudsrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.