Afbudsrejser til De Kanariske Øer

Afbudsrejser til De Kanariske Øer

Du kan finde billige afbudsrejser til De Kanariske Øer her hos Travelmarket. Enestående natur, strandliv for enhver smag, charmerende landsbyer, spændende aktiviteter, fantastisk feriestemning og utrolig familievenlighed - det er kendetegnene for De Kanariske Øer. Hav en god tur til De Kanariske Øer.

Find en billig afbudsrejse til De Kanariske Øer

Bedøm rejsemål
4,6
(155 bedømmelser)
De Kanariske Øer er meget forskellige, og du kan let finde en ø, der passer lige til dig. Her er paradisiske sandstrande, sjove vulkaner og ufattelig naturrigdom – og de venter kun på dig.

Tenerife gennemført, hyggelig stemning og ufattelig, grøn naturrigdom

Hvis du er til dejlige strande, hyggelige småbyer og fantastisk smuk natur, så er Tenerife lige noget for dig. Strandene på Tenerife er gode badestrande, og enkelte af dem har sort sand, der kommer fra øens vulkan, Teide. Her er både fredelige strande for familier med småbørn, men ved El Medano-stranden er der også gode muligheder for dig, der for eksempel kan lide vindsurfing.
Hvis du vil shoppe lidt og derefter tage på en hyggelig lokal restaurant, er det byerne Santa Cruz de Tenerife, som er øens hovedby, Los Cristianos og Puerto de la Cruz, du skal besøge. Her er en dejlig stemning, gode restauranter og fantastiske, naturskønne omgivelser. Fra Puerto de la Cruz kan man se Teide rejse sig i vejret, og kan du lide en god gårtur, skal du bestemt prøve kræfter med en tur op i højderne og opleve den fantastiske udsigt derfra.

Gran Canaria - azurblåt havvand og noget for enhver smag

Badeferien er sikret med en billig afbudsrejse til Gran Canaria, for her er fantastiske strande med lyst sand og det mest indbydende, azurblå hav. På Gran Canaria er der muligheder for alverdens aktiviteter på strandene i syd, og du må ikke gå glip af strandene Playa del Inglés og Maspalomas. Er du til mere fredelige omgivelser, er det strandene i nord, du skal besøge.
På Gran Canaria er der glimrende shoppemuligheder, gode restauranter med mad for enhver smag, og et helt forrygende natteliv.
Det er en rigtig god idé at leje en bil og køre rundt på øen, for der er så meget smuk natur og spændende småbyer, du vil elske at have set. Kør op i bjergene og oplev dagligdagen for de lokale indbyggere, besøg en lille lokal kirke, eller gå på markedet og find dine rejsesouvenirs her; du kan købe alt fra mad og lokal håndarbejde, til de mere eksotiske madonna-figurer.

Lanzarote - den sorte vulkanperle

Lanzarote har en helt anden stemning, end de andre kanariske øer. Naturligvis er her lækre badestrande og glimrende muligheder for strandliv med mange aktiviteter ved vandet. Men her har man sørget for at bevare de gamle, lave huse, så de stadig står, som før turisterne begyndte at komme til øen. Naturen er også mere rå, end på de andre kanariske øer, og den er tydeligt påvirket af øens vulkan-område, Timanfaya. På Lanzarote er der lavasletter, dybe, fascinerende grotter og flotte udsigter. Er du på en afbudsrejse til Lanzarote, må du naturligvis besøge nationalparken, der ligger i Timanfaya-området. Her kan du komme rundt på en guidet tur, opleve området på egen hånd, og du kan købe mad, der bliver tilberedt direkte på varme vulkansten – lige noget for et hvert barn og enhver eventyrlysten voksen!
Det er også en god idé at tage ud til El Golfo, der, på trods af navnet, intet har med golf at gøre. El Golfo er en sø med helt smaragdgrønt vand, der ligger ganske tæt på havets blå vand, kun adskilt af kulsort vulkansand. Det er en mageløs naturoplevelse, man vil huske resten af livet.

Fuerteventura – det gule strandparadis

Er dit primære formål at komme til en paradisiske strand og et krystalklart hav, er en afbudsrejse til Fuerteventura et rigtig godt bud på en god feriedestination for dig. Her er lyst og dejligt med mange solskinstimer året rundt, og her er kilometervis af brede, gyldne sandstrande. På Fuerteventura finder du rolige bugter ved Playa de Cotillos, der er meget velegnede til småbørnsfamilier. Der er strande til alle med hang til liggestole og parasoller, blandt andet Playa de Sotavento, Playa de Jandia og Costa Calma, og ved feriebyen, Corralejo, er der også glimrende muligheder for både snorkling dykning og surfing. Tag på tur ud i øens imponerende sanddyner og besøg nationalparken, Las Dunas, sikke et syn!
Er du i shoppehumør og har efterfølgende lyst til et lækkert måltid mad, som for eksempel fisk, skaldyr eller tapas, skal du tage til byerne Nuevo Horizonte, El Castillo, Las Playitas eller Corralejo – det er hyggeligt, lækkert og lokalt.

Rejseselskaber med afbudsrejser til De Kanariske Øer

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med SunCharter
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI
Afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til De Kanariske Øer?

Du kan rejse til De Kanariske Øer med Apollo, Escapeaway, Primo Tours, Spies, SunCharter, TripX, TUI og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til De Kanariske Øer?

Du kan rejse til De Kanariske Øer fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til De Kanariske Øer populære?

Ja, afbudsrejser til De Kanariske Øer er populære. Vores brugere giver De Kanariske Øer 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv De Kanariske Øer her

Hvad koster afbudsrejser til De Kanariske Øer?

Prisen på afbudsrejser til De Kanariske Øer skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2295. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.