Afbudsrejser fra Rønne

Afbudsrejser fra Rønne

Afbudsrejser fra Rønne

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (5 bedømmelser)
5

Afbudsrejser fra Rønne / Bornholms Lufthavn

Fakta om Rønne / Bornholms Lufthavn

Bornholms Lufthavn (RNN) åbnede i 1940 med daglig ruteflyvning til København. Bornholms Lufthavn drives af Trafikstyrelsen, og fremstår i dag som en moderne lufthavn med en 3.000 m² stor terminalbygning og 2.000 m lang hovedbane. Lufthavnen kan beflyves af flytyper op til de store Airbus A300-fly, der har plads til 290 passagerer.

Afbudsrejser fra Rønne / Bornholms Lufthavn

Når du tager på afbudsrejser fra Bornholm, forbinder flyselskabet DAT Rønne og Bornholm med resten af landet via direkte flyruter til København, Billund og Aalborg. Det giver forbindelser til andre fly ud i verden, hvilket gør det relevant at søge efter afbudsrejser fra Rønne fra andre lufthavne i Danmark. I skrivende stund tilbydes afbudsrejser til Mallorca og Skiathos med Spies fra Bornholms Lufthavn.

Sådan kommer du til Rønne / Bornholms Lufthavn

Der er flere muligheder for at komme til lufthavnen. Den nemmeste og billigste måde at komme afsted på dine afbudsrejser fra Bornholm er ved at tage bussen fra Rønne. Ønsker du derimod at komme dertil i egen bil, er der penge at spare, da parkeringen er gratis.

Endelig kan du tage en taxa til lufthavnen. DanTaxi Bornholm tilbyder “FlyTaxi”, som er direkte transport mellem adresser på Bornholm og Bornholms Lufthavn i forbindelse med flyafgange og – ankomster.

Faciliteter i Rønne / Bornholms Lufthavn

Lufthavnen har alt, hvad du behøver for at få en god start på dine afbudsrejser fra Rønne. Der er gratis WiFi i hele lufthavnen, og vil du have din sult stillet, kan dette klares i lufthavnes lille café ”Hos Casper”, hvor du kan købe små retter, snacks, søde sager og drikkevarer. Derudover er der et legerum samt ”Bornholms Lille Boghandel” med bornholmske bøger. Og endelig finder du en hæveautomat i lufthavnens terminal.

Afbudsrejser fra Rønne

Find rejsen fra Rønne her

Charterbureauer med afbudsrejser fra Rønne

  • Billige afbudsrejser med Spies