Charterrejser fra Rønne

Charterrejser fra Rønne

Billige rejser fra Rønne

Udvalgte rejsetilbud fra Rønne

Bedøm rejsemål (8 bedømmelser)
4.1

Vil du flyve på charterferie fra Bornholms Lufthavn, så er der godt nyt. Sammenlign priser på rejser her.

charterrejser fra Rønne

Bornholms Lufthavn: Charter og broen til hele verden
Siden Bornholmn Lufthavns åbning i 1940 er der sket meget med lufthavnen.
Fra en start med en landingsbane på en græsplæne til dagens lufthavn med direkte charterflyvninger og flyvninger til flere andre danske lufthavne er der sket meget.

Charterrejser fra Bornholms Lufthavn i Rønne

Det er helsigvis blevet muligt at flyve direkte på charterferie fra Bornholm, og det er det kendte rejsebureau Spies, der står for rejserne.
I skrivende stund kan man flyve på charterferie til Mallorca og Skiathos fra Bornholms Lufthavn.

Mallorca (Spanien)
Mallorca var det første danske charterrejsemål, og er i dag et kendt og elsket rejsemål blandt vi danskere. Mallorca er meget mere end grisefester og sangria. Mallorca byder blandt andet også på smuk natur og den dejlige storby Palma de Mallorca.

Skiathos (Grækenland)
Vælger du at rejse til Skiathos på en af dine rejser kommer til en dejlig græsk ø med nogle af Europas bedste badestrande. Men øen byder naturligvis også på smukke havnebyer, hyggelige græske tavernaer, olivenlunde og smuk natur.

Dejlige faciliteter i Bornholms Lufthavn

Når du venter på at drage på din charterferie fra Rønne Lufthavn, så har lufthavnen sørget for, at der er fine og dejlige faciliteter i lufthavnen. Der er gratis trådløst internet i hele lufthavnen, så du kan surfe og spille spil online, mens du venter på at komme afsted på ferie.

Vil du have noget godt at spise, så kan det klares i lufthavens lille cafe. I Caféen kan du købe små dejlige retter, snacks og drikkevarer. Der er også et legerum til børnene og en lille boghandel med bornholmske bøger.

Sådan kommer du til Bornholms Lufthavn

Den nemmeste og billigste måde at komme afsted på dine charterrejser fra Bornholms Lufthavn, er ved at tage bussen fra Rønne.
Du kan læse mere om mulighederne med bus på dette link.

Du kan naturligvis også tage en taxa til lufthavnen. Du kan bestille en flytaxi på dette telefonnummer 56 95 23 01.
Vælger du at tage bilen til lufthavnen er der gratis parkering. Ankommer du til lufthavnen og skal rejse rundt på Bornholm kan du leje bil hos Avis, Europcar og Interrent.

Bornholms Lufthavn forbinder Bornholm med Danmark

Flyselskabet DAT forbinder Rønne og Bornholm med Danmark via dirkete flyruter til København, Billund og Aalborg. Dette bringer naturligvis tusindvis af turister til Bornholm, men det giver også Bornholmerne mulighed for at rejse ud i verden fra Bornholm.

Via disse flyruter bliver Bornholm nemlig forbundet med andre fly ud i hele verden, og gør det også relevant for Bornholmere at søge efter charterrejser og rejser fra andre lufthavne i Danmark.
Du kan booke flybilletter i vores flysøgemaskine

Find rejsen fra Rønne her

Charterbureauer med afrejse fra Rønne

  • Billige charterrejser med Spies