Rejser til Grækenland

Rejser til Grækenland

Kigger du efter en billig charterrejse til Grækenland, er du kommet til rette sted. Med sine lækre badestrande, storslået natur, prangende seværdigheder, dejligt byliv, skøn afslapning og en hyggelig stemning, er en charterrejse til Grækenland helt vidunderlig. Hav en dejlig rejse til Grækenland.

Søg charterrejser til skønne Grækenland

Bedøm rejsemål
4,3
(96 bedømmelser)

Grækenland – stemningsfulde ferieoplevelser

Grækenland er et dejligt land at holde ferie i. Naturen er smuk, maden lækker og den skønne, tilbagelænede stemning gør dig simpelthen forelsket i landet.

De mange smukke, græske øer, som indbyder til dage med ø-hop, står sammen med hovedstanden, Athen, højt på mange danskeres ferieønskeliste. Men her er også alt, hvad hjertet kan begære af muligheder for afslapning og fredelig ferie, for strandliv, aktiviteter, antikke templer, skøn mad og dejligt byliv.

Grækenland – Ø paradiset

I Grækenland findes alt, som kan give dig gode oplevelse. Den klassiske kultur, de mange smukke øer, sandstrandene, den evigt skinnende sol, det azurblå hav, den venlige befolkning og lækker mad. Du kan opleve det hele på din rejser til Grækenland.

Rejser til Grækenland kan foretages af alle både store og små. Den bedste årstid er fra det tidlig forår til sen efterår.

Tag på ø-hop og besøg alle de smukke øer, de hyggelige fiskelejer og oplev, at hver ø er sin helt egen. Mærk historiens vingesus i hovedstaden Athen. Her kan du kan bestige Akropolis klippen og beundre Parthenontemplet, med den unikke smukke udsigt i baggrunden.

Besøg en af de smukkeste øer i verden Santorino, de kendte øer som Kreta, Korfu, Kos og Rhodos eller til den mindre kendte ø Skopelos, hvor filmen Mamma Mia blev indspillet. Mulighederne er uendelige i Grækenland, et land som bare indbyder til nydelse, afslapning, oplevelser og samvær.

Mad og drikke

Gå ombord i det græske køkken. Smag de enkelte retter lavet på helt friske råvarer og krydret med f.eks. mynte, hvidløg eller oregano. De friskfanget fisk og skaldyr, som helsteges over åben ild. De anderledes dolmades, der er vinblade fyldt med ris eller den græske udgave af lassange, moussaka med hakket oksekød, bagt i lag med aubergine, tomater og kartofler.

Til frokost kan lette retter som tzatziki, der er yoghurt med hvidløg og agurk nydes med brød samt en græsk salat. Smag den græske hvidvin Retsina, med en helt særlig smag af harpiks eller den noget stærkere brændevin Ouzo med smagen af anis og som bliver helt hvid, når den tilsættes vand. Det græske køkkens spændende kultur kan være et rejsemål i Grækenland i sig selv på dine rejser til Grækenland.

Athen

Grækenland hovedstad og byen der indbyder til store historiske oplevelser. Efter at have besteget Akropolis klippen, set de gamle amfiteatre kan Parthenontemplet nydes. Far vild i de snørklede gader i den gamle bydel Pláka og oplev det ægte Grækenland eller sid på en taverna og nyd et måltid mad. Der er meget at opleve på det græske fastland.

Oplev det underholdende vagtskifte ved Den Ukendte Soldats Grav eller besøg et af de mange imponerende museer som f.eks. Nationalmuseet for Arkæologi. Athens havneby Piræus er stedet, hvor du kan finder din færge til en af de mange græske øer. Her er færger til næsten en hvilen som helst græsk ø.

De vigtigste græske øer

Kreta – Den største af de græske øer med utallige muligheder for oplevelser. Hop i bølgerne fra en lækker stand eller hav det sjovt med de utalige muligheder for vandsport. Tag på trekking til Samariá kløften, se drypstens huler, hyggelige fiskerlejer eller nyd en sejltur på havet.

Rhodos – Den varme sol, charmerende landsbyer kombineret med historiske mindemærker, som den historiske gamle bydel i Rhodos by indbyder bare til dit besøg. Find din egen smukke strand, hop i bølgerne eller tag børnene med til det underjordiske akvarium.

Santorini – Den smukkeste ø i Grækenland, som bare skal nydes. Oplev de ikoniske kridhvide huse med de blå døre. Se det barske vulkanlandskab og bad i det azurblå hav fra de sorte sandstrande. Besøg en vingård eller læn dig tilbage og oplev den fascinerende solnedgang fra Oia.

Kos – Øen hvor du er sikker på, at finde en lækker lavvandet strand, hvor børnene kan lege. Benyt dig af de mange tilbud for et livligt natteliv, lej en bil eller cykle for at nyde den smukke natur som findes på øen. Udforsk den charmende Kos by, gå tur på havnepromenaden eller tag en båd til en nærliggende ø.

Korfu – Denne frodige grønne ø med de perfekte og smukke strande. Vælg sandstrand på vest siden eller de mere stenede strande på den østlige side. Hop i bølgerne i det azur blå vand eller se drypstenshuler, frugtplantager eller hvad med at leje en bil, for at udforske de små landsbyer.

Transport

Der er nemt, at komme omkring på de forskellige græske øer med færger, som sejler imellem dem. På havet kan du nyde det smukke blå vand sammen med de lokale. Øerne kan også tilgås i et hurtigere tempo med fly eller med de noget hurtigere katamaraner.

Rejser til Grækenland er også oplagt til at leje en bil og udforske den ø du er kommet til. Eller tag på en køretur på fastlandet langs Peloponnes kyst og over Korinth kanalen. Den nemme og hurtige transportform på øerne er leje af en scooter, der også giver muligheden for at komme tættere på naturen.

HELLAS: Grækenland har til alle tider draget turister, der søger ferieoplevelser og vil nyde en interessant kultur og historie. Grækenland har det hele – og Det Ægæiske Hav er hjemsted for øer, der er vidt forskellige. Fælles for de græske øer er dog det skønne klima og Middelhavets salte, blå charme.

Man har ikke set Grækenland, hvis man ikke har set Athen. Storbyen rummer så meget af vores kulturarv og har samtidig store oplevelser til den moderne turist. En charterrejse til Athen er derfor ikke kun besøg på Akropolis med Parthenon som klimaks – og de mange museer, der fortæller om vores fortid – det er også cafeliv, lækre restauranter eller open-air biografer.

Athen er en moderne storby og samtidig en oldgammel by, og den kombination er mange feriegæster vilde med. Athen med det farverige natteliv, de skønne øer ved kysten og den særlige græske "ånd", finder man som turist ingen andre steder.

Grækenland er dog langt mere end sine store byer. De skønne græske øer som eks. Korfu og Kos har en stor andel i, at næsten 18 millioner turister hvert år gæster landet.

Kreta med 1000 kilometer kyst

Den store græske ø Kreta har 1000 kilometer kystlinje. Her er nogle af de blødeste, gyldne sandstrande i det blå Middelhav. De hører til blandt verdens bedste strande og har været med til at gøre Kreta til en af Europas mest populære feriedestinationer. En charterrejse hertil vil altid blive en god ferie.

En charterferie på Kreta, der er Grækenlands største ø og den femtestørste i Middelhavet, er også en unik mulighed for at gå på opdagelse i den Minoiske kultur og civilisation. De arkæologiske udgravninger ved Knossos, Phiastos og Grotys bliver besøgt af tusindvis af turister årligt.

Skønne Chania, der er Kretas hovedby, er bestemt også et besøg værd. Byen har et dejligt havneområde, hvor turister elsker at promenere. Chania har en smuk gammel bydel med farverige huse og blomstrende planter. Et traditionelt marked, gamle kirker og skønne pladser med gode muligheder for at nyde et glas raki og en vandmelon fuldender ferieoplevelsen for feriegæsterne.

Skønne Korfu fascinerer

Den græske ø Korfu har aldrig været under Det Osmanniske Rige som resten af Grækenland. Her var det derimod venetianere, franskmænd og englændere, der satte deres fingeraftryk på kulturen. Og det mærkes.

Øen er desuden usædvanlig grøn, hvilket hovedsageligt skyldes oliven og cyprestræerne, der vokser over hele Korfu. Samtidig bryder de farvestrålende blomster det grønne, og det sætter både lokale og turister pris på.

Kerkira by er den chartergæsterne først møder, for her ligger Korfus Internationale Lufthavn.

Riddernes ø - Rhodos

Den græske ø Rhodos er kendt af de fleste danske charterturister. Øen har et skønt og behageligt klima, da den ligger i Grækenlands mest solrige region.

Rhodos var en af de allerførste charterdestinationer, og charterrejser og Rhodos hænger uløseligt sammen.

Især historien er meget nærværende på øen, og for dem der er vilde med tempelriddernes tid, så er her rigtigt meget at hente.

Det var også her ved byens havn, at den kæmpemæssige statue, Kolossen af Rhodos formentlig stod. Et charterfly til Rhodos og en pakket kuffert er således en god begyndelse til en solferie med indhold.

Solrige Santorini

Den helt vidunderlige og meget romantiske ø Santorini er som taget ud af et postkort. De blå og hvide huse er indbegrebet af rejser til Grækenland for de fleste.

Vulkanøen danner en halvmåneformet lagune, der er kendt verden over. De dejligste byer Fira og Athinios syder af hed romantik, og alle hjerter må overgive sig her. Det er her man tager hen, hvis man vil nyde en kærlighedstur med den, man holder allermest af. Strandene er bare et ekstra plus – de er intet mindre end nogle af Middelhavets bedste.

Ø-riget Grækenland

Grækenland er et ørige, og det er svært at fremhæve de bedste, for landet er også Zakynthos, Kos, Lesbos, Naxos og Mykonos og mange andre. Grækenland bliver man aldrig helt færdig med. Der er så mange rejsemål i Grækenland og du kan finde smukke strande over alt.

Det gælder naturligvis også den skønne græske mad, man husker og elsker, når først man har smagt den under solen.

Kort tid til afrejse
Skal du rejse indenfor den næste måneds tid. Så er det en god idé at tjekke priserne på afbudsrejser. Du kan søge efter afbudsrejser til Grækenland her. Er du specielt interesseret i Kreta, så kan du finde afbudsrejser ved at klikke her.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Grækenland?

Du kan rejse til Grækenland fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Odense, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Grækenland

Billige charterrejser med Amisol Travel
Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Detur
Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med FolkeFerie.dk
Billige charterrejser med Mixx Travel
Billige charterrejser med Nazar
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med SunCharter
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med TUI
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.