Billige flybilletter til Grækenland

Billige flybilletter til Grækenland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Grækenland, kan du finde den her på Travelmarket. Med sine fantastiske, solbeskinnede strande, utallige seværdigheder fra antikken, store kulinariske oplevelser, moderne storbyliv og små hyggelige landsbyer, er Grækenland lidt af en perle. Hav en skøn rejse.

Billige flyrejser til Grækenland

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Grækenland?

Har du valgt at flyve til Grækenland, skal du regne med at skulle betale mellem kr. 300 og kr. 1.000 for en flybillet t/r. Den billigste pris fundet i søgemaskinen er kr. 250.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Grækenland?

Den billigste by at flyve til i Grækenland er normalt Athen, men du kan også finde billige flybilletter til Chania, Thessaloniki og Samos.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Grækenland?

De billigste flybilletter til Grækenland fås normalt med afrejse fra Aalborg. Tjek også afrejse fra København, Billund og andre byer.

Hvilke flyselskaber flyver til Grækenland?

Ryanair, Pegasus Airlines, SAS, Lufthansa, Aegean Air, EasyJet og Swiss er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Grækenland.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Grækenland?

En direkte flyrejse til Grækenland tager cirka 3 timer. En flyrejse med 1 stop til Grækenland tager normalt mellem 5 og 9 timer.

Bedøm rejsemål (196 bedømmelser)
4.6

Find en billig flybillet til Grækenland

Smukke og indtagende dejlige Grækenland har i høj grad vundet danskernes rejsehjerter. Men hvem kan også stå for de fantastiske øer, det turkise middelhav, solskinnet fra den skyfri himmel, de imponerende seværdigheder og de utroligt venlige grækere?Grækenland har sin helt egen stil og stemning, som giver landets gæster en helt særlig og utrolig dejlig ferieoplevelse.

Athen – storbyliv i gudeskønne omgivelser

Den græske hovedstad er en pulserende og levende by, hvor feriegæsterne vil blive mødt af det moderne bylivs mangfoldighed og muligheder, og af de verdensberømte tempelbygninger på Akropolis med Parthenon som kronjuvelen.
Herudover kan du finde open air-biografer, mange spændende museer med enestående historiske skatte, flotte, lokale kunstmuseer, lækre restauranter, festligt natteliv og smukke øer lige ved kysten. Athen har noget at tilbyde sine feriegæster, uanset hvilken alder eller interesse de har. En ferie i Athen er en oplevelse for livet.

Chania – Kretas pulserende og smukke hovedby

Chania på Kreta er en fantastisk smuk by, som straks imponerer feriegæsterne med sine lyse huse, sit smukke havneområde, de mange, farvestrålende bougainvillea-blomster og de lækre badestrande.
Der er utroligt meget at opleve, når du besøger Kreta, og blandt de største seværdigheder er Kretas verdensberømte Knossos-palads fra antikken. Ellers bør du opleve Chanias gamle bydel, se nogle af byens fine kirker og den gamle, flotte moské, gå på markedsopdagelse, for endelig at finde dig en lille plads, hvor du kan nyde livet med forfriskende drikkevarer i skyggen.

Santorini – den romantiske og postkort-smukke græske ø

Betagende Santorini er muligvis den mest fotograferede ø i hele Grækenland – men her er altså også bare pragtfuldt! Ved et enormt vulkanudbrud for cirka 3.600 år siden blev en stor del af den oprindelig ø sprunget væk, og der dannedes efterfølgende en halvmåneformet lagune, hvor vulkanen havde været. I dag er lagunen et enormt tilløbsstykke på grund af sin naturskønhed, der er en sand gudinde værdig.
Besøg Santorinis spændende byer Fira og Athinios, og bliv henført af deres romantiske stemning, de skønne restauranter og de smukke solnedgange. Og endelig bør du opleve flere af øens enestående strande, som måske er Middelhavets bedste?!

Rhodos – en lækker ø-oplevelse for alle

Familievenlige Rhodos er en fantastisk feriedestination for alle, der holder af dejligt strandliv, storslåede kulturoplevelser, skønne naturoplevelser eller et sjovt natteliv.
Bo i eller tag på tur til Rhodos By, hvis gamle bydel fortryller sine besøgende med fine huse, små gader, flotte pladser og store seværdigheder. Det var her Kolossen – den gigantiske statue af solguden Helios – stod på havnen, og i dag bør du se den spændende fæstning, de gamle, antikke ruiner ved byens Akropolis, og opleve det fantastiske kulturliv, der er her. Er strandferie lige dig, er der utallige strande at vælge imellem på Rhodos. Sandet er alle steder lyst og rent, havvandet er varmt og så klart, at mange kommer til Rhodos for at snorkle og dykke.

Korfu – skønt ferieliv i en helt unik natur

Den græske ø Korfu har en helt unik og meget charmerende aura over sig. Her er utroligt grønt og frodigt med farverige blomster og de meget karakteristiske oliven- og cypres-træer voksende overalt. Når du ankommer til lufthavnen Kerkira på Korfu, vil du straks lægge mærke til denne naturrigdom, til øens grå bjerg, og til de smukke, lyse badestrande, hvor feriegæsterne kan bruge utallige timer på at ligge i solen, svømme eller kaste sig over nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes mange steder.
Tag ind til Korfu By og mærk den dejlige stemning der er i de smalle gader og på de smukke pladser, hvor der findes glimrende, lokale caféer og restauranter, som uventet dukker op, når du lige har lyst til en is, et godt glas vin eller en tallerkenfuld musaka.
Der er rigtig dejligt på Korfu, og med en billig flybillet til Kerkira kan du let og hurtigt komme hertil.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Grækenland:
København til Athen
13. februar til 19. februar fra kr. 577,-

De mest populære lufthavne i Grækenland

Populære rejsemål i Sydeuropa

Find rejsen til Grækenland her

Find inspiration til Grækenland her

Læs mere om Grækenland på vores blog