Grækenland med all inclusive

Grækenland med all inclusive

Grækenland er fuld af all inclusive-rejser

Grækenland har det hele! Lækker mad, utrolige historiske seværdigheder og ikke mindst et skønt klima, der vækker rejselysten året rundt.

Fastland eller ø-hop

Grækenland er en af verdens mest populære destinationer, når det gælder ferier, der indebærer sol, sommer og afslapning, men landet byder på meget mere end det.

Der er stor forskel på områderne i landet, da afstandene er store og mentaliteten forskellig fra fastlandet til øerne i Middelhavet. På fastlandet ligger hovedstaden Athen, der med sine 3,7 mio. indbyggere er landets absolutte knudepunkt. Her udspringer landets mangeårige historie fra og derfor er det også muligt, at fordybe sig i byens mange historiske seværdigheder. Her er et lille udpluk:

Akropolis – Dette er byens absolutte vartegn og er på UNESCOs verdensarvliste. Her finder du templerne Parthenon, Erechteion og Niketemplet. Akropolis er symbolet på grundlæggelsen af moderne kultur og civilisation, men også på demokrati, uddannelse og inspiration. Er du det mindste interesseret i opbygningen af det moderne samfund og historie, er Akropolis ikke til at komme udenom.

Syntagma-pladsen – Her finder du landets parlamentsbygning og det smukke Grande Bretagne Hotel. Det er især værd at opleve vagtskiftet på pladsen, hvor vagterne en gang i timen opfører et lille ceremonielt skifte i deres traditionelle græske uniformer. Efterfølgende kan det være fristende at tage en drink eller en god frokost på det nyrestaurerede Grande Bretagne Hotel.

National Garden – Dette er byens store centrale åndehul, hvor besøgende kan nyde den smukke natur, der byder på eksotiske blomster, antikke ruiner, små søer, en lille zoo og en afslappet stemning blandt byens borgere. Her kan du også gå på den opførte fodgængerrute, der giver dig mulighed for at se smukke scener af bl.a. Akropolis og det Olympiske Tempel Zeus.

Athen byder på meget mere end blot historiske seværdigheder. Som enhver anden storby er byen også fuld af shoppe-muligheder og især de store markeder er en oplevelse i sig selv. Her kan du få alt fra billige souvenirs til lædervarer i høj kvalitet samt spændende lokale fødevarer fra hele landet. Når sulten melder sig, er byens mange restauranter, cafeer og barer klar til at byde på alt, hvad det græske køkken indebærer og især områderne Kolonaki og Plaka har gode spisesteder. Prøv bl.a. de græske klassikere souvlaki med tzatziki eller en pita gyros med svinekød eller kylling.

De græske øer

Blandt landets ca. 6.000 øer kan det være svært at vælge, hvilken en, man skal opleve. Man behøver heldigvis ikke holde sig til en enkelt ø, da der er en god færgetrafik blandt de mange muligheder. Uanset hvilke øer du vælger, kan du være sikker på at komme helt ned i gear, da mentaliteten er en smule mindre hektisk her end på fastlandet. På alle øerne finder du fantastiske strande og gode lokale tavernaer, der serverer de mange gode retter fra det græske køkken. Til de fleste af øerne har du også mulighed for at købe rejser, der er all inclusive. Skal du vælge en enkelt ø, kommer her et par forslag:

Kreta – Øen er den største af de græske øer i Middelhavet og er hvert år besøgt af mange tilbagevendende turister, der nyder øens mange muligheder. Her er der mulighed for at tage på en klassisk badeferie og slappe af i liggestolen eller besøge øens mange antikke seværdigheder. Her kan især anbefales det arkæologiske område Knossos i hovedbyen Heraklion og den gamle bydel i den anden store by Rethymnon.

Santorini – Denne ø er en vaskeægte vulkan-ø, der byder på fantastiske landskaber. Øen er kendt som et af de mest romantiske steder, at besøge i landet og den er en seværdighed i sig selv i form af sin unikke natur og landskaber. Det er også anbefalelsesværdigt at besøge byerne Firá og Oía, der med deres hvide og pastelfarvede huse og kirker, er beliggende på klippeafsatser og nærmest er bygget ind i klippeformationerne.

All inclusive Grækenland

Stort set alle øer i Grækenland byder på all inclusive-rejser, hvor du blot skal trække stikket og nyde ferien. Er du mere til selv at planlægge rejsen, er dette selvfølgelig muligt. Uanset hvad du er til, er Grækenland fuld af fantastiske oplevelser.

All inclusive ferie i Grækenland

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.