Antikke ruiner under en klar blå himmel, sandsynligvis en gammel græsk tempelkolonnade.

All Inclusive rejser til Rhodos

Billige All Inclusive rejser til Rhodos

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Rhodos

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Hotel Lymberia
Hotel Lymberia Dobbeltværelse superior type komfort
Faliraki 15. maj fra Billund 7 nætter
All Inclusive
2.895,- Vælg
Blue Sea Holiday Village
Blue Sea Holiday Village Dobbeltværelse
Rhodos 11. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
2.999,- Vælg
Georgia Apartments
Georgia Apartments Værelse - adskilte senge
Afandou 18. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
3.154,- Vælg
Ialyssos Bay
Ialyssos Bay Dobbeltværelse have- eller pooludsigt
Ialyssos 4. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
4.199,- Vælg
Hotel Castellum Suites
Hotel Castellum Suites suite
Rhodos by 19. maj fra Billund 7 nætter
All Inclusive
4.289,- Vælg
Hotel Ellia
Hotel Ellia Familieværelse superior type haveudsigt
Lardos 19. maj fra Billund 7 nætter
All Inclusive
4.455,- Vælg
Virginia Family Resort
Virginia Family Resort Dobbeltværelse
Kalithea 14. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
4.557,- Vælg
Sunrise Hotel
Sunrise Hotel Economy-værelse
Pefkos 14. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
4.747,- Vælg
LABRANDA Kiotari Bay
LABRANDA Kiotari Bay Superior dobbeltværelse (udsigt til haven)
Kiotari 14. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
5.266,- Vælg
Lindos Village Resort & Spa
Lindos Village Resort & Spa Dobbeltværelse
Lindos 9. maj fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
8.941,- Vælg
Bedøm rejsemål (22 bedømmelser)
4.5

Rhodos er en perle i det græske ø-hav

Man forstår godt, hvorfor Rhodos er en af Grækenlands mest besøgte øer. Den perfekte balance mellem sol og strand, historiske seværdigheder og hyggelige byer gør øen til en græsk favorit.

Øen har det hele
Rhodos er en af de største øer i det græske ø-hav og byder samtidig på masser af oplevelser og seværdigheder. Alt fra skønne, hvide strande til spændende, arkæologiske ruiner gør øen interessant for de fleste. Mens den nordlige del af øen er kendt for sine gode muligheder for oplevelser på hoteller og ressorts, byder den sydligere del på en mere afslappet mentalitet med rolige strande og en tilbagelænet holdning til livets gang. I begge ender af øen er der rig mulighed for, at nyde dens mange muligheder. Her er et par forslag:

Sommerfugle-dalen – Beliggende ca. fem kilometer sydøst for byen Theologos på den nordlige del af øen ligger dalen, der er kendt for sine mange tusinde sommerfugle i alle verdens farver. Især i august måned er der mulighed for at opleve dalen fra sin bedste side, da sommerfuglene kommer der til for at yngle.

De syv kilder – Ved hvert åndedrag kan man nærmest smage fyrretræerne, når man besøger de syv kilder, da de omringer området i stort antal og afgiver en markant duft. Kilderne ligger ca. 30 km fra Rhodos by og er en sjov oplevelse for hele familien. Prøv f.eks. om du kan finde udspringene fra alle kilderne og tag efterfølgende en tår af det skønne, rene vand. Området har mange små stier og er godt til en lille vandretur og måske en efterfølgende picnic, enten medbragt eller på den lille taverna ved den nærliggende sø.

Middelalderbyen – Den gamle bydel i Rhodos by er den ældste beboede middelalderby i Europa og er en oplevelse værd. Der er flere indgange til byen, men gå gennem Eleftheria Gate, da du herfra kommer direkte ind til Simi-pladsen, der rummer ruinerne af det gamle Venus-tempel. I middelalderbyen mister man hurtigt tidsfornemmelsen og de mere end 200 små gader og stræder gør det nemt, at fare vild. Fortvivl dog ikke og lad dig føre rundt i de mange charmerende dele af byen. Du kan altid spørge efter ”Sokratus”, der er det tætteste på en hovedgade, man kan finde.
Klosteret i Tsampika – består af en lille kirke på toppen af en bakke, der giver dig en helt fantastisk udsigt. Følg vejen til Tsambika-stranden og drej fra hovedvejen lidt før du når stranden. Her tager vejen dig halvvejs op til bakken. Herefter er det nødvendigt at gå det sidste stykke op. Klosteret ligger 300 meter over havoverfladen med en utrolig udsigt over både de nordlige og sydlige kyster.

Lindos – Lindos er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos og det dramatiske landskab er omgivet af den smukke og mere moderne by. Selvom man finder de vigtigste arkæologiske punkter ved Akropolis på toppen af byen, er der adskillige andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

All inclusive Rhodos – Her nyder man livet

Rhodos er den perfekte kombination af spændende historie, afslapning ved poolen eller stranden og mange smukke seværdigheder. Af alternative aktiviteter, der er værd at afprøve på øen, er især snorkling, dykning og surfing. Kurser til disse aktiviteter kan de fleste større hoteller og resorts være behjælpelige med at arrangere. Skal du en tur på stranden, kan følgende anbefales:

Faliraki – Stranden er lang og bred og har masser af hyggelige tavernaer at vælge mellem. Her kan du også gøre brug af de mange vandaktiviteter som f.eks jet-ski, bananbåd og udlejning af surfboards. Her finder man også den eneste lovlige nudist-strand på øen, der også byder på leje af liggestole og gode toiletforhold.

Derudover har øen masser af små strande og bugter, der ikke er nær så overbefolkede, men derimod byder på turkisblåt hav og mere rolige omgivelser. Rhodos har mange små perler, der blot venter på at blive opdaget.

Rhodos har det hele og er du typen, der ikke vil tænke på praktiske foranstaltninger, er der masser af all inclusive-rejser til hele øen, der både byder på halv- og helpension.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie til Rhodos og Kos

Afrejselufthavne til Rhodos