Rejser til Rhodos

Rejser til Rhodos

Charterrejsen går til Rhodos

Bedøm rejsemål
4,4
(67 bedømmelser)
CHARTER CLASSIC: Som en af de oprindelige charterdestinationer er Rhodos også bærer af hemmeligheden bag den gode charterferie: sol, strand, byliv og smuk natur.

Langt de fleste danske charterturister kender den græske ø Rhodos, der ligger i Grækenlands mest solrige område.

Charterrejser var i mange år ensbetydende med øen Rhodos, som danskerne tog til sig som deres egen.

Over hele øen er historien synlig, og hvis man elsker historier om tempelriddere, så er man kommet til det rigtige sted.

Rhodos er i mytologien kendt for Kolossen på Rhodos, der skal have stået ved hovedbyens havn. Charterferie til Rhodos er oplevelser og skøn badeferie.

Strandliv på Rhodos

De kræsne chartergæster tager til Rhodos, fordi de der får garanti for skønne, gyldne strande med krystalklart, azurblåt vand.

De fleste strande på Rhodos er lyse eller gyldne sandstrande, men man kan også finde småstensstrande, der er meget interessante for dem, der dykker og snorkler. Ved denne type strand finder turisten nemlig de smukkeste, farverige fisk tæt på stranden.

Charterturister, der kan lide surfing eller windsurfing, tager ofte til strandene Trianda og Ixia. Her er forholdende nemlig fantastiske til vandsport. Børnefamilier, der vil have mere lavvandede strande, kan også sagtens finde denne strandtype mange steder.

Ved langt de fleste strande er der mulighed for at gå på taverne og nyde den lækre græske Middelhavs-kost sammen med et glas raki, retsina eller en øl.

Aktiviteter på Rhodos

Rhodos har været charterdestination i så mange år, at alle tænkelige aktiviteter står klar til turisterne. Samtidig har Rhodos oplevet en periode med fokus på kvalitet, så der er gode muligheder for, at feriegæster får en god oplevelse.

For eksempel kan man bungee-jumpe, hvis man tør, stå på vandski, dyrke enhver tænkelig strandsport eller bare tage på ture ud i det smukke ferielandskab.

Hvis man vil nyde mere end nyde, så er en tur til den lille ø Tilos et godt bud. Her er man i en anden tid, eller sådan føles det i hvert fald. Stress er et ukendt begreb og nydelse en religion. Mange turister nyder en middag på havnen, inden turen går hjem igen.

Rhodos er også et oplagt sted for feriegæster, der vil leje bil. En tur rundt på øen på egen hånd giver større muligheder for at få unikke oplevelser end en traditionel jeep-safari. I bjergene ligger de yndigste, smukke landsbyer, og man har et godt udsyn.

Den kendte Sommerfugledal er en attraktion omkring 22 kilometer fra Rhodos by. I den grønne dal finder feriegæsten sommerfugle i alle regnbuens vidunderlige farver. De flagrer rundt og lander på buske og blomster. Man føler sig som Adam og Eva i Paradisets Have.

Historiske Rhodos

Hvis man hører til den gruppe af turister, der vil køre ud i oplevelsernes land, så vil den skønne stemning af tempelridderliv og middelalder strømme en i møde. Den gamle Rhodos by vidner også om en tusindårig historie.

Rhodos er kendt som riddernes ø, og indflydelsen og magten ses tydeligt i borge og fæstningsanlæg.

Man kan heller ikke sige Rhodos uden at sige Kolossen på Rhodos. Efter sigende skulle den kæmpemæssige statue af solguden Helios have stået ved byens havn.

Den gamle bydel er noget for sig. Turister elsker den charmerende by for dens hyggelige små og smalle gader. I byen er det muligt at finde de lækreste restauranter, og især fiskerestauranterne har noget at byde på. Middelhavet leverer lige til døren.

God mad kan nydes med lokal vin eller et glas øl. Når man alligevel sidder ude, kan man ligeså godt tage sig god tid og nyde synet af forbipasserende. I det øjeblik man sidder der, forstår man, hvad livet går ud på – og hvorfor charterrejser til Rhodos altid har været eftertragtede.

Som enhver græsk by med respekt for sig selv har byen også en række gode museer, smukke moskeer, skønne kirker og teatre, som feriegæster kan nyde.

Hvis man er til fest og farver, så er såvel Rhodos by som Faliraki fantastiske feriebyer for den, der vil ud i natten og lade sig forføre.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Rhodos?

Du kan rejse til Rhodos fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Rhodos

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Detur
Billige charterrejser med Loveholidays.dk
Billige charterrejser med Nazar
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med SunCharter
Billige charterrejser med Sunweb
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med TUI
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.