Afbudsrejser til Rhodos

Afbudsrejser til Rhodos

Find en billig afbudsrejse til Rhodos her hos Travelmarket. Gudeskønne strande, hyggelige landsbyer og dejligt storbyliv, utallige solskinstimer, imponerende seværdigheder, sjove aktiviteter for alle aldre, uimodståelig lokal mad - skønne Rhodos har det hele. Du må have en rigtig dejlig rejse til Rhodos.

Billige afbudsrejser til Rhodos

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Rhodos

Rhodos er en gudeskøn feriedestination, og med en billig afbudsrejse hertil får du glimrende badestrande, timevis af solskin, unikt byliv, kulinariske oplevelser og fantastisk natur.

Krystalklart havvand, gyldne strande og dejlig feriestemning

Rhodos ligger i det mest solrige hjørne af Grækenland, og vejret er intet mindre end strålende. Er du til liv og festlige dage, er både Rhodos by og Faliraki gode byer for dig. Med en billig afbudsrejse til Faliraki, får du muligvis den bedste strand på hele Rhodos, og her er sjove aktiviteter som for eksempel bungee jump og vandski. Vil du hellere have en lidt mere rolig og afslappende ferie, er byerne Lindos, Pefkos og Kalithea meget velegnede. Og er det surfing og vindsurfing, du er til, er det stranden ved Trianda og Ixia, du skal bo. Strandene på Rhodos er enten lyse sandstrande eller småstensstrande, men alle steder er det lækkert at bade, og småstenene garanterer et levende og farverigt fiskemylder helt op til vandkanten.
Overalt er der sjove, børnevenlige aktiviteter, og aftenerne kan nydes på de lokale taverner med lækker mad og et godt glas vin, Retsina eller en kold øl. Det er da en god måde at nyde livet på!

Rhodos by

Stemningen oser af middelalder, charme og liv, og i Rhodos by kan du finde uimodståelige caféer, lækre restauranter og et festligt natteliv. Her er fantastiske butikker med tøj, håndværk og souvenirs, og i den gamle bydel foregår det hele i små, hyggelige og smalle gader, med storslåede bygninger, der giver Rhodos by et helt unikt præg. Rhodos by er flere tusinde år gammel, og det var ved byens havn, at den enorme statue, Kolossen, der afbillede solguden Helios, eftersigende skulle have stået. I dag er havneområdet et af de steder, man mødes i byen. Med en billig afbudsrejse til Rhodos by får du stribevis af glimrende restauranter og barer. Og så er det jo dejligt at sidde med en kold øl i den varme aftenluft og se på havet og alle bådene i havnen.
Stormesterens Palads er nok det vigtigste, du skal se i byen, og stedet er guld værd for alle, der har en indre tempelridder eller en barnlig sjæl i sig. Hav-besøgscenteret i Rhodos by er et af de bedste af sin slags i Grækenland, og børnene vil elske et besøg hertil. Ellers er der en spændende grotte, markeder, gode museer, kirker, moskeer og teatre, du kan besøge i byen.

Ø-hop, biltur og sommerfugle

Hvis du gerne vil have en dag med virkelig afslapning, så tage en tur til den lille ø, Tilos. Det er som at tage tilbage i tiden, når du kommer til øen, for her er ro og absolut ingen stress og jag. Det er oplagt at gå en lang tur, efterfulgt af et lækkert måltid mad på havnen, inden du vender næsen hjem.
Rhodos er det er en god idé at leje en bil og køre en tur rundt på øen. Godt nok bliver der arrangeret jeep-safarier, men hvorfor ikke køre af sted på egen hånd? Så kan du stoppe alle de steder, du selv vil og få en oplevelse af at have set dit helt eget Rhodos. Du kan køre op i bjergene, der ligger midt på Rhodos, se små lokale landsbyer, og finde fantastiske udsigtspunkter på vejen.
Som en skøn aktivitet kan du besøge sommerfugledalen, der ligger godt 20 km fra Rhodos by. Tusindvis af sommerfugle samles i denne grønne dal i løbet af sommeren, og det er et sandt syn for guderne at se alle de smukke, farverige sommerfugle sidde i store grupper på træer, buske og blomster. Der er også glimrende vandremuligheder ved sommerfugledalen og i området derved.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Rhodos | Restplasser til Rhodos

Rejseselskaber med afbudsrejser til Rhodos

 • Billige afbudsrejser med Apollo
 • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
 • Billige afbudsrejser med Corendon
 • Billige afbudsrejser med Eliza was here
 • Billige afbudsrejser med Escapeaway
 • Billige afbudsrejser med Mixx Travel
 • Billige afbudsrejser med Nazar
 • Billige afbudsrejser med Primo Tours
 • Billige afbudsrejser med Spies
 • Billige afbudsrejser med SunCharter
 • Billige afbudsrejser med Sunweb
 • Billige afbudsrejser med TripX
 • Billige afbudsrejser med TUI
 • Billige afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Rhodos?

Du kan rejse til Rhodos med Apollo, Atlantis Rejser, Bravo Tours, Corendon, Detur, Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, NordcoTours, Primo Tours, SOLFAKTOR, Spies, SunCharter, Ticket, TripX, TUI og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Rhodos?

Du kan rejse til Rhodos fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Bornholm (Rønne) og Aalborg.

Er afbudsrejser til Rhodos populære?

Ja, afbudsrejser til Rhodos er populære. Vores brugere giver Rhodos 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Rhodos her

Hvad koster afbudsrejser til Rhodos?

Prisen på afbudsrejser til Rhodos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4.705,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Rhodos her

Læs mere om Rhodos på vores blog