Afbudsrejser fra Odense

Afbudsrejser fra Odense

Bedøm rejsemål (5 bedømmelser)
4.4

Afbudsrejser fra Odense Lufthavn

Fakta om Odense / Beldringe / HC Andersen Lufthavn

Odense Lufthavns historie (ODE) går tilbage til 1943, hvor den tyske besættelsesmagt påbegyndte opførelsen af en flyveplads i den lille by Beldringe.

Afbudsrejser fra Odense / Beldringe / HC Andersen Lufthavn
Flere ønsker at tage på afbudsrejser fra Beldringe, og i skrivende stund tilbydes rejser til Bologna, Dublin, Edinburgh, Kreta, Napoli, Pisa og Verona med Apollo, Gislev og Spies.
Det er nemt og bekvemt at tage på afbudsrejser fra HC Andersen Lufthavn, da der hverken er lange ventetider ved check-in eller sikkerhedskontrollen.

Sådan kommer du til Odense / Beldringe / HC Andersen Lufthavn

Odense Lufthavn ligger midt på Fyn, og må siges at være den mest centralt placerede i Danmark. Den kan nås af flertallet af danskere indenfor godt 2 timer, når de skal på afbudsrejser fra Odense Lufthavn.

Der er flere muligheder for at komme til lufthavnen. Den nemmeste og billigste måde at komme afsted på afbudsrejser fra Beldringe er ved at tage bussen fra Odense. Ønsker du derimod at køre selv, kan du parkere gratis lige udenfor bygningen.
Endelig kan du tage en taxa, som koster mellem 600 og 700 kr. fra Middelfart, Assens, Svendborg og Nyborg.

Faciliteter i Odense / Beldringe / HC Andersen Lufthavn

Lufthavnen har alt, hvad du behøver for at få en god start på dine afbudsrejser fra Odense Lufthavn fx gratis WiFi.

Er du sulten, kan dette klares i lufthavnes café ”Fru Nielsens Take Off”, som er for rejsende, der har været igennem check-in og security. Her kan købes morgenbrød, sandwichs, bagværk, slik og chokolade samt drikkevarer.

Igennem en aftale med Fyns Stiftstidende tilbydes der gratis aviser til rejsende, der kommer hjem fra fx afbudsrejser fra HC Andersen Lufthavn.

Afbudsrejser fra Odense

Find rejsen fra Odense her

Charterbureauer med afbudsrejser fra Odense

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Spies