Charterrejser fra Odense

Charterrejser fra Odense

Billige rejser fra Odense

Udvalgte rejsetilbud fra Odense

Bedøm rejsemål (21 bedømmelser)
4

Planlægger du en charterferie? Måske er det Odense Lufthavn, at du skal flyve fra næste gang. Tjek priser på charterrejser fra Odense her.

charterrejser fra Odense

Var det noget med en charterrejse fra Odenses Lufthavn?
Odense Lufthavn, som faktisk hedder Hans Christian Andersen Airport, er ganske ukendt blandt danskerne.
Men nogle gange kan man faktisk finde gode tilbud på charterrejser fra Odense Lufthavn, og så skal du måske flyve fra Odense næste gang?

I skrivende stund opererer to af Danmarks største charterrejsebureauer faktisk fra Odense. Du kan flyve med både Spies og Apollo Rejser fra lufthavnen.

Rejserne med Spies går til Varna på den Bulgarske Sortehavskyst. Sortehavskysten er blevet et af danskernes mest populære rejsemål. Prisniveauet i Bulgarien er rimeligt og der er flere fantastiske strande ved Sortehavet.

Kreta, som du rejser til med Apollo Rejser, er en af danskernes absolutte feriefavoritter. Kreta byder fantastisk græsk mad, flotte strande, venlige græske smil og adskillige fortidsmindesmærker fra gamle europæiske kulturer.

Mere om Odense Lufthavn / HCA Airport

HCA Airport ligger midt på Fyn, og Fyn ligger jo midt i Danmark, så lufthavnen kan faktisk nås at næsten alle danskere indenfor 2 timer. Og måske burde HCA Airport også være alle danskeres primære valg, for det var jo HC Andersen der sagde “At rejse er at leve”.

Hvis du vælger at tage bilen til Odense Lufthavn, så kan du glæde dig over, at lufthavnen tilbyder gratis parkering under hele din rejse.
Vælger du at tage en taxa til lufthavnen skal du forvente at betale mellem kr. 600 og kr. 700 fra disse byer fynske byer: Middelfart. Assens, Svendborg, Nyborg og Faaborg.
Når du er ankommet til lufthavnen er der gode muligheder for at slappe af i hyggelige omgivelser. Der er også en lille café, hvor du kan købe mindre måltider, is, slik og andre forfriskninger.

Også andre rejser fra Odense Lufthavn

Rejsebureauet Gislev Rejser arrangerer også forskellige rejser fra Odense Lufthavn.
Med Gislev Rejser kan du i skrivende stund flyve fra Odense Lufthavn til Irland, England og Italien.

Andet om Odense Lufthavn / HCA Airport

Passagerer, der tidligere er rejst på charterrejser fra Odense Lufthavn eller andre rejser fra Odense Lufthavn ved at lufthavnen også er blevet kaldt Beldringe Lufthavn, som naturligvis er opkaldt efter landsbyen Beldringe, som ligger tæt ved lufthavnen.

Find rejsen fra Odense her

Charterbureauer med afrejse fra Odense

  • Billige charterrejser med Apollo
  • Billige charterrejser med Spies