Et gammelt stentårn på en grøn bakke under en gylden solnedgang med vidtstrakte marker i baggrunden.

Billige flybilletter til Irland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Irland

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Dublin

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
10. sep 17. sep
BLL
DUB
DUB
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 429,- Vælg
13. sep 16. sep
CPH
DUB
DUB
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 542,- Vælg
13. sep 17. sep
CPH
DUB
DUB
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 557,- Vælg
21. sep 28. sep
BLL
DUB
DUB
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 619,- Vælg
11. okt 13. okt
CPH
DUB
DUB
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 636,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Irland

Hvad koster flybilletter til Irland?

Har du valgt at flyve til Irland, skal du regne med at skulle betale mellem kr. 150 og kr. 600 for en flybillet t/r. Den billigste flybillet fundet i søgemaskinen er kr. 65.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Irland?

Typisk er det billigst at flyve til Dublin, når du skal besøge Irland. Tjek også gerne priser til Knock, Kerry County og Cork, når du skal finde din flybillet til Irland.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Irland?

Det er oftest billigst at flyve fra København til Irland. En god idé er dog også at tjekke afrejser fra Hamborg, Billund og Aalborg. Du kan søge på alle 4 lufthavne i én søgning på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Irland?

Ryanair, Air France, KLM, LOT, British Airways og Lufthansa er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Irland.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Irland?

En direkte flyrejse til Irland tager cirka 2 timer. En flyrejse med 1 stop til Irland tager normalt mellem 3 og 6 timer.

Bedøm rejsemål (259 bedømmelser)
4.6

Kom i godt humør i Irland på Den Grønnne Ø

DEN GRØNNE Ø: Irland er kendt som Den Grønne Ø, og det er bestemt en rammende betegnelse. Udenfor de smukke, store byer breder det grønne, frodige landskab sig over bakkerne med de karakteristiske stendiger som brudlinjer ud mod horisonterne. Flyv til Irland og oplev den specielle stemning, som du sikkert har set på film.

Irland består af 32 amter, hvor de seks dog hører under Storbritannien. Denne del er kendt som Nordirland, og delingen har gennem generationer været årsag til spændinger. I dag er Irland heldigvis anderledes fredelig, og turister fra hele verden strømmer til for at opleve den skønne, grønne ø.

Irland hører til det keltiske område, der har eget sprog og sin helt egen kultur.

Landet er en del af EU, og det tidligere så fattige land har oplevet et økonomisk boom, der dog også har været sat lidt på stand by under finanskrisen. Den keltiske tiger, som Irland blev kendt som under boomet, er dog ved at vågne op igen.

Fly til Irland

Irland har fire internationale lufthavne, hvoraf den største ligger i Dublin. De tre andre er Shannon, Cork og Knock. Dublin Internationale Lufthavn er faktisk den 8. største lufthavn i Europa.

Fra Dublin er der gode udenrigsforbindelser til de store byer i USA, hvor der findes mange mennesker med irsk baggrund. Der er også gode forbindelser til Europa herunder naturligvis Storbritannien og Mellemøsten.

En lang række mindre lufthavne flyver på indenrigsfly og britiske destinationer.

De to største irske luftfartsselskaber er Aer Lingus og Ryanair. Det er lavprisselskaber, hvilket betyder, at flypassagerer skal huske at indregne diverse gebyrer.

Dublin

Irlands største by er hovedstaden Dublin. Byen har fremragende pubber, der flittigt benyttes af lokale og turister. Byen er en klassisk storby med flotte bygningsværker og arkitektur, samt gode indkøbsmuligheder. Her kan shoppe-genet blive afprøvet.

Omkring en tredjedel af hele Irlands befolkning bor i hovedstaden. Dublin er samtidig et meget populært turistmål og er Europas fjerde mest besøgte europæiske hovedstad.

I højsæsonen er man derfor ikke alene ved de store turiststeder, så det kan godt betale sig at møde tidligt op. Byen er tæt pakket med attraktioner:

Christ Church går helt tilbage til det 11. århundrede og er den ældste bygning i Dublin. St. Patricks Cathedral, der er grundlagt i 1191 er landets største kirke. Dublin Castle er tidligere hjemsted for det britiske styre i Irland. Dublin Writers Museum, der er beliggende i et 18. århundrede hus er dedikeret til irsk litteratur og de irske forfattere som Shaw, Joyce, Yeats og Pearse.

Dublin Zoo er den største i Irland. Dublinia & Viking World ligger i det centrale Dublin og fortæller om livet dengang, da vikingerne herskede og tiden derefter.

General Post Office er en af Irlands mest ikoniske bygninger. I næsten 200 år har det været hovedkvarter for det irske postvæsen. Bygningen blev designet af Francis Johnston i nyklassicistiske stil og tog fire år at bygge fra 1814-1818 . Det blev i 1916 overtaget af irske oprørere ledet af Pearse. Under “Påskeoprøret” blev Interiøret fuldstændig ødelagt. Heldigvis overlevede bygningen general Maxwells bombardement.

Glasnevin Cemetery ligger under fem kilometer fra byens centrum. Her ligger nogle af de mænd og kvinder, der har formet Irlands fortid og nutid.

Øvrige attraktioner: Irish Museum of Modern Art, Project Arts Centre, Jeanie Johnston Famine Ship Museum, Kilmainham Gaol fængslet, National Botanic Gardens og National Museum of Ireland.

Turister fra hele verden flyver til Dublin for at opleve disse og mange andre seværdigheder.

Irlands byer
Den næststørste by Cork ligger på bredden af floden Lee. Byen er grundlagt omkring år 600 af Sct. Finbarre og kendt for god mad, barer, shopping og festivaler.

Galway er en by ved floden Corrib på vestkysten af Irland, der er berømt for sine festivaler og dens placering ud mod Galway-bugten. Galway er vært for over halvtreds festivaler om året, herunder Galway Oyster Festival, og byen er et center for irsk sprog, mad og kultur.

Killarney er et af de mest populære turistmål i Irland. Herudover er det især middelalderbyen Kilkenny, Europas hurtigst voksende by, Letterkenny, Limerick, W.B. Yeats hjemby, Sligo, og Irlands ældste by, Waterford, der tiltrækker opmærksomhed.

Waterford er populær hos dem, der ønsker at lære mere om den ældste historie i Irland. Maden er god, og glem ikke at prøve en blaa, der er en melet brød bolle og typisk keltisk.

Landlig idyl

Irland har et mildt, men omskifteligt klima præget af Atlanterhavet. Det er i Irland, man som turist kan opleve fire årstider på en dag. Så man bør, når man har bestilt sin flybillet hertil, gå i gang med at pakke tøj, der passer til alt slags vejr.

Irland byder på de mest friske, frodige og dejlige landskaber, så de fleste vælger da også at klæde sig godt på og bevæge sig ud i den vidunderlige natur.

De smukke stengærder, der indhegner markerne med får og afgrøder deler landskabet op, og samtidig byder landet på storslåede bjergegne, områder med hede og mose og grønne dale. Overalt ser man fantastiske historiske levn både fra den før-britiske periode og fra perioden, hvor det britiske aristokrati byggede de smukkeste borge og herresæder.

En flybillet til Irland fås i mange prisklasser, så det er en god ide at undersøge markedet på Travelmarket, hvor du kan slå prisagenten til, så når der kommer en flybillet, der svarer til dine kriterier, får du besked.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Irland:
Billund til Dublin
22. juni til 29. juni fra kr. 218,-

De mest populære lufthavne i Irland

Populære rejsemål i Nordeuropa