Billige flybilletter til Helsinki

Billige flybilletter til Helsinki

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Helsinki på Travelmarket. Smukke Helsinki ligger ved havet, det giver byen en helt fantastiske og særpræget stemning. Den finske hovedstad er fyldt med lækre caféer, sjove og moderne bygninger, og mange spændende seværdigheder. Hav en dejlig tur til Helsinki.

Billige flybilletter til Helsinki

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
22. apr 28. apr
CPH
HEL
HEL
CPH
Norwegian Air 1 stop
Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 654,- Vælg
8. maj 13. maj
CPH
HEL
HEL
CPH
Norwegian Air 1 stop
Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 756,- Vælg
4. jun 11. jun
CPH
HEL
HEL
CPH
AirBaltic 1 stop
AirBaltic 1 stop
Fra kr. 761,- Vælg
14. okt 18. okt
CPH
HEL
HEL
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 782,- Vælg
21. jul 28. jul
CPH
HEL
HEL
CPH
AirBaltic 1 stop
AirBaltic 1 stop
Fra kr. 798,- Vælg
20. sep 22. sep
CPH
HEL
HEL
CPH
Norwegian Air Direkte
AirBaltic 1 stop
Fra kr. 814,- Vælg

Flybilletter til Helsinki

Skal du til Helsinki? Men har du svært ved at gennemskue markedet for billige flybilletter? Vi har gennemsøgt markedet for dig, så alt du skal gøre for at få fingrene i de billigste flybilletter til Helsinki, er at bruge vores søgemaskine. Så søger vi priser på flybilletter fra 800 rejsesider – klar til at bestille.

Ofte er det storbyer som Paris, London og Rom, der vælges, når danskerne skal på storbyferie, men mange overser, at en by som Helsinki har rigtigt meget at byde på.

Kulturelle oplevelser, menneskefyldte boulevarder, eksklusiv shopping, hyggelige cafeer og wellness – Helsinki har alt, hvad en storbyferie kræver og lidt til. Byen byder på et væld af æstetik, lige fra imponerende arkitektur til trendy design, og det er bestemt ikke uden grund, at Helsinki er blevet kåret til verdens design hovedstad i 2012. Vil du også opleve verdens design hovedstad? Så bestil dine flybilletter til Helsinki nu. Tag f.eks. med på de guidede design-ture rundt i byen og hør mere om spændende finsk design og arkitektur.

Andre spændende seværdigheder i byen er det imponerende Suomenlinna fort fra 1700-tallet, som kan nås med færge fra markedspladsen og den berømte Temppeliaukio kirke, der i folkemunde kaldes rockkirken. Kirken har ofte skiftende koncerter, deraf tilnavnet. Her er en helt fantastisk akustik, og den er samtidig et bevis på finsk arkitektur, når det er bedst.

Det finske køkken er en oplevelse for sanserne og er især kendt for at bruge friske og naturlige ingredienser, der følger sæsonen. I overensstemmelse med tidens ånd om, at mad skal være bearbejdet mindst muligt, så smagen fremtræder tydeligt, er finsk mad enkelt og rent i smagen. Grøntsager, bær og fisk er nogle af grundstene i det finske køkken. I den gamle markedshal ved havnen sælges alt fra krydderier til fisk, så kig forbi og mærk den travle markedsstemning.

Måske lyder storbyferie og børn ikke som den bedste kombination, men Helsinki er faktisk en meget børnevenlig by, hvor der er en masse aktiviteter for børn. Så du kan roligt bestille dine flybilletter til Helsinki, for der er noget at lave for både børn og voksne. Oplevelser som Helsinki Zoo, Linnanmäki forlystelsespark og Sea Life Helsinki er noget, de fleste børn er vilde med.

Så næste gang du og din familie overvejer en storbyferie, så prøv noget nyt og bestil flybilletter til Helsinki. Der er rigtig mange billige flybilletter til Helsinki i markedet, og vi har samlet alle sammen lige her i søgemaskinen. Vælg en almindelig tur/retur billet eller prøv flere stop, så du får en lille rundrejse rundt i landet. Det er op til dig og dine ferieønsker.

Travelmarket ønsker dig en rigtig god rejse!

Populære lufthavne med fly til Helsinki

Andre populære lufthavne for flyrejser til Finland

Populære rejsemål i Nordeuropa

Inspiration til rejsen