Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til København, er du kommet til rette sted. Fra de nyeste trends og menneskemylderet på Nørrebro, til Vesterbros hotte caféer, Østerbros parker, det levende City, og det grønne og kønne Frederiksberg, er København altid en oplevelse. Hav en god tur til København.

Billige flybilletter til København

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
18. sep 3. okt
AAL
CPH
CPH
AAL
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 693,- Vælg
23. okt 27. okt
AAL
CPH
CPH
AAL
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 723,- Vælg
12. okt 17. okt
AAL
CPH
CPH
AAL
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 724,- Vælg
17. aug 28. aug
AAL
CPH
CPH
AAL
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 743,- Vælg
27. sep 4. okt
AAL
CPH
CPH
AAL
SAS Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 751,- Vælg
27. aug 4. sep
AAL
CPH
CPH
AAL
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 753,- Vælg

Flybilletter til København

Er du ude efter billige flybilletter til Købehavn? Så er du kommet til det rette sted, for vi har her på Travelmarket.dk specialiseret os i at finde de billigste flybilletter.

Indtast nogle få kriterier i vores søgemaskine, og du får derefter en resultatliste med forskellige selskaber, der tilbyder flybilletter til København. Klar til at bestille, kun et klik fra en dejlig ferie eller weekend. Hvis du synes det lyder som noget for dig, er det bare med at komme i gang.

Har du nogensinde sådan rigtigt opdaget København? Været på opdagelse og leget turist i din egen hovedstad? Hvis ikke, kan det anbefales, for København har rigtig mange spændende seværdigheder og steder, der skal opleves.

Tivoli er jo klassikeren, året rundt efterhånden. Om sommeren er der plads til hvin, kilden i maven og is, om efteråret er der Halloween og gys, mens der i julen er nisser og æbleskiver. Tivoli er og bliver Københavns mest populære attraktion for børn og voksne. Men byen har også mange spændende historiske seværdigheder, som man måske tit overser, hvilket er en skam. Har du set Rundetårn, Amalienborg eller Den lille Havfrue for nylig? Bestil et par billige flybilletter til København og gå på opdagelse i din egen hovedstad. Der er mere at se end du måske tror.

Skal du have stillet shopping-lysten, er København også leveringsdygtig. Illum, Magasin og Strøget – fristelser er der nok af. Går du en tur op ad Strøget, opdager du, at København også har dyre butikker som Louis Vuitton og Gucci, hvis du trænger til lidt storbyfornemmelse. Bestil en latte på en af de mange kaffebarer, og storbyfølelsen er komplet.

Fra hotdogs til gourmet – madoplevelser er der nok af i København. Snup en hotdog på Rådhuspladsen eller nyd en gastronomisk oplevelse af dimensioner på Noma, det er helt op til dig. Men bestil i god tid, ligesom det er en god idé at bestille dine flybilletter til København.

Så tag kæresten, manden/konen eller en anden du holder af, under armen, og book allerede nu de billige flybilletter til København. Du vil helt sikkert ikke fortryde en hyggelig tur til vores alle sammens spændende hovedstad.

Travelmarket ønsker dig og din familie en rigtig god rejse!

Populære lufthavne med fly til København

Andre populære lufthavne for flyrejser til Danmark

Populære rejsemål i Nordeuropa