Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter fra Zanzibar til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Zanzibar til København

En ferie er skøn, uanset om man har en bestemt hjemrejsedato eller ej, og uanset hvor man rejser til og fra, men hvis du gerne vil have en enkeltbillet fra Zanzibar til København, så kan du nemt finde det her på vores side.

Vi er en onlinebaseret prissammenligningstjeneste, som sikrer dig et godt overblik over de mulige rejser, hvor du vælger et sted at flyve fra og til. Du vælger selv, om flybilletten skal være enkelt eller tur-retur.
Find flybilletter fra Zanzibar til København
Du kan finde masser af billige flybilletter her på Travelmarket.dk, og du finder også et godt udvalg af flybilletter fra Zanzibar til Københavns lufthavn/Kastrup.

Zanzibar er en ø i Tanzania, og den ligger i bugten lidt nord for storbyen Dar es-Salaam, der er Tanzanias administrative hovedstad. Zanzibar er et populært rejsemål for de rejselystne danskere. Her kan man få alvor få en pause fra hverdagens jag og stress, og koble fuldstændig af. Der er lagt om til afslapning i stor stil ved de flotte bounty-strande. Der er desuden også god mulighed for at udforske snorkling og dykning.

Da Tanzania blot er ét af de mange lande i Afrika, er der mange muligheder for at opleve andre afrikanske kulturer, når du nu alligevel er rejst så langt sydpå. Derfor er det oplagt at lave en rejse med flere feriedestinationer, hvor du kan få set store del af verden.

København som feriedestination eller hjemsted?
Uanset om du rejser ud eller hjem, og uanset om København/Sjælland er dit hjemsted eller ej, så er der mange gode grunde til at rejse fra Zanzibar til København. Det gælder også, hvis du er nordmand eller svensker. I så fald kan du tage på dansk sightseeing, inden du rejser helt hjem.

Populære lufthavne med fly til København