København

Billigt hotel i København

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Sådan finder du billig overnatning i København

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Som Danmarks hovedstad tiltrækker København mange besøgende årligt. Det betyder, at byen byder på et hav af hotelmuligheder, der varierer mellem både billige og dyre løsninger. Hvis du er på udkig efter et ophold, hvor du ikke skal af med hele formuen, kan det sagtens lade sig gøre inde i byen. Der er mange gode muligheder for at finde billig overnatning i København.

De fleste hoteller i København kan findes inde i midtbyen, og som hovedregel kan du gå ud fra, at jo mere central placeringen er, jo dyrere er hotellet også. Du kan være heldig at finde en god deal, men ellers vil det som regel være mere oplagt at kigge efter vandrerhjem, hostels, pensionater og b&b’s, hvis du vil spare lidt penge på opholdet. På grund af Københavns høje hotelstandard, kan du også være sikker på at få et ordentligt værelse, selv hvis du finder en billigere løsning.

Hoteller i nærheden af Københavns lufthavn
Hvis du skal med flyveren fra Kastrup lufthavn og skal have en overnatning med i købet, er det oplagt at finde et hotel nær lufthavnen. Der findes flere valgmuligheder i den henseende, da mange rejsende har behov for at bo i kort afstand til lufthavnen.

Du kan blandt andet tage en overnatning på Zleep Hotel Copenhagen Airport eller Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Vågn op i tivoli
Når turen går til København, er det et must at tage et smut forbi smukke Tivoli, hvor du kan nyde både omgivelserne og de mange sjove forlystelser. Hvis du gerne vil være så tæt på parken som muligt, kan du med fordel tage en overnatning i Tivoli Hotel. Her vågner du op med udsigt til Tivoli og kan komme afsted allerede tidligt fra morgenstunden, hvis det er det, du ønsker.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.