Vejle

Billigt hotel i Vejle

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Kan jeg finde billig overnatning i Vejle?

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Vejle ligger lige ud til Vejlefjord og er en del af trekantområdet i Østjylland. Byen er mest besøgt i sommermånederne, og priserne på hotel i Vejle varierer i juli måned et sted mellem 600 og 1300 kroner.

Det kan dog sagtens gøres billigere, hvis du vælger at besøge byen på et andet tidspunkt. Det er også muligt at finde billigere løsninger for overnatning, hvis du er villig til at gå på kompromis med placeringen og standarden. Du vil under alle omstændigheder sjældent opleve en meget lav standard uanset pris, da hotelstandarden i Danmark er meget høj.

Nogle af de billigste hoteller i Vejle er Casa Mundo Bed & Breakfast og Munkebjerg Bed & Breakfast.

Kan man parkere ved hotellerne i Vejle?
Det er ikke noget problem at parkere inde i Vejle, så du kan roligt tage bilen med dig. Nogle hoteller tilbyder parkering, så du ikke skal finde et andet sted i byen at parkere. Heriblandt finder du hoteller som BB Hotel Vejle Park og Vejle Center Hotel.

Det er dog også let at finde parkering, hvis dit hotel ikke tilbyder denne mulighed. Du kan både finde gratis og betalingsparkering inde i bymidten, hvor nogle er med tidsbegrænsning og andre uden. Er du nødsaget til at bruge en betalingsparkering, er prisen kun mellem 6 og 9 kroner per time.

En budgetvenlig destination
Du kan sagtens tage et ophold i Vejle uden at bruge hele formuen. Der er naturligvis mange gode shoppingmuligheder, men hvis du vil spare lidt på pengene, kan du også finde mange andre sjove aktiviteter at få tiden til at gå med.

Der er for eksempel gratis adgang til børneteatret på biblioteket, hvilket er oplagt, hvis du er på tur med familien. Ellers kan du altid besøge dyreparken og Vejle Fjord, som byder på en fantastisk dag i naturen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.