Firenze

Billigt hotel i Firenze

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Find et billigt hotel i forunderlige Firenze

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Firenze er hovedstaden i Toscana, placeret lidt nord for Centralitalien. På trods af dens lille størrelse blev Renæssancen født i denne by og er derfor fyldt med kulturrige og vigtige historiske steder, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Kombiner overfloden af fremragende attraktioner med kogekunst uden lige, utrolige udsigter hvor end du kigger hen og et stort udvalg af billige hoteller i Firenze, og du har en kulturgribs drømmedestination. Og så er det ovenikøbet muligt at finde et billigt i hotel i Firenze.

Fantastiske seværdigheder
Listen over grunde til at besøge Firenze er næsten uendelig, men den store samling mesterværker fundet i Uffizi galleriet, den ikoniske opsats Brunelleschi's Kuppel, den verdenskendte skulptur af Michelangelos David og de dragende udsigter fra Michelangelo-pladsen er gode steder at starte.

Nattelivet i Firenze reflekterer livet i byen - afslappet med en masse muligheder. En af de mest populære måder at bruge en aften på her involverer at udnytte happy hour i en udvalgt bar med udsigt. Happy hour i Firenze plejer at vare flere timer, og du får typisk adgang til en ubegrænset buffet med i prisen for din drink, hvilket gør det en super måde at spare penge på at spise ude.

Efter du har haft fået nok af den frie buffet, kan du tage ned til natklubberne, hvis du har energien. De fleste natklubber i Firenze åbner sent og kommer ikke rigtig i gang før kl. 1-2 om natten, så sørg for at komme stilfuldt sent. Bliv dog ikke ude for længe - hvis ikke du tager tilbage til dit prisvenlige hotel i Firenze tidligt nok til at få en god nats søvn, vil du stå sent op og gå glip af chancen for at se andre fremragende steder som byen har at tilbyde, såsom den gamle bro Ponte Vecchio omgivet med rækker af smykkebutikker, den utrolige Bobolipark og den fantastiske udsigt fra klokketårnet, også kaldet kampanilen.

Sådan finder du et billigt hotel i Firenze

Hvis du besøger Firenze på et budget, er der endnu en måde at få pengene til at vare længere på ved at søge efter et billigt hotel i Firenze i vores søgemaskine (ovenfor), hvor vi sammenligner priser fra adskillige hotelhjemmesider. En godt insidertip er at kigge efter et hotel i bydelen Oltrarno, der ligger på en anden side af Arno-floden. Du er stadig tæt på centrum, men priserne er lavere og stemningen er mere autentisk.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.