Solnedgang over Arnofloden i Firenze med en stenbro i forgrunden og historiske bygninger i baggrunden.

Billige flybilletter til Firenze

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Firenze er én af verdens smukkeste byer. Og med sine bedårende kirker, storslåede paladser, revolutionerende kunstværker, fine statuer, blomstrende parker og udsøgte restauranter, vil du uden tvivl elske byen. Hav en god tur til Firenze.

Billige flybilletter til Firenze

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
6. maj 10. maj
CPH
PSA
PSA
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 857,- Vælg
18. nov 23. nov
BLL
FLR
FLR
BLL
KLM 1 stop
Air France 1 stop
Fra kr. 1.103,- Vælg
7. aug 14. aug
CPH
FLR
FLR
CPH
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 1.157,- Vælg
25. apr 28. apr
CPH
FLR
FLR
CPH
Austrian Air 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 1.253,- Vælg
12. okt 19. okt
CPH
FLR
FLR
CPH
Swiss 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 1.273,- Vælg
25. apr 30. apr
CPH
FLR
FLR
CPH
Swiss 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 1.375,- Vælg

Tag til storslåede Firenze

Firenze er Toscanas varme, bankende hjerte, der byder alle velkommen med et hav af enestående seværdigheder, lækre restauranter og caféer, smuk arkitektur og den dejligste stemning i verden.

Duomoen og Firenzes gamle rådhus

Lige midt i Firenze ligger to af de smukkeste pladser i Italien. Domkirkepladsen med Firenzes smukke domkirke, Duomoen, et enestående dåbskapel og et imponerende klokketårn er ganske enkelt er en fryd for øjet.

Duomoen i Firenze var den største kirke i verden indtil man fandt på at bygge Peterskirken i Rom.

Lige syd for domkirkepladsen ligger Firenzes gamle rådhus, Palazzo Vecchio, på den imponerende Piazza della Signoria, Signoria-pladsen. Her er der altid et mylder af mennesker, og det er både lokale florentinere og byens besøgende, der holder af piazzaen og dens mange caféer, smukke bygninger og flotte statuer.

Børnenes Firenze

Firenze er kendt verden over for sine enestående kunstmuseer og kulturskatte, men det er ikke nødvendigvis det, som børn og barnlige sjæle sætter højest på prioriteringslisten, når de tager på ferie. Og heldigvis er der utallige andre steder at opleve som barn i Firenze.

På Piazza della Repubblica, lige ved Firenzes store triumfbue, står den fineste karrusel året rundt, som mindre børn kan prøve.

For børn, der er bidt af dinosaurer og forhistoriske dyr, er der flere spændende museer at besøge. Museet for geologi og palæontologi huser for eksempel skelletter af store mammutter, og på det naturhistoriske museum ”La Specola”, der ligger på Oltrarno, er der blandt andet et hav af interessante udstoppede dyr og fugle.

Desuden ligger det store Museo Galilei lige for enden af Uffizi-galleriet som noget af en juvel for børn og voksne, der holder af astronomiens og fysikkens spændende verden.

Når det er allervarmest i Firenze, så er Boboli-parken eller en af de mange andre parker rundt om i Firenze dejlige steder at søge hen. I mange af parkerne er der legepladser og gode uderum for børnefamilier.

Og så må man ikke glemme, at Firenze, som alle andre byer i Italien, er et mekka for is-elskere!

En romantisk tur for to

Firenze indbyder også til de mest romantiske rejser for dig og din elskede.
Byens mange smalle gader er noget så hyggelige at gå rundt i, og det gør bestemt ikke noget, hvis man farer vild her – ja, det vil måske endda være en god idé.

Firenze er nemlig fyldt med den ene verdensberømte seværdighed efter det andet, og det kan være lidt overvældende ind imellem. Så hvis man farer vild og kommer ned ad de mindre befærdede gader, så dukker der en helt anden side af byen op.

Her er der ro, her er der små caféer med skønne lækkerier, her er der vasketøj udenfor vinduerne og små og fuldstændigt oversete perler af kirker, haver og museer.

Efter en dejlig middag på en dejlig restaurant, er det utroligt romantisk at slentre rundt i aftenlyset på domkirkepladsen og se hvordan aftensolens stråler forgylder Duomoens farverige marmorfacade. Køb en is og sæt jer på trappen foran kirken og nyd omgivelserne og hinandens selskab i en af verdens smukkeste byer.

Populære lufthavne med fly til Firenze

Andre populære lufthavne for flyrejser til Italien

Populære rejsemål i Sydeuropa