Panoramaudsigt over en malerisk bugt med krystalklart blåt vand, klippeformationer og sejlbåde.

Billige flybilletter til Alghero

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Alghero på Sardinien, kan du finde den her hos Travelmarket. Alghero byder på hyggeligt byliv, enestående badestrande og glasklart havvand, meget smuk natur og mange aktiviteter og seværdigheder. Hav en rigtig dejlig rejse til skønne Alghero på Sardinien.

Billige flybilletter til Alghero

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
20. jun 30. jun
BLL
AHO
AHO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 446,- Vælg
8. aug 11. aug
BLL
AHO
AHO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 676,- Vælg
20. jun 27. jun
BLL
AHO
AHO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 768,- Vælg
7. aug 21. aug
CPH
OLB
OLB
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 798,- Vælg
11. aug 18. aug
BLL
AHO
AHO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 947,- Vælg
15. aug 18. aug
BLL
AHO
AHO
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 984,- Vælg

Find en billig flybillet til Alghero

Sardiniens dejlige lufthavnsby, Alghero, er en skøn kystby, med pragtfulde strande, lækkert badevand og en hyggelig stemning. Kør rundt og oplev øens smukke natur, tag til Cagliari og få storbyliv, og find dig en lækker, lokal restaurant – der er mange muligheder ved Alghero.

Den gamle bydel – Algheros smukke hjerte

Solen skinner fra en skyfri himmel over Sardiniens lufthavnsby Alghero, der ligger trygt og utroligt smukt på den sardinske vestkyst.
Algheros gamle bydel er omkranset af den oprindelige bymur, der blev bygget som værn mod Algheros fjender – bymuren er nogle steder meget velbevaret, og flere af de flotte runde forsvarstårne står stadig om kaster et historisk skær over byen.
Der er en utrolig hyggelig stemning mellem bydelens flotte, lyse huse, og i de små butikker kan du købe lokalt producerede varer, tøj, legetøj, smykker, souvenirs, og meget andet. Du vil opleve, at det er meget let at forelske sig i byens dejlige atmosfære, som oser af feriestemning og livsnydelse, og det er skønt at gå rundt i de brostensbelagte gader og se seværdigheder som for eksempel Algheros gamle Santa Maria-katedral på domkirkepladsen samt det fine kirkemuseum, der ligger tæt derved.
Køb en is eller kolde drikkevarer og find en bænk ved den moderne lystbådehavn, hvor der dagen lang lægger nye yachter og mindre både til. Du kan også besøge Giardini Giuseppe Manno-parken, der ligger meget tæt på lystbådehavnen, og hvor det er rigtig dejligt at tage sig en afslappet stund i skyggen.

Enestående strandliv ved Alghero

Badestrandene på Sardinien er blandt de bedste ved Middelhavet, og her er absolut også strande for enhver smag.
Ved Alghero ligger de brede strande med kridhvidt, flot og meget rent strandsand, hvor børnene vil elske at grave huller, bygge sandslotte og begrave hinanden i timevis. Havvandet er turkisfarvet, dejligt solopvarmet og helt glasklart, så der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at få dyppet tæerne, når du er her.
Og hvis du bliver træt af at ligge på strandstolen i parasollens skygge, er her et hav af strandaktiviteter, du kan kaste dig over.
Strandlivet ved Alghero er ganske enkelt forrygende, og med en billig flybillet er det meget let at komme hertil og holde en virkelig dejlig ferie.

Lej bil i Alghero og se fantastiske Sardinien

Som altid er det en rigtig god idé at leje en bil eller scooter, når du er på ferie ved Alghero. Det er en meget overskuelig og enkel måde at få set meget af Sardiniens enestående natur på, og der er mange udlejningssteder, hvor du både kan leje biler, scootere, motorcykler og cykler.
Et af de steder, der tiltrækker manges opmærksomhed, er de store og smukke Nettuno-grotte, der ligger relativt tæt på Alghero. Du kan komme derud i bil, men vil du gerne besøge grotten fra vandsiden, kan du også vælge at lade bilen stå en dag og så tage på en af de organiserede ture dertil fra Alghero.

Tag på tur til Cagliari fra Alghero

Du bør ikke snyde dig selv for et besøg i Cagliari, Sardiniens levende og meget smukke storby. Her er en meget behagelig stemning, og det er en skøn oplevelse at gå rundt i byen, hvor du mange steder kan se gamle romerske ruiner fra en svundet tid. Oplev Cagliaris gamle fæstningsanlæg, San Remy, hvorfra du har den smukkeste udsigt over byen, stranden og den smukke natur, der omgiver byen.
Efter at have gået rundt i Cagliaris gamle bydel, og måske købt mange, dejlige souvenirs med hjem, er det en rigtig god idé at gå ned på havnen og finde dig en god, lokal restaurant. Der laves rigtig dejlig mad i Cagliari, og i det hele taget på hele Sardinien, og du kan både finde fiske- og skaldyrsrestauranter, spisesteder hvor du kan få lokale varianter af de lækre risottoer, og ende selvfølgelig pasta- og pizzarestauranter – også i forhold til maden byder Sardinien på utallige muligheder.

Populære lufthavne med fly til Alghero

Andre populære lufthavne for flyrejser til Italien

Populære rejsemål i Sydeuropa