Solbeskinnet strandpromenade med mennesker, der nyder solen og havet på en klar dag.

Billige flybilletter til Nice

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Nice, kan du finde den her på Travelmarket. Nice er den Franske Rivieras hovedby, og her vil du opleve en moderne og farverig stemning blandet med hyggelige caféer, de lækreste restauranter og de bedste vine i den skønneste forening. Hav en god tur til Nice.

Billige flybilletter til Nice

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
14. maj 18. maj
CPH
NCE
NCE
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 510,- Vælg
21. maj 28. maj
CPH
NCE
NCE
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet 1 stop
Fra kr. 627,- Vælg
21. maj 29. maj
CPH
NCE
NCE
CPH
EasyJet Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 630,- Vælg
14. maj 25. maj
CPH
NCE
NCE
CPH
EasyJet Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 658,- Vælg
11. maj 18. maj
CPH
NCE
NCE
CPH
Norwegian Air Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 678,- Vælg
13. maj 18. maj
CPH
NCE
NCE
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 689,- Vælg

Find en billig flybillet til Nice

Det er skønt at rejse til Nice. Bestil dine flybilletter til Nice allerede nu. Du finder nemlig de billigste flybilletter til Nice lige her i vores søgemaskine. Vi har samlet alle de bedste tilbud på ét sted, så du kun behøver at kigge her.

Nice er en by i det sydlige Frankrig og er meget velbesøgt. Det skyldes især det behagelige klima med meget sol og dens fordelagtige beliggenhed ud til Middelhavet. Hvis du er træt af det danske sommervejr og vil opleve azurblåt hav, så bestil dine flybilletter til Nice nu.

Byen har masser at byde på, lige fra sol og sommer til lækker mad og vin. Mange foretrækker at tilbringe dagene ved de velplacerede stole på stranden, men skal du have en på opleveren, kan det anbefales at gå på opdagelse i byen. Hvad med f.eks. at slentre hen af Promenade des Anglais? Eller hvad med et besøg på Chagall eller Matisse museet? Nice har det hele og lidt til. Byen kaldes med god grund for Rivierarens dronning, den er nemlig selve essensen af Côte d’Azur; trendy, solfyldt og et shoppingmekka.

Trænger du til rigtig Middelhavsstemning? Så gå på opdagelse i den gamle bydel og bliv betaget af de pastelfarvede huse med de røde tage eller tag på Saleya blomstermarked, hvor du finder blomster, grøntsager og andre fødevarer, men kom tidligt, hvis du skal have plads til at kigge på varerne. Har du tid, kan det anbefales at besøge parfumebyen Grasse, der ligger lidt uden for Nice. Byen var centrum for parfumeproduktionen i Frankrig i 17- og 1800-tallet, hvor det bedre borgerskab skulle bruge lækkert duftevand til deres store parykker. I 1800-tallet begyndte byen at bygge fabrikker til fremstilling af parfumen, og den dag i dag er der stadig tre fabrikker tilbage. Så bestil en rundvisning og se hvordan parfume bliver fremstillet.

Når du bestiller dine flybilletter til Nice er det en god idé at gøre sig klart, hvor lang tid du ønsker at tilbringe i byen. Har du kun et par dage? Eller har du måske en uges ferie? Hvis du har tiden til det, kan det anbefales at tage et smuttur til Cannes eller Monaco, som ligger en god times kørsel fra Nice.

Hvis du overvejer at bestille et par billige flybilletter til Nice, så er det bare med at gøre det – Nice har alt og lidt til, så du og din familie vil med garanti få en spændende ferie.

Travelmarket ønsker dig en rigtig god ferie!

Populære lufthavne med fly til Nice

Andre populære lufthavne for flyrejser til Frankrig

Populære rejsemål i Sydeuropa