Storbyferie til Nice

Storbyferie til Nice

Bedøm rejsemål (82 bedømmelser)
4.6

Charmerende Nice

Nice er en charmerende by, der har noget for enhver. Her kan du tage del i det pulserende byliv eller beundre antikke rigdomme. Du kan slappe af på strandene i det milde klima eller nyde lækkert fransk mad på nogle af de gode franske restauranter. Nice er en by, hvor du på samme dag kan se de arkitektoniske perler og nyde naturen i de omkringliggende grønne bjerge.

Bliv betaget af den gamle bydel på en ferie i Nice
Den gamle bydel Vieux Nice er en af turisternes topattraktioner. Her kan du gå rundt i timevis i de labyrintiske stræder, hvor smukke gamle huse og hyggelige åbne pladser pryder dette hyggelige kvarter. En gåtur rundt i dette kvarter er som en rejse tilbage i tiden. Den hyggelige atmosfære og de arkitektoniske mesterværker har nærmest ikke ændret sig siden 1700-tallet.

Når du rejser til Nice, er det et must at besøge Cathédrale Ste-Réparate, der også findes i den gamle bydel. Palais Lascaris er også beundringsværdig med sin barokke bygningsstil, de mange gobeliner og en stor samling af religiøse malerier.

Fransk gastronomi i herlige omgivelser
Hvis du vil gøre som de lokale og have en hyggelig eftermiddag på din ferie i Nice, kan du tage på picnic i Parc du Chateau. Gå forbi et af de adskillige franske bagerier, hvor du kan få billige friskbagte baguettes og grib derefter noget af den gode franske ost og vin med på vejen.

Imens du nyder disse franske specialiteter, kan du suge den vidunderlige udsigt til dig. Parken har nemlig en fænomenal udsigt over hele byen. Herfra kan du se de mange smukke bygningsværker fra oven og få et overblik over alle de herligheder, som rejser til Nice kan tilbyde.

Populære storbyer i Sydeuropa

Find rejsen til Nice her

Læs mere om Nice på vores blog