Afbudsrejser til Nice

Afbudsrejser til Nice

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Nice på Den Franske Riviera er et skønt rejsemål til årets afbudsrejse. Med Travelmarket sammenligner du priser på tværs af mange rejsebureauer. Du skal bare bruge søgeboksen herunder.

Billige afbudsrejser til det skønne Nice

Bedøm rejsemål
4,5
(95 bedømmelser)
Længes dit sind efter fremmede himmelstrøg og skriger din krop på sol og varme, hvorfor så ikke gøre et scoop og købe en billig afbudsrejse til det overdådige Nice. Byen er Frankrigs femtestørste by og dens popularitet overgås kun af byernes by, nemlig Paris.

Nice – et feriemål med mange muligheder

Elsker du både strand og by, og leder du efter et feriemål, der kan opfylde begge behov, er Nice sagen. Med sit subtropiske klima og sin eksotiske strandpromenade er Nice alt andet og meget mere end blot en storby.

Her er både mulighed for at nyde det krystalklare og tillokkende vand fra Middelhavet samt gå på opdagelse i Nices mange museer, caféer, restauranter og butikker. Infrastrukturen er helt i top, og det er derfor nemt og uproblematisk at komme frem og tilbage mellem destinationer.

Det charmerende Nice

Mange folkeslag har i tidernes løb sat deres præg på Nice og området omkring byen, og noget som mange turister især finder charmerende er den gamle by, La Vieille Ville, der ligger ved markedspladsen Cours Saleya. Det fascinerende ved byen er dens labyrintlignende struktur af små hyggelige gader med mange små og spændende butikker.

Udover de mange museer, der er spredt ud over hele Nice, findes der for de kulturinteresserede også det årlige karneval i februar, som er en meget eftertragtet oplevelse, og som mange turister valfarter til byen hvert år for at få fornøjelsen af at opleve.

Den fantastiske og charmerende strandpromenade bærer navnet Promenade de Anglais. Som det også fremgår af navnet, var det en gruppe velhavende englændere, der i 1820 begyndte at anlægge promenaden. Det har resulteret i en smuk og bred promenade, der altid byder på liv og glade dage.

Afrejselufthavne til Nice

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK