Afbudsrejser til Nice

Afbudsrejser til Nice

Nice på Den Franske Riviera er et skønt rejsemål til årets afbudsrejse. Med Travelmarket sammenligner du priser på tværs af mange rejsebureauer. Du skal bare bruge søgeboksen herunder.

Billige afbudsrejser til Nice

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Billige afbudsrejser til det skønne Nice

Bedøm rejsemål
4,6
(145 bedømmelser)
Længes dit sind efter fremmede himmelstrøg og skriger din krop på sol og varme, hvorfor så ikke gøre et scoop og købe en billig afbudsrejse til det overdådige Nice. Byen er Frankrigs femtestørste by og dens popularitet overgås kun af byernes by, nemlig Paris.

Nice – et feriemål med mange muligheder

Elsker du både strand og by, og leder du efter et feriemål, der kan opfylde begge behov, er Nice sagen. Med sit subtropiske klima og sin eksotiske strandpromenade er Nice alt andet og meget mere end blot en storby.

Her er både mulighed for at nyde det krystalklare og tillokkende vand fra Middelhavet samt gå på opdagelse i Nices mange museer, caféer, restauranter og butikker. Infrastrukturen er helt i top, og det er derfor nemt og uproblematisk at komme frem og tilbage mellem destinationer.

Det charmerende Nice

Mange folkeslag har i tidernes løb sat deres præg på Nice og området omkring byen, og noget som mange turister især finder charmerende er den gamle by, La Vieille Ville, der ligger ved markedspladsen Cours Saleya. Det fascinerende ved byen er dens labyrintlignende struktur af små hyggelige gader med mange små og spændende butikker.

Udover de mange museer, der er spredt ud over hele Nice, findes der for de kulturinteresserede også det årlige karneval i februar, som er en meget eftertragtet oplevelse, og som mange turister valfarter til byen hvert år for at få fornøjelsen af at opleve.

Den fantastiske og charmerende strandpromenade bærer navnet Promenade de Anglais. Som det også fremgår af navnet, var det en gruppe velhavende englændere, der i 1820 begyndte at anlægge promenaden. Det har resulteret i en smuk og bred promenade, der altid byder på liv og glade dage.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Nice

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Nice?

Du kan rejse til Nice med Hideaways, Loveholidays.dk, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Nice?

Du kan rejse til Nice fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til Nice populære?

Ja, afbudsrejser til Nice er populære. Vores brugere giver Nice 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Nice her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Nice?

Prisen på afbudsrejser til Nice skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2765. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.