Afbudsrejser til Provence

Afbudsrejser til Provence

Billige afbudsrejser til Provence

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Gastronomisk rejse til Provence i Frankrig

Bedøm rejsemål
4,6
(155 bedømmelser)
Tag med på en dejlig afbudsferie til den sydøstlige provins, Provence, i Frankrig. Området er fyldt med hyggelige små byer, som byder på en spændende historie og appetitlige retter fra det provencalske køkken.

Der dyrkes mange specialiteter i området; lavendel, honning, oliven, trøfler og andre spisesvampe samt vindruer. Det kan kun anbefales, at man giver sig tid til at prøve at dufte eller smage på nogle af disse delikatesser, og evt. besøge et af de lokale landbrug.

Det provencalske køkken byder på mange forskellige og spændende retter. I alperne er de mest kendte for at lave ravioli, gratin dauphinois, rissoles og Creuzets des Ecrins, mens de ved kyststrækningen byder på mere lette retter bestående af ratatouille (et slags grøntsagsmix med hvidløg), aïoli, pistou, bouillabaisse og bourride. Én ting er sikkert. Maden er generelt meget fin og velsmagende. Priserne ligger i et fornuftigt leje.

Strand og natur i Provence

Provence-provinsen byder på smukke sandstrande, krystalblåt vand og 100 % afslapning langs hele kyststrækningen. Vejret byder på mange solrige timer, omkring 25-30 grader i sommermånederne, og generelt tørre vejrforhold.

Besøg fortiden på afbudsrejse i Provence

For de historisk interesserede findes der mange antikke levn fra fortiden - hulemalerier, romerske ruiner, samt smukke, gamle kirker og slotte. Der er desuden en utrolig idyllisk og smuk natur i området, med bl.a. velduftende lavendelmarker, som helt sikkert er et besøg værd. Middelhavet findes på den ene side og alperne på den anden.

Blandt kendte byer i provinsen kan nævnes filmanmeldernes by Cannes og Nice, som begge ligger ved kysten og evt. kan besøges i bil.

Mange kunstnere er valfartet til provinsen gennem årene, da lyset siges at være helt specielt. Området blev bl.a. ofte frikventeret af van Gogh og Picasso. Er man til underholdning med dyr, kan man besøge Marineland eller krokodillefarmen i Pierrelatte.

Provence er generelt relativt nemt tilgængelig for danske turister, og der afgår ofte afbudsrejser, hvis du holder øje med priser på Travelmarket.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Provence

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Provence?

Du kan rejse til Provence med Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Provence?

Du kan rejse til Provence fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

Er afbudsrejser til Provence populære?

Ja, afbudsrejser til Provence er populære. Vores brugere giver Provence 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Provence her

Hvad koster afbudsrejser til Provence?

Prisen på afbudsrejser til Provence skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2416. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.