Afbudsrejser til Frankrig

Afbudsrejser til Frankrig

Søger du efter en billig afbudsrejse til Frankrig, kan du finde den her på Travelmarket. De franske badestrande er verdensberømte, og det samme er de strålende badebyer. Nyd livet med et godt glas vin og lidt lokale madspecialiteter under den strålende franske himmel. Hav en dejlig rejse til Frankrig.

Find en billig afbudsrejse til Frankrig

Bedøm rejsemål
4,5
(53 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Frankrig
Den Franske Riviera er så uimodståelig naturskønt, maden er intet mindre end fantastisk og vejret er dejligt året rundt. Rivieraen har alt det der skal til, for at lokke hundredtusindvis af turister til år efter år.

Nice - Rivieraens dejlige hovedby

Nice er Den Franske Rivieras moderne og farverige hovedby, hvor alle kan holde en god ferie, uden at få ødelagt sit feriebudget helt.
Det er en fantastisk oplevelse at besøge byens gamle bydel, hvor det summer af liv, af charme og af god stemning. Her er fyldt med barer, caféer og gode restauranter, og om tirsdagen afholdes her et skønt mad- og krydderimarked. Spis lidt glimrende mad, nogle gode oste og drik et glas dejlig vin.
Men er du i Nice, må du absolut ikke glemme at gå en tur på den skønne palmefyldte strandboulevard, promenade des Anglais, hvor du har den fineste udsigt over havet.
Nice er det perfekte sted at besøge for børnefamilien, og der er gode transportmuligheder herfra, hvis I har lyst til at tage ud og udforske de øvrige områder ved rivieraen.

Cannes - filmstjerner, lækre restauranter og en fængslende ø

Cannes glitrer af stjernestøv, filmstjerner og kendte mennesker, og med en billig afbudsrejse er det let at komme hertil og opleve suset og ”x-factoren”. Det er en sjov oplevelse at gå tur på det berømte hovedstrøg, strandpromenaden Boulevard de la Croisette. Sæt dig tilrette i en af de blå stole, der står på hovedstrøget, og slap af, mens du holder øje med turister med kameraer på maven, kendisser, de lokale chikke franskmænd, gadekunstnere og alle de andre.
Udover alle de kendte mennesker, har Cannes et helt fantastisk havnemiljø med lækre fiskerestauranter, samt helt uovertrufne badestrande.Trænger du til lidt shopping, er det gaden Rue d´Antibes, du skal besøge. Her er alle modeforretningerne og mange specialforretninger. Og så myldrer det med spændende markeder i Cannes og omegn, hvor du kan købe alt fra lokale madvarer og blomster, til fine souvenirs.
Rejser du med børn til Cannes, kan det være en sjov idé, at besøge de små øer, Iles de Lérins, der ligger 20 minutters sejlads fra byen – her kan I blandt andet besøge et spændende, gammelt fængsel.

Jetset og strandliv i Saint Tropez

Den lille, stille fiskerby blev verdenskendt fra den ene dag til den anden, da den dannede rammen om Brigitte Bardots gennembrudsfilm, ”Gud skabte kvinden” . Lige siden har der strømmet tusinde og atter tusinde turister til. I dag er byen indbefattet af glamour, champagne og ultrachikt jetset-liv, med mangemillionærers overdådige yachter, der lægger til i havnen.
Men der er også noget at komme efter i Saint Tropez. Det smukke, azurblå hav, små, hyggelige bugter, og den 9 km lange, gyldne sandstrand, Plage de Pampelonne, med let svajende palmer. Her er ekstravagante modebutikker og dyre restauranter. Vil du slappe af og opleve den lokale stemning i den gamle fiskerby, så tag ind på Place des Lices, find en plads på en café, nyd et glas vin og se på mens de lokale spiller petanque. Det er livet.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Frankrig

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Frankrig?

Du kan rejse til Frankrig med Escapeaway, Hideaways, Loveholidays.dk, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Frankrig?

Du kan rejse til Frankrig fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til Frankrig populære?

Ja, afbudsrejser til Frankrig er populære. Vores brugere giver Frankrig 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Frankrig her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Frankrig?

Prisen på afbudsrejser til Frankrig skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2555. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.