Afbudsrejser til Korsika

Afbudsrejser til Korsika

Find din billige afbudsrejse til Korsika her hos Travelmarket. Enestående Korsika er lidt af en ferieperle med sine skønne badestrande, sin smukke natur, det glimrende byliv, den pragtfulde mad, og så den helt særlige stemning, som du kun finder her på øen. Du må have en rigtig skøn ferie på Korsika.

Billige afbudsrejser til Korsika

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find billige afbudsrejse til Korsika

Bedøm rejsemål
4,6
(166 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Korsika og bliv forelsket i øens paradisiske strande, enestående kultur og skønne stemning – få en rejse for livet.

Pragtfuldt unikke Korsika – Napoleons fødeø

Korsika dukker frem af Middelhavets dybblå vand og tager hjerteligt imod sine feriegæster med pragtfulde sandstrande, det klareste havvand, den lækreste mad, smukkeste natur og sjoveste aktiviteter. Der er en helt anden stemning på Korsika, end den du finder i det øvrige Frankrig. Selvom øen er top-moderne og har et meget internationalt ry, betyder traditioner og lokalliv meget for korsikanerne. Maden, kulturen, befolkningen og selv naturen er helt unik her, og det gør en ferie på Korsika til en helt fantastisk oplevelse. Napoleon Bonaparte blev født her, og mange steder vil du opleve at hyldester til øens søn med statuer, billeder og udstillinger – korsikanerne er stolte af deres ø og af deres Napoleon.
Så find en billig afbudsrejse og tag til Korsika – du vil få en oplevelse for livet.

Ajaccio – den korsikanske byperle

Ajaccio er Korsikas hovedby, og med sit formidable havneområde, sin storbyatmosfære og sine udsøgte restauranter, går byen lige i hjertet på de solelskende feriegæster, som kommer her. Der er en glamourøs stemning i gaderne, og kan du lide at handle i butikker, der sælger lokale produkter af høj kvalitet, eller smart og dyrt designertøj, så er mulighederne i Ajaccio mange. Der er hele tiden noget nyt du kan se, besøge eller prøve i Ajaccio. Her er et hav af museer (flere med fine Napoleon-udstillinger), kirker og smukke pladser, samt et sjovt weekendmarked, hvor du kan købe fine souvenirs, tøj, frugt, lokale oste og meget andet. Bliver det for kedeligt med alle de jordnære seværdigheder, kan du tage på helikoptertur og se byen fra oven. Efter timer med sightseeing i byen, er det skønt at gå ned på stranden, lade fødderne slappe af, og dase med kolde drikkevarer i solskinnet.

Korsikas fantastiske strande

Korsika har nogle af de flotteste strande i hele Middelhavsområdet, og her er virkeligt noget at komme efter. Strandsandet er lyst, rent og utroligt lækkert, og havvandet er krystalklart og meget børnevenligt.
Stranden ved badebyen Algajola er en af Korsikas bedste strande. Sandet og vandet er meget indbydende, og her er mange strandaktiviteter i løbet af sommeren; for eksempel er her mange surfere og windsurfere. Stranden er meget egnet til kærestepar, unge og feriegæster, der godt kan lide sjove strandaktiviteter. Og så er området ved Algajola også fremragende at vandre gode ture i.
Rondinara-stranden er lige en strand for dig, der har dine børn med på en afbudsrejse til Korsika. Vandet er krystalklart og lavvandet, og børnene elsker at lege i mange timer i det bløde, hvide strandsand.
Stranden ved Arinella Bianca er om noget en familievenlig strand. Her er en glimrende campingplads med gode overnatningsmuligheder, hvor du dagen lang kan finde mange forskellige aktiviteter at prøve.

Afrejselufthavne til Korsika

Afbudsrejser fra København (Kastrup)

Rejseselskaber med afbudsrejser til Korsika

Afbudsrejser med Escapeaway

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Korsika?

Du kan rejse til Korsika med TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Korsika?

Du kan rejse til Korsika fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Korsika populære?

Ja, afbudsrejser til Korsika er populære. Vores brugere giver Korsika 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Korsika her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Korsika?

Prisen på afbudsrejser til Korsika skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5707. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.