Rejser til Korsika

Rejser til Korsika

Udvalgte rejsetilbud til Korsika

Chez Walter
Chez Walter Værelse - adskilte senge
Bastia, Korsika, Frankrig 18. maj fra København 7 nætter
4.560,- Vælg
Hotel Cesario
Hotel Cesario Dobbeltværelse
Calvi, Korsika, Frankrig 18. maj fra København 7 nætter
4.854,- Vælg
Bedøm rejsemål (103 bedømmelser)
4.1

Rejs til Korsika på charterrejse

Korsika er en smuk, fransk ø, der befinder sig i det varme, blide Middelhav imellem Italien og Frankrig. Bølgerne breder sig blidt over strandende, mens de varme og lange sommerdage indhyller i øen i en festlig, hyggelig stemning.

Korsika har det rammende tilnavn ”Bjerget i havet”, og øens høje stigninger giver rig mulighed for en aktiv ferie, når man er væk fra de rolige strande og de hyggelige byer ved kysten. Med vores billige charterrejser til Korsika er der rig mulighed for en luksuriøs familieferie, en romantisk parferie eller en festlig ungdomsrejse. Korsika er et ferieparadis for de rejsende med kærlighed til livet, naturen og hinanden.

Korsikas specielle karakter

Selvom Korsika er en fransk ø, adskiller den sig fra fastlandet på utallige måder, hvilket er til øens egen fordel. Geografisk er Korsika lige så mangfoldigt og rigt som et helt kontinent, hvor man bare få kilometer fra de endeløse, hvide sandstrande med strandbarer og restauranter, kan vandre og cykle i sneklædte bjerge med et utroligt plante- og dyreliv.

Det lokale bymiljø er præget af en hyggelig, festlig stemning og glæde, hvor også madkulturen og den lokale kultur adskiller sig fra fastlandet på en fantastisk måde; også klimamæssigt er Korsika langt varmere. Til den aktive ferie tilbyder Korsika enestående og udfordrende muligheder. Udover de mange dykke- og vandskimuligheder ved de strålende strande, kan man prøve sig af med hvad der benævnes Europas mest udfordrende langdistance vandrerute, der går over, under og mellem de smukke bjerge, klipper og strande på Korsika. Populært er det også at cykle øen rundt, hvor man kan gøre holdt på de hyggelige campingpladser eller i de fascinerende bjergbyer.

På øens mange strandbarer kan ungdommen trygt feste til langt ud på den varme sommernat.
Charterrejser til Korsika er virkelig en uforglemmelig oplevelse.

Charterrejser til rejsemål i Frankrig

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Korsika

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Korsika?

Du kan rejse til Korsika fra København (Kastrup) og Hamborg

Charterbureauer med charterrejser til Korsika

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med Spies

Korsika – Skønhedens ø

Forståeligt nok er Korsika kendt som skønhedens ø. Øen er en perle i Middelhavet, der både rummer smuk og frodig natur, hyggelige bjergbyer, idylliske sandstrande og en imødekommende lokalbefolkning.

Korsika – mere om øen

Korsika er en ø, der har det hele. Det, som først og fremmest vil fange dig ved denne skønne ø, er den fascinerende natur. Frodige grønne bjerge tårner sig op fra det azurblå hav. Charmerende bjergbyer byder på god stemning og velsmagende middelhavsmad. Tag på Europas flotteste togtur, besøg Korsikas lyserøde landskab eller slap af på en af de utallige lækre strande.

Tag på Europas flotteste togtur på din ferie på Korsika
Mange rejser til Korsika blot for at prøve en togtur rundt i Korsikas idylliske bjerge. Specielt strækningen mellem Corte midt på øen og Ajaccio på den sydvestlige del af øen er enestående. Her vil du blive overvældet over den smukke natur. Se de frodige bjergskråninger, hvor brusende floder løber under dig på de ikoniske broer. Åbn vinduet og nyd duften fra de vilde urter og blomster og nyd vindende i håret, imens du forsøger at suge alle disse sanseindtryk til dig.

Udforsk det lyserøde landskab Les Calanques
Langs med Korsikas vestkyst findes det specielle landskab Les Calanques. Et område som du ikke bør misse på din ferie på Korsika. Her prydes landskabet af enorme naturlige formationer af lyserødt granit. Dette unikke landskab er specielt smukt i de sene eftermiddagstimer, når solen begynder at gå ned og derfor skaber et ubeskriveligt farvespil.

Afslapning og forkælelse på rejser til Korsika
Nogle af middelhavets bedste strande findes på Korsika. Her møder de dramatiske bjerge det rolige blå middelhav i et utal af bugter, hvor du kan finde mennesketomme strande. Denne frodige ø er også selvforsynende med en lang række forskellige råvarer, og her kan du finde lækkert og smagfuldt middelhavsmad lavet af friske råvarer.

Find rejsen til Korsika her

Læs mere om Korsika på vores blog